2016-ban ezek az új Wizz Air és Ryanair járatok indulnak Budapestről és Debrecenből

Fapados menetrend Budapest: 2016-ban ezek az új Wizz Air és Ryanair járatok indulnak Budapestről és Debrecenből. Mutatjuk az új célpontokat és a járatok pontos indulásának időpontjait is! Kezd még jobban felpörögni a budapesti Liszt Ferenc repülőtér, hiszen 2016-ban számos új Wizz Air és Ryanair járat indul majd innen. De a debreceni repülőtér is biztató számokat produkál, így onnan is tovább növeli járatai számát a Wizz Air 2016-ban.

A budapesti repülőtér 2015-ben minden korábbi rekordot megdöntött, hiszen az éves utasszám már ősszel átlépte a 10 milliós álomhatárt. Mindez köszönhető a magyar főváros exponenciálisan növekvő népszerűségének külföldön, és a Malév csődje után beindult fapados járatok dömpingjének. Ehhez még hozzá jön a magyar turisták növekvő utazási kedve, és stabilizálódó pénzügyi lehetősége. Így aztán kijelenthetjük, hogy a két nagy budapesti fapados, a Wizz Air és a Ryanair is válság utáni bővülő menetrenddel készül 2016-ra. Vegyük is szépen sorra az új budapesti járatlehetőségeket, de megemlítjük a Wizz Air új debreceni járatait is.


Mivel a magyarnak tekinthető fapados, a Wizz Air bővíti legjelentősebben Budapestről elérhető járatai számát, ezért velük kezdjük a 2016-os célpontok felsorolását. Érdemes megemlíteni, hogy a már 63 repülőgéppel rendelkező Wizz Air 2015. októberében szállította fennállása tizenegyedik évében a 100 milliomodik utasát, ez pedig az elmúlt évek rendkívül dinamikus növekedésének az eredménye. A Budapestről felszálló utasok száma pedig ugyanebben az időszakban 15 milliót tett ki. A kedvező tendenciákat érzékelve a Wizz Air mellett a Ryanair is bővíti Budapestről elérhető célpontjai számát, és akkor még csak a két legnagyobb budapesti fapadost említettük.

Wizz Air Budapest ››› Tenerife 2015. október 30-tól

Habár az írásunkat úgy kezdtük, hogy a 2016-ban induló Wizz Air-es járatokkal foglalkozunk, muszáj megemlíteni a légitársaság október legvégén induló kanári-szigeteki járatát, hiszen így végre nem csak nyugat-európai átszállással lesz elérhető a Spanyolországhoz tartozó "örök tavasz szigete". Várhatóan rendkívül népszerű lesz ez a nyaralójárat, hiszen a Kanári-szigeteken egész évben, így decemberben vagy januárban is 20 fok felett van a hőmérséklet. A Wizz Air induló új járatáról és a Kanári-szigetek időjárásáról, nevezetességeiről és strandjairól érdemes megnézni Tenerife látnivalók összefoglaló írásunkat.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Tenerife

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Tenerife / Spanyolország

hétfő, péntek

2015. október 30.

A Wizz Air 2015-ben más új járatokat is indított Budapestről, így 2015. nyarától a hollandiai Maastrichtba, az olaszországi Bologna-ba és a skóciíi Glasgow-ba, míg 2015. őszétől hetente kétszer, kedden és szombaton közép-angliai Birminghambe repülnek rendszeresen. Emellett meglévő járatokat is sűrített a Wizz Air, így Frankfurt-Hahn repülőterére heti kettő helyett háromszor, míg Málta szigetére heti négy helyett ötször lehet eljutni Budapestről a lila gépekkel.

A Wizz Air új útvonalai Budapestről: Bologna, Glasgow

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Bologna / Olaszország

hétfő, péntek

2015. június 7.

Glasgow / Nagy-Britannia

kedd, szombat

2015. június 18.

Wizz Air Budapest ››› Nizza 2016. március 11-től

A magyar utasok már régóta várták, hogy fapados repülőgéppel is elérhetővé váljon Budapestről a Francia Riviéra, így igazán örömteli hír, hogy a Wizz Air 2016. március 11-től a Côte d’Azur fővárosába, Nizzába indít hetente kétszer repülőjáratot.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Nizza

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Nizza / Franciaország

hétfő, péntek

2016. március 11.

Wizz Air Budapest ››› Baden-Baden 2016. március 11-től

2016. március 11-től azonban a budapesti Wizz Air flotta vadonatúj tizedik repülőgépe egy másik új útvonalon is megkezdi a repülést a németországi Baden-Baden híres fürdővárosába. Oda nem csak a városka szépségéért érdemes majd elutazni, de logikusnak tűnhet Baden-Baden-ből továbbutazni a nagyon közel fekvő franciaországi Strassbourgba, vagy éppen a kicsit távolabbi németországi Stuttgartba a svájci Bázel városába.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Baden-Baden

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Baden-Baden / Németország

hétfő, péntek

2016. március 11.

Wizz Air Budapest ››› Jordánia 2016. tavaszától

A Wizz Air ugyan hivatalosan még nem erősítette meg, de a Jordán Turisztikai Hivatal ügyvezetője szerint 90 százalék az esélye, hogy 2016-ban elindulnak a lila repülőgépek Budapest és a Vörös-tenger partján fekvő Akaba (Aquaba) városa között. A Jordániába induló fapados járatok jelentősen emelhetik a magyar turisták számát az arab országban, hiszen a kétezres évek elején évente még jóval többen utaztak oda.

Wizz Air Budapest ››› Baku 2016. március 27-től

A Wizz Air 2013-ban már egyszer elindította az azeri fővárosba rendszeres légijáratát, de azt 2014-ben felfüggesztette. Miután új szerződést kötötte az azeriekkel, így 2016. március 27-től újraindulnak a bakui repülőjáratok, hetente kétszer.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Baku

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Baku / Azerbajdzsán

szerda-csütörtök, vasárnap-hétfő

2016. március 27.

Új Wizz Air bázis Debrecenben

A Wizz Air azonban nemcsak Budapestről indít jelentős számú új járatot, de 2015. december 16-án Debrecenben nyitja meg 22. bázisát a diszkont légitársaság. Ez örömteli hír az alföldi nagyváros közelében élőknek, az pedig még több örömre adhat okot, hogy a Wizz Air sűríti meglévő debreceni járatai számát, valamint újakat is indít a cívis városból; ezeket az alábbiakban vesszük sorra.

Wizz Air Debrecen ››› Milánó 2015. október 25-től

Már landolt a debreceni repülőtéren a Wizz Air új járata, mely az ország második legnagyobb városát köti össze Észak-Olaszország és Lombardia gazdasági központjával, és a Milánó melletti Bergamo repülőterével. A járat hetente kétszer, szerdán és vasárnap repül Debrecen és Bergamo között.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Milánó-Bergamo

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Milánó-Bergamo / Olaszország

szerda, vasárnap

2015. október 25.

Wizz Air Debrecen ››› Brüsszel 2015. december 16-tól

Szinte biztosra vehető a Debrecenből a Brüsszel melletti Charleroi reptérre tartó járatának sikere, hiszen Belgium fővárosába és az Európai Unió székhelyére való gyors eljutásra jelentős igény mutatkozik Budapest mellett Debrecenben is. A Debrecen-Brüsszel fapados repülő hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekedik a két város között december 18-tól.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Brüsszel-Charleroi

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Brüsszel-Charleroi / Belgium

szerda, vasárnap

2015. december 18.

Wizz Air Debrecen ››› Párizs 2015. december 16-tól

Újabb jelentős előrelépés lesz a debreceni repülőtér életében, hogy december 16-tól közvetlenül elérhető lesz innen Franciaország fővárosa. A párizsi járat különlegessége az is, hogy a Wizz Air fapados légitársasággal Budapestről nem, csak Debrecenből lesz elérhető a meseszép francia metropolisz.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Párizs-Beauvais

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Párizs-Beauvais / Franciaország

szerda, vasárnap

2015. december 16.

Wizz Air Debrecen ››› Malmö 2015. december 16-tól

A 2015-ben induló negyedik új debreceni járat pedig Malmö repülőterére érkezik majd december 18-tól. Ez pedig azt is jelenti, hogy könnyedén elérhető lesz a hajdúsági megyeszékhelyről Svédország harmadik legnépesebb városa. Ráadásul Malmö Svédország legdélebbi nagyvárosa, mely közvetlen összeköttetésben áll Dánia fővárosával egy tengeri hídon keresztül, így népszerű turisztikai célpontokat lehet könnyen elérni az új lila fapados járattal.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Malmö

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Malmö / Svédország

szerda, vasárnap

2015. december 18.

A 2015-ben induló negyedik új debreceni járat pedig Malmö repülőterére érkezik majd december 18-tól. Ez pedig azt is jelenti, hogy könnyedén elérhető lesz a hajdúsági megyeszékhelyről Svédország harmadik legnépesebb városa. Ráadásul Malmö Svédország legdélebbi nagyvárosa, mely közvetlen összeköttetésben áll Dánia fővárosával egy tengeri hídon keresztül; így népszerű turisztikai célpontokat lehet könnyen elérni hetente kétszer az új lila fapados járattal.

A jelentős debreceni menetrendfejlesztésnek köszönhetően néhány nagyváros esetében azon is érdemes lesz elgondolkozni, hogy a Kelet-Magyarországon élők a budapesti Liszt Ferenc repülőtér helyett inkább a közelebb fekvő debreceni repülőteret válasszák, azonos célpontok esetében (London, Eindhoven) pedig még az is lehet, hogy jelentősen olcsóbb lehet Debrecenből repülni 2016-ban Budapest helyett.

Új Ryanair járatok Budapestről 2016-ban

Végre a Ryanair is úgy gondolta, hogy a válságos évek után és a kedvező üzemanyagárakat látva érdemes követnie a Wizz Air budapesti terjeszkedését követnie, így 2016-ban három új járatot is indít a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről, méghozzá Korfu szigetére, Malagába és Máltára. Ezt megelőzi azonban két őszi járatnyitás is, Koppenhágába és az izraeil Eilatba. Az alábbiakban a Ryanair új, 2015-ben és 2016-ban induló budapesti járatait vesszük sorba.

Ryanair Budapest ››› Koppenhága 2015. október 25-től

A Ryanair új útvonala Budapestről: Koppenhága

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Koppenhága / Dánia

napi egyszer

2015. október 25.

Ryanair Budapest ››› Eilat 2015. november 7-től

Érdemes a Ryanair új izraeli járatát kiemelni a felsorolásból, hiszen a Vörös-tenger partján fekvő Eilat városa 2015. novemberétől közvetlenül elérhetővé válik Budapestről. Ez a járat pedig a Ryanair nemzetközi hálózatában is első izraeli járata, melynek kitüntetett célpontja éppen a magyar főváros lett.

A Ryanair új útvonala Budapestről: Eilat

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Eilat / Izrael

kedd, szombat

2015. november 7.

Ryanair Budapest ››› Korfu 2016. április 28-tól

A Ryanair miután Korfun bázist nyitott, máris elindítja a korábban csak chartergépekkel elérhető görög szigetre menetrendszerű fapados járatát. Ezáltal egy újabb napfényes görög sziget lesz elérhető közvetlenül Budapestről hetente egyszer.

A Ryanair új útvonala Budapestről: Korfu

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Korfu / Görögország

csütörtök

2016. április 28.

Ryanair Budapest ››› Malaga 2016. március 24-től

Nagyon jó hír a fapadossal utazó nyaralók számára, hogy a Wizz Air konkurenciát kap a malagai desztinációra 2016-tól a Ryanartől, ezáltal pedig kedvezőbbé válhatnak a viteldíjak mindkét légitársaságnál a gyönyörű andalúz tengerparti városba.

A Ryanair új útvonala Budapestről: Malaga

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Malaga / Spanyolország

hetente kétszer

2016. március 24.

Ryanair Budapest ››› Málta 2016. március 19-től

A Ryanair új útvonala Budapestről: Málta

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Málta

hetente kétszer

2015. március 19.

2016-ban a fentiek alapján kijelenthető, hogy Budapestről rengeteg Wizz Air és Ryanair járat indul majd Nyugat-Európa összes kiemelt nagyvárosa, nyaralóhelye felé; emellett egzotikus Földközi-tengeri szigetek és tengerparti városok is elérhetővé válnak. Ráadásul a számos új debreceni indulással a repülés szempontjából is egy-központú Magyarországon egy új polgári légibázis is kialakulhat. Utazás előtt érdemes a poggyászdíjakra és méretekre előírt szabályokat figyelmesen áttanulmányozni, ebben segít a Wizz Air kézipoggyász kisokos és a Ryanair kézipoggyász kisokos.

 

Itt a lista: 2016-ban ezek az új Wizz Air és Ryanair járatok indulnak Budapestről és Debrecenből! #wizzair #wizz... Szerző: Gazdasági Hírek2015. december 18.


Horvátországi árak 2017-ben: élelmiszer, szállás, étterem, benzin árak aktuális listája

Aktuális árak Horvátországban új, 2017-es lista: élelmiszer árak a szupermarketekben, olcsó szállás és apartman árak, étteremben tapasztalható étel és ital árak, benzin árak, strand, [ ... ]

Horvátország legszebb helyei, strandjai és tengerpartjai képekkel és leírással

Horvátország legszebb helyei, strandjai, szigetei és tengerpartjai képekkel és leírással 2017: ez a 10 legjobb strand és gyönyörű tengerpart a horvát Adrián, szubjektív értékelésünk  [ ... ]

Érettségi 2017 kisokos: időpontok, érettségi tételek és tantárgyak 2017-ben

Érettségi 2017 kisokos: emelt szintű és középszintű írásbeli és szóbeli időpontok, jelentkezés, érettségi tantárgyak és tételek 2017, követelmények, új érettségi feladatok és m [ ... ]

Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben!

Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben! Munkáltatói tájékoztatás az új Munka Törvénykönyve előírásai alapján, melyet a munkavállal [ ... ]

CSOK 2017 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2017-ben

CSOK 2017 változások, feltételek és az igénylés módja, CSOK-rendelet 2017 és kalkulátor: a CSOK támogatás összege új és használt lakásra, házra, bővítésre. Egy helyen mindent megtu [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

GYED / GYES kisokos 2017: ezt kell tudni a CSED, GYED és GYES összegéről és igényléséről 2017-ben...

GYED / GYES / CSED 2017 összege, igénylés módja: fontos tudnivalók és kalkulátor a CSED, anyasági támogatás, GYES és GYED Extra 2017-től aktuális változásairól és a terhes nők és a  [ ... ]

Szabadság számítása 2017: kinek hány nap szabadság jár 2017-ben?

Szabadság számítása időarányosan 2017: kinek hány nap szabadság jár a kalkulátor alapján 2017-ben? A letölthető szabadság nyilvántartó lap 2017-ben is rögzíti a szabadnapok pontos sz [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Végkielégítés 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben?

Végkielégítés mértéke 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben? Végkielégítés nem mindenkinek jár a munkaviszony megszűnése esetén 2017-ben sem. A mun [ ... ]

Adóbevallás 2017 kisokos: a 1653 nyomtatvány kitöltése és adóbevallás határidők 2017-ben

Adóbevallás 2017 nyomtatvány és határidők: a 1653 és az adó 1% nyomtatványok letöltése egy helyről, kitöltési útmutatóval együtt! Adóbevallás 2017 határidők: változtak az időpon [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben. A biztató gazdasági adatok miatt a magyarországi minimálbér összege 2015-ben újra emelkedni fog és jócskán meghaladhatja a  [ ... ]

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben...

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben. Tervezze előrelátó módon a 2017-es évet, hiszen az új év sok új lehetőségeket ígér,  [ ... ]

2016/2017-es tanév rendje: az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet időpontjai

Itt elérhető a 2016/2017-es tanév rendje: az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet időpontjai. Emellett a 2015/2016-os tanév rendje is megtalálható oldalunkon: ekkor lesz a tav [ ... ]

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta 2017

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta letöltése 2017-ben. Közös megegyezéssel történő felmondás 2017-ben is a munkavállaló és a munkáltató m [ ... ]

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2017-ben is számos esetben érvény [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben. Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gyerek után és jelent [ ... ]

Felmondási idő 2017: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2017-ben

Felmondási idő 2017: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2017-ben. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Közmunkabér 2017 összege: ennyivel növekedett a közfoglalkoztatási bér 2017-ben

Közmunkabér 2017 összege: így változik a közmunka és a közfoglalkoztatási bér 2017-ben. Ennyi a közmunkabér nettó összege 2017-től és megtalálja az utalásának időpontjait is. Vált [ ... ]

Friss

Érettségi 2017 kisokos: emelt szintű és középszintű írásbeli és szóbeli időpontok, jelentkezés, érettségi tantárgyak és tételek 2017, követelmények, új érettségi feladatok és megoldások. 2017-ben...
Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben! Munkáltatói tájékoztatás az új Munka Törvénykönyve előírásai alapján, melyet a munkavállaló részére el kell...
Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben. Letölthető számlatükör (számlakerettükör) 2017 minta található portálunkon, továbbá részletes leírást is találhat a...
Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2017: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést a jogosultak. 2017. Karácsonyán a fenyőfa alatt a nyugdíjasok állami nyugdíj-kiegészítést találnak majd, 10...
Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei. A lakhatási támogatás 2017. január 1-től jelentősen megváltozik, így a munkáltató akár adómentesen is segítheti dolgozója...

CSOK 2017

Családi adókedvezmény 2017

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2017

Munkaszerződés 2017

Munkáltatói tájékoztató 2017

Járulékok 2017

Albérleti szerződés 2017

Jelenléti ív 2017 / Túlóra 2017

Számviteli politika 2017

Ajándékozási szerződés 2017

Pénzkezelési szabályzat 2017

Számviteli szabályzatok 2017

Özvegyi nyugdíj 2016

SZÉP Kártya 2016 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2016 / KATA 2017

Betegszabadság 2016

Autópálya matrica 2017

Jogosítvány 2016 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2016

Közmunkabér 2017

Munkanélküli segély 2016

Szociális segély 2016

Megbízási szerződés minta 2017

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2016

Vasárnapi pótlék 2016

Munkáltatói felmondás 2017

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2016

Nyugdíjemelés 2016

Nyugdíj melletti munka 2016

Munkaszüneti napok 2016

Rokkantsági ellátás 2016

Rehabilitációs ellátás 2016

Adóbevallás 2017

Alkalmi munka 2016

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2016

Munka GYED mellett 2016

GYED Extra 2016

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2016

Nők nyugdíja 40 év után 2016

Nyugdíj utalás 2016

2016/2017 tanév rendje

Azonnali hatályú felmondás 2017

Felmondás munkavállaló részéről 2017

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2017

Advent Bécsben 2017

Munkaszüneti napok 2017

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2017

Kínai horoszkóp 2017

Éves horoszkóp 2017

Utazás

Aktuális árak Horvátországban új, 2017-es lista: élelmiszer árak a szupermarketekben, olcsó szállás és apartman árak, étteremben tapasztalható étel és ital árak, benzin árak, strand, parkolás, komp díjak....
Horvátország legszebb helyei, strandjai, szigetei és tengerpartjai képekkel és leírással 2017: ez a 10 legjobb strand és gyönyörű tengerpart a horvát Adrián, szubjektív értékelésünk alapján....
A Ryanair 2016-ban Gran Canaria szigetére és Las Palmas repülőterére indít fapados repülőjáratot Budapestről. Gran Canaria (Kanári-szigetek) és Las Palmas látnivalók, strandok, időjárás információk. A...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.