2016-ban ezek az új Wizz Air és Ryanair járatok indulnak Budapestről és Debrecenből

Fapados menetrend Budapest: 2016-ban ezek az új Wizz Air és Ryanair járatok indulnak Budapestről és Debrecenből. Mutatjuk az új célpontokat és a járatok pontos indulásának időpontjait is! Kezd még jobban felpörögni a budapesti Liszt Ferenc repülőtér, hiszen 2016-ban számos új Wizz Air és Ryanair járat indul majd innen. De a debreceni repülőtér is biztató számokat produkál, így onnan is tovább növeli járatai számát a Wizz Air 2016-ban.

A budapesti repülőtér 2015-ben minden korábbi rekordot megdöntött, hiszen az éves utasszám már ősszel átlépte a 10 milliós álomhatárt. Mindez köszönhető a magyar főváros exponenciálisan növekvő népszerűségének külföldön, és a Malév csődje után beindult fapados járatok dömpingjének. Ehhez még hozzá jön a magyar turisták növekvő utazási kedve, és stabilizálódó pénzügyi lehetősége. Így aztán kijelenthetjük, hogy a két nagy budapesti fapados, a Wizz Air és a Ryanair is válság utáni bővülő menetrenddel készül 2016-ra. Vegyük is szépen sorra az új budapesti járatlehetőségeket, de megemlítjük a Wizz Air új debreceni járatait is.


Mivel a magyarnak tekinthető fapados, a Wizz Air bővíti legjelentősebben Budapestről elérhető járatai számát, ezért velük kezdjük a 2016-os célpontok felsorolását. Érdemes megemlíteni, hogy a már 63 repülőgéppel rendelkező Wizz Air 2015. októberében szállította fennállása tizenegyedik évében a 100 milliomodik utasát, ez pedig az elmúlt évek rendkívül dinamikus növekedésének az eredménye. A Budapestről felszálló utasok száma pedig ugyanebben az időszakban 15 milliót tett ki. A kedvező tendenciákat érzékelve a Wizz Air mellett a Ryanair is bővíti Budapestről elérhető célpontjai számát, és akkor még csak a két legnagyobb budapesti fapadost említettük.

Wizz Air Budapest ››› Tenerife 2015. október 30-tól

Habár az írásunkat úgy kezdtük, hogy a 2016-ban induló Wizz Air-es járatokkal foglalkozunk, muszáj megemlíteni a légitársaság október legvégén induló kanári-szigeteki járatát, hiszen így végre nem csak nyugat-európai átszállással lesz elérhető a Spanyolországhoz tartozó "örök tavasz szigete". Várhatóan rendkívül népszerű lesz ez a nyaralójárat, hiszen a Kanári-szigeteken egész évben, így decemberben vagy januárban is 20 fok felett van a hőmérséklet. A Wizz Air induló új járatáról és a Kanári-szigetek időjárásáról, nevezetességeiről és strandjairól érdemes megnézni Tenerife látnivalók összefoglaló írásunkat.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Tenerife

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Tenerife / Spanyolország

hétfő, péntek

2015. október 30.

A Wizz Air 2015-ben más új járatokat is indított Budapestről, így 2015. nyarától a hollandiai Maastrichtba, az olaszországi Bologna-ba és a skóciíi Glasgow-ba, míg 2015. őszétől hetente kétszer, kedden és szombaton közép-angliai Birminghambe repülnek rendszeresen. Emellett meglévő járatokat is sűrített a Wizz Air, így Frankfurt-Hahn repülőterére heti kettő helyett háromszor, míg Málta szigetére heti négy helyett ötször lehet eljutni Budapestről a lila gépekkel.

A Wizz Air új útvonalai Budapestről: Bologna, Glasgow

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Bologna / Olaszország

hétfő, péntek

2015. június 7.

Glasgow / Nagy-Britannia

kedd, szombat

2015. június 18.

Wizz Air Budapest ››› Nizza 2016. március 11-től

A magyar utasok már régóta várták, hogy fapados repülőgéppel is elérhetővé váljon Budapestről a Francia Riviéra, így igazán örömteli hír, hogy a Wizz Air 2016. március 11-től a Côte d’Azur fővárosába, Nizzába indít hetente kétszer repülőjáratot.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Nizza

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Nizza / Franciaország

hétfő, péntek

2016. március 11.

Wizz Air Budapest ››› Baden-Baden 2016. március 11-től

2016. március 11-től azonban a budapesti Wizz Air flotta vadonatúj tizedik repülőgépe egy másik új útvonalon is megkezdi a repülést a németországi Baden-Baden híres fürdővárosába. Oda nem csak a városka szépségéért érdemes majd elutazni, de logikusnak tűnhet Baden-Baden-ből továbbutazni a nagyon közel fekvő franciaországi Strassbourgba, vagy éppen a kicsit távolabbi németországi Stuttgartba a svájci Bázel városába.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Baden-Baden

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Baden-Baden / Németország

hétfő, péntek

2016. március 11.

Wizz Air Budapest ››› Jordánia 2016. tavaszától

A Wizz Air ugyan hivatalosan még nem erősítette meg, de a Jordán Turisztikai Hivatal ügyvezetője szerint 90 százalék az esélye, hogy 2016-ban elindulnak a lila repülőgépek Budapest és a Vörös-tenger partján fekvő Akaba (Aquaba) városa között. A Jordániába induló fapados járatok jelentősen emelhetik a magyar turisták számát az arab országban, hiszen a kétezres évek elején évente még jóval többen utaztak oda.

Wizz Air Budapest ››› Baku 2016. március 27-től

A Wizz Air 2013-ban már egyszer elindította az azeri fővárosba rendszeres légijáratát, de azt 2014-ben felfüggesztette. Miután új szerződést kötötte az azeriekkel, így 2016. március 27-től újraindulnak a bakui repülőjáratok, hetente kétszer.

A Wizz Air új útvonala Budapestről: Baku

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Baku / Azerbajdzsán

szerda-csütörtök, vasárnap-hétfő

2016. március 27.

Új Wizz Air bázis Debrecenben

A Wizz Air azonban nemcsak Budapestről indít jelentős számú új járatot, de 2015. december 16-án Debrecenben nyitja meg 22. bázisát a diszkont légitársaság. Ez örömteli hír az alföldi nagyváros közelében élőknek, az pedig még több örömre adhat okot, hogy a Wizz Air sűríti meglévő debreceni járatai számát, valamint újakat is indít a cívis városból; ezeket az alábbiakban vesszük sorra.

Wizz Air Debrecen ››› Milánó 2015. október 25-től

Már landolt a debreceni repülőtéren a Wizz Air új járata, mely az ország második legnagyobb városát köti össze Észak-Olaszország és Lombardia gazdasági központjával, és a Milánó melletti Bergamo repülőterével. A járat hetente kétszer, szerdán és vasárnap repül Debrecen és Bergamo között.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Milánó-Bergamo

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Milánó-Bergamo / Olaszország

szerda, vasárnap

2015. október 25.

Wizz Air Debrecen ››› Brüsszel 2015. december 16-tól

Szinte biztosra vehető a Debrecenből a Brüsszel melletti Charleroi reptérre tartó járatának sikere, hiszen Belgium fővárosába és az Európai Unió székhelyére való gyors eljutásra jelentős igény mutatkozik Budapest mellett Debrecenben is. A Debrecen-Brüsszel fapados repülő hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekedik a két város között december 18-tól.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Brüsszel-Charleroi

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Brüsszel-Charleroi / Belgium

szerda, vasárnap

2015. december 18.

Wizz Air Debrecen ››› Párizs 2015. december 16-tól

Újabb jelentős előrelépés lesz a debreceni repülőtér életében, hogy december 16-tól közvetlenül elérhető lesz innen Franciaország fővárosa. A párizsi járat különlegessége az is, hogy a Wizz Air fapados légitársasággal Budapestről nem, csak Debrecenből lesz elérhető a meseszép francia metropolisz.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Párizs-Beauvais

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Párizs-Beauvais / Franciaország

szerda, vasárnap

2015. december 16.

Wizz Air Debrecen ››› Malmö 2015. december 16-tól

A 2015-ben induló negyedik új debreceni járat pedig Malmö repülőterére érkezik majd december 18-tól. Ez pedig azt is jelenti, hogy könnyedén elérhető lesz a hajdúsági megyeszékhelyről Svédország harmadik legnépesebb városa. Ráadásul Malmö Svédország legdélebbi nagyvárosa, mely közvetlen összeköttetésben áll Dánia fővárosával egy tengeri hídon keresztül, így népszerű turisztikai célpontokat lehet könnyen elérni az új lila fapados járattal.

A Wizz Air új útvonala Debrecenből: Malmö

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Malmö / Svédország

szerda, vasárnap

2015. december 18.

A 2015-ben induló negyedik új debreceni járat pedig Malmö repülőterére érkezik majd december 18-tól. Ez pedig azt is jelenti, hogy könnyedén elérhető lesz a hajdúsági megyeszékhelyről Svédország harmadik legnépesebb városa. Ráadásul Malmö Svédország legdélebbi nagyvárosa, mely közvetlen összeköttetésben áll Dánia fővárosával egy tengeri hídon keresztül; így népszerű turisztikai célpontokat lehet könnyen elérni hetente kétszer az új lila fapados járattal.

A jelentős debreceni menetrendfejlesztésnek köszönhetően néhány nagyváros esetében azon is érdemes lesz elgondolkozni, hogy a Kelet-Magyarországon élők a budapesti Liszt Ferenc repülőtér helyett inkább a közelebb fekvő debreceni repülőteret válasszák, azonos célpontok esetében (London, Eindhoven) pedig még az is lehet, hogy jelentősen olcsóbb lehet Debrecenből repülni 2016-ban Budapest helyett.

Új Ryanair járatok Budapestről 2016-ban

Végre a Ryanair is úgy gondolta, hogy a válságos évek után és a kedvező üzemanyagárakat látva érdemes követnie a Wizz Air budapesti terjeszkedését követnie, így 2016-ban három új járatot is indít a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről, méghozzá Korfu szigetére, Malagába és Máltára. Ezt megelőzi azonban két őszi járatnyitás is, Koppenhágába és az izraeil Eilatba. Az alábbiakban a Ryanair új, 2015-ben és 2016-ban induló budapesti járatait vesszük sorba.

Ryanair Budapest ››› Koppenhága 2015. október 25-től

A Ryanair új útvonala Budapestről: Koppenhága

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Koppenhága / Dánia

napi egyszer

2015. október 25.

Ryanair Budapest ››› Eilat 2015. november 7-től

Érdemes a Ryanair új izraeli járatát kiemelni a felsorolásból, hiszen a Vörös-tenger partján fekvő Eilat városa 2015. novemberétől közvetlenül elérhetővé válik Budapestről. Ez a járat pedig a Ryanair nemzetközi hálózatában is első izraeli járata, melynek kitüntetett célpontja éppen a magyar főváros lett.

A Ryanair új útvonala Budapestről: Eilat

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Eilat / Izrael

kedd, szombat

2015. november 7.

Ryanair Budapest ››› Korfu 2016. április 28-tól

A Ryanair miután Korfun bázist nyitott, máris elindítja a korábban csak chartergépekkel elérhető görög szigetre menetrendszerű fapados járatát. Ezáltal egy újabb napfényes görög sziget lesz elérhető közvetlenül Budapestről hetente egyszer.

A Ryanair új útvonala Budapestről: Korfu

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Korfu / Görögország

csütörtök

2016. április 28.

Ryanair Budapest ››› Malaga 2016. március 24-től

Nagyon jó hír a fapadossal utazó nyaralók számára, hogy a Wizz Air konkurenciát kap a malagai desztinációra 2016-tól a Ryanartől, ezáltal pedig kedvezőbbé válhatnak a viteldíjak mindkét légitársaságnál a gyönyörű andalúz tengerparti városba.

A Ryanair új útvonala Budapestről: Malaga

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Malaga / Spanyolország

hetente kétszer

2016. március 24.

Ryanair Budapest ››› Málta 2016. március 19-től

A Ryanair új útvonala Budapestről: Málta

Új célpont

Járatok indulásának napjai

Első indulás időpontja

Málta

hetente kétszer

2015. március 19.

2016-ban a fentiek alapján kijelenthető, hogy Budapestről rengeteg Wizz Air és Ryanair járat indul majd Nyugat-Európa összes kiemelt nagyvárosa, nyaralóhelye felé; emellett egzotikus Földközi-tengeri szigetek és tengerparti városok is elérhetővé válnak. Ráadásul a számos új debreceni indulással a repülés szempontjából is egy-központú Magyarországon egy új polgári légibázis is kialakulhat. Utazás előtt érdemes a poggyászdíjakra és méretekre előírt szabályokat figyelmesen áttanulmányozni, ebben segít a Wizz Air kézipoggyász kisokos és a Ryanair kézipoggyász kisokos.

 

Itt a lista: 2016-ban ezek az új Wizz Air és Ryanair járatok indulnak Budapestről és Debrecenből! #wizzair #wizz... Szerző: Gazdasági Hírek2015. december 18.


Pénzmosás elleni szabályzat 2017 / 2018 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2017 / 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A  [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2017: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2017: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

Cafeteria szabályzat minta 2017: kötelező minden cég és vállalkozás számára

Cafeteria szabályzat minta 2017 / 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2017 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakma [ ... ]

CSOK 2017 / 2018 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2017-ben...

CSOK 2017 / 2018 változások, feltételek és az igénylés módja, CSOK-rendelet 2017 és kalkulátor: a CSOK támogatás összege új és használt lakásra, házra, bővítésre. Egy helyen minden [ ... ]

GYED / GYES kisokos 2017 / 2018: ezt kell tudni a CSED, GYED és GYES összegéről és igényléséről 2017...

GYED / GYES 2017 / 2018 összege, igénylés módja: fontos tudnivalók és kalkulátor a CSED, anyasági támogatás, GYES és GYED Extra 2017-től aktuális változásairól és a terhes nők és a  [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2017 / 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke l...

Ingatlan illeték 2017 / 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2017-ben is számos esetben  [ ... ]

Felmondási idő 2017 / 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2017-ben...

Felmondási idő 2017 / 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2017-ben. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok [ ... ]

Jogosítvány ára 2017 / 2018: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2017-ben...

Jogosítvány ára 2017 / 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2017-ben. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2017-ben a jogos [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2017 / 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben...

Családi adókedvezmény összege 2017 / 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben. Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gyerek után és [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Nagy éves horoszkóp 2018: több újdonságra készülhetünk a 2018-as horoszkóp jóslatai alapján...

Éves horoszkóp 2018: több újdonságra és számos változásra készülhetünk az éves, heti és napi horoszkóp alapján 2018-ban. Horoszkóp 2018 a szerelem, az egészség, a pénz és a karrie [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018-ban, munkarend és munkaidő naptár 2018 minden tudnivalóval! Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban! A munkanap áthelyezések miatt 2018-ba [ ... ]

Felmondás munkavállaló részéről 2017 minta: mit tegyek, ha fel akarok mondani?

Felmondás a munkavállaló részéről 2017 minta: mit tehetek, ha már nem bírom tovább és fel akarok mondani 2017-ben? Munkavállalói rendes felmondás minta 2017: minden tudnivalót összefogl [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2017 / 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2017 / 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2017-ben is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2017 / 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2017 / 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjához 2017-ben. Nők 40 éves nyugdíjazása 2017-ben is igény [ ... ]

Friss

Pénzmosás elleni szabályzat 2017 / 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2017: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasabb nettó bért kap...
Cafeteria szabályzat minta 2017 / 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2017 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai...
Kínai horoszkóp 2018: a Kutya éve neked milyen változásokat hoz 2018-ban? Nagy éves kínai horoszkóp 2018: kinek milyen előnyt tartogat a Kutya éve? A 2018-as év sok jót ígér azok számára, akik a...

CSOK 2017

Családi adókedvezmény 2017

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2017

Pénzmosás elleni szabályzat 2017

Munkaszerződés 2017

Munkáltatói tájékoztató 2017

Járulékok 2017

Albérleti szerződés 2017

Jelenléti ív 2017 / Túlóra 2017

Számviteli politika 2017

Ajándékozási szerződés 2017

Pénzkezelési szabályzat 2017

Számviteli szabályzatok 2017

Özvegyi nyugdíj 2016

SZÉP Kártya 2016 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2016 / KATA 2017

Betegszabadság 2016

Autópálya matrica 2017

Jogosítvány 2016 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2016

Közmunkabér 2017

Munkanélküli segély 2016

Szociális segély 2016

Megbízási szerződés minta 2017

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2016

Vasárnapi pótlék 2016

Munkáltatói felmondás 2017

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2016

Nyugdíjemelés 2016

Nyugdíj melletti munka 2016

Munkaszüneti napok 2016

Rokkantsági ellátás 2016

Rehabilitációs ellátás 2016

Adóbevallás 2017

Alkalmi munka 2016

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2016

Munka GYED mellett 2016

GYED Extra 2016

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2016

Nők nyugdíja 40 év után 2016

Nyugdíj utalás 2016

2016/2017 tanév rendje

Azonnali hatályú felmondás 2017

Felmondás munkavállaló részéről 2017

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2017

Advent Bécsben 2017

Munkaszüneti napok 2017

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2017

Kínai horoszkóp 2017

Éves horoszkóp 2017

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2017 / 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovénmatricával igénybe vehetőautópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.