Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri nagyobb összegű nyugdíjprémium kifizetésére lesznek jogosultak. Annak jártunk utána, hogy pontosan mikor érkezik a nyugdíjprémium, kinek jár és várhatóan mekkora összegre számíthatnak nyugdíj kiegészítésként a magyarországi nyugdíjasok.

Bővebben: Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Érettségi 2017 / 2018 kisokos: időpontok, érettségi tételek és tantárgyak 2017-ben

Érettségi 2017/2018 kisokos: emelt szintű és középszintű írásbeli és szóbeli időpontok, jelentkezés, érettségi tantárgyak és tételek 2017, követelmények, új érettségi feladatok és megoldások. 2017-ben jelentősen megváltoznak az érettségi követelmények Magyarországon, így minden tantárgy követelményrendszere módosul kisebb-nagyobb mértékben. A 2017. évi érettségi időpontokat és az új érettségi követelmények foglaljuk össze átlátható módon, részletesen kitérve a legfontosabb tantárgyak (matematika, magyar nyelv és irodalom, történelem, angol, német, informatika, biológia, kémia, fizika, földrajz) speciális elvárásaira is.

Bővebben: Érettségi 2017 / 2018 kisokos: időpontok, érettségi tételek és tantárgyak 2017-ben

Munkáltatói tájékoztató 2018 minta: kötelező tájékoztatást mellékelni a munkaszerződéshez 2018-ban!

Munkáltatói tájékoztató 2018 minta: kötelező tájékoztatást mellékelni a munkaszerződéshez 2018-ban! Munkáltatói tájékoztatás az új Munka Törvénykönyve előírásai alapján, melyet a munkavállaló részére el kell juttatni a munkaszerződés megkötése után tizenöt napon belül. Azonban életszerű és javasolt, hogy inkább a munkaszerződés aláírásával egy időben kapja meg az új dolgozó 2018-ban a kötelezően adandó írásbeli munkáltatói tájékoztatás dokumentumot, hiszen ez munkaügyi alapdokumentumnak számít.

Bővebben: Munkáltatói tájékoztató 2018 minta: kötelező tájékoztatást mellékelni a munkaszerződéshez 2018-ban!

Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2018: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést

Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2018: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést a jogosultak. 2018. Karácsonyán a fenyőfa alatt a nyugdíjasok állami nyugdíj-kiegészítést találnak majd, 10 ezer forint értékben, melyet Erzsébet-utalványként kapnak majd meg. Minden fontos kérdést összegyűjtöttünk arról, hogy a nyugdíjasok mikor várhatják a plusz juttatást, melyet várhatóan a postások fognak kézbesíteni. Közben azt is bejelentették a döntéshozók, hogy 2018-ban a nyugdíjemelés mértéke 1,6 százalék lesz.

Bővebben: Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2018: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos...

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti napok, áthelyezett munkanapok és hosszú hétvégék időpontjai a 2017-es munkaidő naptár és az ünnepnapok megoszlása alapján. A munkarend 2017-ben újra máshogy alakul az előző évekhez képest, számos három napos hosszú hétvége vár a munkavállalókra, akiknek azonban szombati munkavégzésre nem is kell számítaniuk 2017-ben. A 2017-es naptár alapján már lehet sejteni, hogy mely munkaszüneti napokhoz fog 2017-ben hosszú hétvége is kapcsolódni, így akár időben és jóval olcsóbban lefoglalható a nyaralás.

Bővebben: Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Özvegyi nyugdíj 2018 összege és igénylése: kinek, mikortól és meddig jár?

Özvegyi nyugdíj 2018 összege és igénylése: kinek, mikortól és meddig jár az özvegyi nyugdíj 2018-ban? Ideiglenes és rendes özvegyi nyugdíj mértéke és igénylése 2018-ban, az özvegyi nyugdíj feléledése és szabályai. Sokan nem tudják, de a házastárs mellett az elvált házastárs és az élettárs is jogosult lehet özvegyi nyugdíjra, ha bizonyos feltételek teljesülnek. Minden olyan szabályt összegyűjtöttünk, mely az özvegyi nyugdíjat érinti 2018-ban. A téma sajnálatos módon sokakat érint, hiszen ma Magyarországon közel 980 ezer özvegy ember él.

Bővebben: Özvegyi nyugdíj 2018 összege és igénylése: kinek, mikortól és meddig jár?

Albérleti szerződés minta 2018: védje magát megfelelő lakásbérleti szerződés megkötésével 2018-ban!

Albérleti szerződés minta 2018: kössön megfelelő lakásbérleti szerződést 2018-ban, ezáltal megvédheti magát a jogi és pénzügyi bonyodalmaktól! Albérleti szerződés minta nyomtatvány 2018 kaucióval: a lakás kiadása albérletként 2018-ban is bomba üzletnek tűnik, azonban érdemes megfelelően megszerkesztett albérleti szerződést kötni a felek között, mellyel megelőzhetők a későbbi viták. Az bérleti jogviszony létrejöttével ugyanis 2018-ban is jelentősen függ egymástól a lakás tulajdonos, mint bérbeadó, illetve az albérlő is. Az albérletként kiadható lakások befektetési célzatú vásárlása felpörgette a magyarországi ingatlanpiacot, és nem csak Budapesten éri meg a lakáskiadás, hanem a vidéki nagyvárosokban és egyetemi központokban is. Vegyük sorra azonban az alábbiakban, hogy milyen buktatói lehetnek a lakás bérletbe adásának. A kérdést a bérbeadó, illetve az albérlő szemszögéből egyaránt megvizsgáljuk.

Bővebben: Albérleti szerződés minta 2018: védje magát megfelelő lakásbérleti szerződés megkötésével 2018-ban!

Indoklás nélküli felmondás 2017: gyakori esetek, melyekre érdemes odafigyelni

Indoklás nélküli felmondás 2017: gyakori esetek, melyekre érdemes odafigyelni 2017-ben. Kerülje el a jogszerűtlen felmondást! A munkáltatók bizonyos feltételek teljesülése esetén indoklás nélkül is felmondhatnak alkalmazottaiknak 2017-ben; azonban néhány esetben a munkavállaló is benyújthatja felmondását indoklás nélkül. A jogszabályi rendelkezések alapján gyűjtöttük össze azt, hogy 2017-ben mikor és milyen feltételekkel lehet felmondani indoklás nélkül, ügyelve arra, hogy minden jogszerű legyen.

Bővebben: Indoklás nélküli felmondás 2017: gyakori esetek, melyekre érdemes odafigyelni

TAJ kártya ára 2018: igénylés vagy pótlás elvesztés, rongálódás esetén 2018-ban

TAJ kártya ára 2018: igénylés menete vagy a TAJ kártya pótlása elvesztés, rongálódás esetén 2018-ban. Mit kell tenni ha valaki még nem rendelkezik TAJ kártyával, vagy elveszett korábbi TAJ kártyája? A TAJ-szám érvényességének ellenőrzése 2018-ban: minden tudnivalót megkaphat arról, hogyan lehet online ellenőrizni a TAJ-szám érvényességét az interneten keresztül. Az egészségbiztosítási pénztár oldalán magánszemélyek, orvosok és egészségügyi szervezetek is tudják ellenőrizni a TAJ kártya érvényességét 2018-ban. A TAJ ellenőrzésére azért van gyakrabban szükség, mivel egészségügyi ellátásra csak az érvényes TAJ-számmal rendelkező betegek jogosultak.

Bővebben: TAJ kártya ára 2018: igénylés vagy pótlás elvesztés, rongálódás esetén 2018-ban

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítási szünetek hivatalos listája, melyet az Emmi is közzétett a Magyar Közlönyben. Ha diákként, szülőként vagy tanárként kíváncsi a 2017/2018 évi általános és középiskolai tanítási szünetekre, akkor megtalálta az iskolai szünetek részletes rendjét. Nem csak az aktuális tanév időbeosztását tudjuk napra pontosan, a naptár és a hivatalos rendelet alapján már az is tudható, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek a hamarosan kezdődő 2017/18-as tanév során. Sok diákot, tanárt és szülőt foglalkoztat, hogy mikor kezdődik és meddig tart 2017-ben az őszi és a téli szünet, illetve 2018-ban a húsvéttal egybeeső tavaszi szünet valamint a nyári szünet. Ezért az idei tanév pontos menetrendjét és fontos időpontjait is részletesen összegyűjtöttük.

Bővebben: Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

Tulajdoni lap ára és lekérése online 2018: így lehet a földhivatali tulajdoni lap másolatát könnyen lekérni

Tulajdoni lap másolat ára és lekérése online 2018: így lehet a földhivatali hiteles tulajdoni lap másolatát vagy a térképmásolatot lekérni. Földhivatali sorban állás helyett otthonról is lekérdezhető 2018-ban a tulajdoni lap. Mennyi a tulajdoni lap és a térképmásolat ára 2018-ban? Otthonról is lekérhető a hiteles, nem hiteles vagy elektronikus módon hitelesített tulajdoni lap illetve a térképmásolat. Nem szükséges minden esetben a földhivatalba személyesen bemenni 2018-ban sem, ha valaki egy ingatlanról szeretne bővebb információval rendelkezni. Hiszen egy magyarországi ügyfélkapus regisztráció segítségével bárki lekérdezheti online cím vagy helyrajzi szám alapján az ingatlanok tulajdoni lapját és adatait.

Bővebben: Tulajdoni lap ára és lekérése online 2018: így lehet a földhivatali tulajdoni lap másolatát...

Ingyenes igazolványok 2018-ban, itt a lista: személyi, lakcímkártya, jogosítvány, adókártya és diákigazolvány

Ingyenes igazolványok 2018-ban, itt a lista: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adókártya, diákigazolvány, pedagógus igazolvány, erkölcsi bizonyítvány, mozgáskorlátozottak parkolási igazolványa és még számos okmány ingyenes lesz 2018-ban is, természetesen bizonyos feltételekkel. Az ingyenes okmányok listáját és az emellett 2018-ban is ingyenes eljárásokról és azok feltételeiről készült listát megtalálja részletes írásunkban. A kormány által elfogadott bürokráciacsökkentő csomag részeként szinte minden állampolgári okmány kiállítása vagy pótlása ingyenes lesz 2018-ban.

Bővebben: Ingyenes igazolványok 2018-ban, itt a lista: személyi, lakcímkártya, jogosítvány, adókártya és...

Ingyenes óvodai, bölcsődei étkezés 2018-ban: kik kapnak, és hogyan kell igényelni?

Ingyenes óvodai, bölcsődei étkezés 2018: kik kapnak, és hogyan kell igényelni? Tájékoztató az ingyenes óvodai étkezés 2018-ban érvényes szabályairól és igénylésének módjáról. Előző év szeptember 1-jétől jelentős változások léptek életbe a bölcsődei és óvodai ellátással kapcsolatban is Magyarországon. Így 2018-ban a családok többsége kérheti az ingyenes óvodai étkezés, mely rászorultsági alapon igényelhető, ezekről részletesen beszámolunk írásunkban.

Bővebben: Ingyenes óvodai, bölcsődei étkezés 2018-ban: kik kapnak, és hogyan kell igényelni?

Nyugdíj utalás 2018: hamarabb kap nyugdíjat az, aki a nyugdíj kézbesítését utalással kéri 2018-ban

Nyugdíj utalás 2018: mikor jön a nyugdíj 2018-ban? Hamarabb kap nyugdíjat az, aki utalással kéri a nyugdíj kézbesítését 2018-ban. Nyugdíj kifizetés és utalás időpontjai 2018: összegyűjtöttük hónapról-hónapra, hogy mely napon lesz a nyugdíjasok számláján a havi járandóságuk. A 2018-as év során is hamarabb juthat pénzéhez az a nyugdíjas, aki folyószámlára történő utalással kéri a nyugdíját a postai kézbesítés helyett. Ez pedig nagyon fontos az idős emberek számára, hiszen a legtöbben közülük hónapról-hónapra vagy napról-napra élnek, így minden nap számít.

Bővebben: Nyugdíj utalás 2018: hamarabb kap nyugdíjat az, aki a nyugdíj kézbesítését utalással kéri 2018-ban

Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjához 2018-ban. Nők 40 éves nyugdíjazása 2018-ban is igényelhető, a nők kedvezményes nyugdíjának kiszámítása kérhető 40 év után. A nők 40 év munkaviszony vagy jogosultsági idő után nyugdíjba mehetnek 2018-ban, a korábbi évek szabályrendszere alapján. A 40 év utáni nyugdíjazás feltételeit és a szolgálati idő számításának módját foglaljuk össze a nők 40 éves nyugdíjáról szóló összefoglalónkban. Sokakat érdekel 2018-ban is, hogy milyen gyermekek utáni kedvezmények számítanak bele a 40 éves jogosultsági idő megállapításába, ezért hogy pontosan tisztában legyenek a 2018-as évben alkalmazandó szabályokkal, mindent összefoglaltunk részletesen a szolgálati időről.

Bővebben: Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban

Felmondás indoklása minta 2018: mikor kötelező indokolni és mikor nem?

Felmondás indoklása minta 2018: példák a kötelező indoklásra felmondás esetén 2018-ban. Mikor kötelező a felmondást indokolni és mikor nem? Milyen indoklási példákat és mintákat érdemes alkalmazni, hogy elkerüljük a jogszerűtlen felmondást 2018-ban? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat cikkünkből, mely kizárólag a felmondás indoklásával foglalkozik részletesen, példákkal szemléltetve. A felmondást indokolni számos esetben a munkáltatónak és a munkavállalónak is kell a felmondás 2018 dokumentumban.

Bővebben: Felmondás indoklása minta 2018: mikor kötelező indokolni és mikor nem?

Mi mennyi 2016-ban? Adó 2016: összefoglaló táblázat a szabályváltozásokról

Mi mennyi 2016-ban? Adó 2016: részletes összefoglaló táblázat a szabályváltozásokról! Mivel 2016. január 1-től az szja 16-ról 15 százalékra csökken, így számos juttatás nettó értéke növekedni fog. Idén is részletesen elemezzük a 2016-tól várható adóváltozásokat, valamint az élet egyéb területeit érintő lényeges jogszabály-módosításokat is. Cikkünk folyamatosan frissül, így érdemes naprakészen követni, hogy 2016-ban is friss információkkal rendelkezzen az adózási és pénzügyi kérdésekben.

Bővebben: Mi mennyi 2016-ban? Adó 2016: összefoglaló táblázat a szabályváltozásokról

Fizetés nélküli szabadság kérelem minta 2018: így kell szabályosan bejelenteni

A fizetés nélküli szabadság 2018 bejelentése, engedélyezése, indoklása 2018-ban. Fizetés nélküli szabadság mikor adható? Fizetés nélküli szabadság kérelem és nyilatkozat minta 2018: munkavállalóként így kell írásban tett nyilatkozattal, jogszerűen bejelenteni a munkáltató felé a fizetés nélküli szabadság iránti igényt 2018-ban. Összefoglaljuk, hogy kinek jár és mely esetekben fizetés nélküli szabadság, szülési szabadság, és azt is elemezzük, hogy a fizetett és a fizetés nélküli szabadság valamint a végkielégítés között között milyen összefüggések vannak.

Bővebben: Fizetés nélküli szabadság kérelem minta 2018: így kell szabályosan bejelenteni

Munka rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás mellett 2018: ezek a munkavégzés szabályai

Munka rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás mellett 2018: a munkavégzés részletes szabályai. Itt mindent megtudhat a rehabilitációs ellátás melletti munkavégzés és a rokkantsági ellátás melletti munka szabályairól, melyek 2018-ban érvényesek a megváltozott munkaképességű emberekre. A jó hír az, hogy mindkét ellátás mellett van lehetőség munkavégzésre 2018-ban is, azonban ügyelni kell az adózási és jogi részletekre, nehogy a rehabilitációs vagy a rokkantsági ellátás folyósítása veszélybe kerüljön.

Bővebben: Munka rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás mellett 2018: ezek a munkavégzés szabályai

Rehabilitációs ellátás összege 2018: kik igényelhetnek rehabilitációs ellátást?

Rehabilitációs ellátás összege 2018: kik és milyen feltételekkel igényelhetnek rehabilitációs ellátást 2018-ban? Jelentősen átalakultak azok a pénzbeli támogatások, melyek a megváltozott munkaképességű személyek életét segítik. 2018-ban is több ezer embernek folyósítanak rehabilitációs ellátást, melynek összegéről, igénylésének feltételeiről is beszámolunk, sőt szót ejtünk arról is, hogy a rehabilitációs ellátás folyósításának időszaka beleszámít-e a majdani nyugdíjba.

Bővebben: Rehabilitációs ellátás összege 2018: kik igényelhetnek rehabilitációs ellátást?

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2018-ban is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági ellátás, a rokkantsági járadék és a rehabilitációs ellátás közötti lényeges különbségeket, mert sokan keverik össze a hasonló elnevezésű fogalmakat. Cikkünkből pontosan tájékozódhat minden rokkantsági ellátásban részesülő személy, hiszen 2018-ban is várható olyan új szabályok életbe lépése, mely kihat a megváltozott munkaképességű emberek életére és pénzügyeire.

Bővebben: Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

További cikkek...

 1. Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban
 2. Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2018-ban
 3. Jogosítvány ára 2018: a jogosítvány hosszabbítás díja és az orvosi vizsgálat menete 2018-ban
 4. Munkáltatói felmondás minta 2018: ilyen a (rendes) felmondás a munkáltató részéről 2018-ban
 5. CSOK 2018 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2018-ban
 6. Nyugdíjkorhatár 2018 táblázat férfiak és nők esetén: ki, mikor mehet nyugdíjba?
 7. GYED / GYES kisokos 2018: ezt kell tudni a CSED, GYED és GYES összegéről és igényléséről 2018-ban
 8. Meghatalmazás minta 2018: magánszemély részére vagy céges ügyintézéshez 2018-ban
 9. Felmondás munkavállaló részéről 2018 minta: mit tegyek, ha fel akarok mondani?
 10. Utazási költségtérítés 2018: ennyi adható havonta a munkába járás költségeinek fedezésére 2018-ban
 11. Kölcsönszerződés minta 2018: pénz kölcsönadási szerződés magánszemélyek között 2018-ban
 12. Végkielégítés 2018: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2018-ban?
 13. Felmondás próbaidő alatt minta 2018 és a szabadság lehetőségei próbaidő alatt 2018-ban
 14. Azonnali hatályú felmondás 2018 minta: mit kell tenni ha a munkavállaló vagy a munkáltató mond fel?
 15. Cafeteria 2018 lakáscélú támogatás: így adhat adómentes lakáshitel támogatást a munkáltató
 16. Felmondás közös megegyezéssel minta 2018: szabályok és felmondó levél minta 2018
 17. Gyed és gyes 2014-ben: jelentős változások az anyasági támogatások rendszerében
 18. Nyugdíj kalkulátor 2018: mennyi lesz az öregségi nyugdíj összege 2018-ban?
 19. Az orosz Magnit szupermarketlánc hatalmas magyarországi befektetéseket tervez
 20. Panel program 2014 pályázatok: a panel felújítás részletes tudnivalói
KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta: katásoknak kötelező a nyilvántartás vezetése 2018-ban...

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is  [ ... ]

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmo [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minim [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2018-ban is számos esetben érvény [ ... ]

Jogosítvány ára 2018: a jogosítvány hosszabbítás díja és az orvosi vizsgálat menete 2018-ban...

Jogosítvány ára 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítás ára és az orvosi vizsgálat menete és díja 2018-ban. A jogosítvány hosszabbításához 2018-ban is az okmányiroda  [ ... ]

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2018-ban

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2018-ban. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minim [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban. Mi mennyi 2018-ban? Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gye [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018: itt a munkaidő naptár 2018 és a munkarend. 2018. évi munkaszüneti napok táblázat és naptár: a hosszú hétvégék és a munkaszüneti napok ledolgozása 2018-ban íg [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2018-ban is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági ellát [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjához 2018-ban. Nők 40 éves nyugdíjazása 2018-ban is igényelhető, a nő [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?g> Itt megtudhatja, hogy 2016-ban mire számíthat a kínai horoszkóp jövendölései alapján: harmónia, remény, szeren [ ... ]

TB járulék összege 2018: TB járulék fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban

TB változások 2018 és TB járulék összege és fizetése egyénileg 2018: így történik a TB fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban. Mennyi a TB járulék összege 2018-ban? Minde [ ... ]

Ingatlan bérbeadás adózása 2018: változásokra kell figyelni lakáskiadás esetén!

Ingatlan bérbeadás (albérlet) utáni adózás 2018: erre figyeljen lakáskiadás utáni adózás esetén 2018-ben! Jelentősen módosult és kedvezőbb adózás terheli az ingatlankiadást 2018-tó [ ... ]

Friss

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is kötelező, töltse...
Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minimálbér) és a...
Cafeteria szabályzat minta 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2018 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai iratanyagról van...

CSOK 2018

Családi adókedvezmény 2018

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2018

Pénzmosás elleni szabályzat 2018

Munkaszerződés 2018

Munkáltatói tájékoztató 2018

Járulékok 2018

Albérleti szerződés 2018

Jelenléti ív 2018 / Túlóra 2018

Számviteli politika 2018

Ajándékozási szerződés 2018

Pénzkezelési szabályzat 2018

Számviteli szabályzatok 2018

Özvegyi nyugdíj 2018

SZÉP Kártya 2018 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2018 / KATA 2018

Betegszabadság 2018

Autópálya matrica 2018

Jogosítvány 2018 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2018

Közmunkabér 2018

Munkanélküli segély 2018

Szociális segély 2018

Megbízási szerződés minta 2018

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2018

Vasárnapi pótlék 2018

Munkáltatói felmondás 2018

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2018

Nyugdíjemelés 2018

Nyugdíj melletti munka 2018

Rokkantsági ellátás 2018

Rehabilitációs ellátás 2018

Adóbevallás 2018

Alkalmi munka 2018

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2018

Munka GYED mellett 2018

GYED Extra 2018

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2018

Nők nyugdíja 40 év után 2018

Nyugdíj utalás 2018

Azonnali hatályú felmondás 2018

Felmondás munkavállaló részéről 2018

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2018

Advent Bécsben 2018

Munkaszüneti napok 2018

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2018

Éves horoszkóp 2018

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovén matricával igénybe vehető autópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.