Adóbevallás 2017 kisokos: a 1653 nyomtatvány kitöltése és adóbevallás határidők 2017-ben

Adóbevallás 2017 nyomtatvány és határidők: a 1653 és az adó 1% nyomtatványok letöltése egy helyről, kitöltési útmutatóval együtt! Adóbevallás 2017 határidők: változtak az időpontok és a szabályok 2017-ben, melyre figyelni kell az adóbevallás benyújtásakor. Egy helyen megtalálja a 2017-ben esedékes adóbevallás határidőket a legfontosabb teendőkkel és a letölthető adóbevallás nyomtatványokkal, melyeket a magyarázatokkal együtt teszünk közzé. Érdemes portálunkon átnéznie a 2017-ben esedékes fontos adóbevallás határidőket és tudnivalókat. 2017-ben már nem kell minden adózónak adóbevallás benyújtani az adóhivatal felé, ez nagy könnyítést jelent.

2016-ban januártól május végéig számos határidőre kell az adózóknak figyelniük, ami az adóbevallást illeti, hiszen számos beadási határidő hétvégére esik, így ezekben az esetekben dátummódosítással kell számolni. Figyeljen ezekre az apró részletekre, nehogy késedelemmel nyújtsa be az adóhatóság felé a tavalyi évről elkészített szja-bevallást. Késedelmi kamatot számítanak fel egy esetleges elmulasztott határidő esetén. 2016-tól azonban új szabályok léptek életbe az adóbevallással kapcsolatban, melyekről részletesen tájékozódhat összeállításunkból.


2016-tól bevezetésre került egy olyan új adóbevallási forma, mellyel a munkavállalók teljesen mentesülhetnek az adóbevallással járó papírmunkától. Ugyanis azok a munkavállalók, akiknek tavaly csak munkáltatói bevételük volt, 2016. február 1-jéig kérhetik idén, hogy az adóhivatal készítse el helyettük a bevallásukat. Akik ezzel a lehetőséggel nem élhetnek, azoknak a már megszokott adóbevallási módokon kell adójukról számot adni. Számukra a munkáltatói és a kifizetői igazolásokat az adóhivatal már kipostázta az érintetteknek, így 2016. január végégig azoknak meg kell érkezniük a címzettekhez. Ezzel pedig idén is elkezdődik az adóbevallási időszak.

Mindezek mellett fontos figyelni a Magyarország.hu Ügyfélkapu fiókunkat is, hiszen aki a tavalyi évben az előző évről szóló adóbevallását elektronikus úton, az internetes ügyfélkapun keresztül küldte el az állami adóhivatalhoz, az idén egy online értesítést kapott az Ügyfélkapu bejövő üzenetek mappájába.

Az adóbevallás 2016-ban is két módon teljesíthető: önadózóként önbevallást készíthetünk a 1553 nyomtatvány segítségével, de kérhetünk munkáltatói adómegállapítást is a 15NY29 / 15NY30 nyilatkozat segítségével; erről korábban már írtunk portálunkon. Az adóbevallás 2016 nyomtatványokról pedig mindent megtudhat cikkünk második felében.

2016. február 1-ig: adóbevallás kitöltése helyett egy X a bevallási nyilatkozaton (15M30 vagy 15NY31)

2016-ban újdonságként bevezette a magyarországi adóhivatal a legegyszerűbb adóbevallási lehetőséget azok számára, akik nem szeretnének adóbevallást kitölteni. Ezzel az új lehetőséggel azok az adózók élhetnek, akik megfelelnek az alábbi négy pont valamelyikének:

 1. 2015-ben csak munkáltatótól szereztek jövedelmet,
 2. nem érvényesítenek semmilyen adókedvezményt,
 3. adójukról az adó 1+1% felajánláson kívül nem szeretnének rendelkezni,
 4. tanulmányaik mellett dolgozott 2015-ben, és ebből jövedelemre tettek szert.

De hova kell egy X-et tenni? Nem bonyolult a kérdés, a válasz pedig még egyszerűbb. Azoknak a munkavállalóknak, akik megkapják 2016. február 1-ig munkáltatójuktól a 15M30 nyomtatványt, ennek a dokumentumnak a hátlapján kell jeleznie egy X beírásával azt, hogy az adóhatóságot bízza meg 2016-ban a tavalyi évről szóló adóbevallás elkészítésével. Ha valakinek nincsen munkáltatója, akkor is élhet ezzel az egyszerűsített adóbevallási lehetőséggel 2016-ban, ebben az esetben közvetlenül az adóhivatalhoz benyújtott 15NY31 nyomtatványon bejelölt X-szel jelezheti ezen szándékát.

Ha a 15M30 vagy a 15NY31 nyomtatványt sikeresen eljuttatja a nemzeti adóhatósághoz, akkor 2016-ban már semmilyen további teendőre nem lesz az adóbevallásal kapcsolatban, kivéve akkor, ha az adóhatóság keresi meg Önt azzal, hogy befizetendő vagy éppen visszaigényelhető adója van.

Adóbevallás 2016 határidők

Az alábbi táblázatban részletesen, magyarázatokkal együtt közöljük az összes 2016. évben esedékes adóbevallással kapcsolatos határidőt és teendőt, a kapcsolódó adóbevallás nyomtatványok számával együtt:

Adóbevallás határidők és nyomtatványok 2016-ban

2016. január 31.


Kapcsolódó nyomtatványok:

 • 15NY29
 • 15NY30

Eddig az időpontig kell kiadni a munkáltatói jövedelemigazolást, mely a 15NY30 nyomtatványt jelenti. Az egyéb családtámogatással kapcsolatos és más kifizetői jövedelemigazolásokat is ki kell adni.

Szintén 2016. január 31-ig lehet nyilatkozni a munkaadó felé, ha munkáltatói adómegállapítást (munkáltatói elszámolást) kérünk, ehhez a 15NY29 nyilatkozatra van szükségünk.

2016. február 1.


Kapcsolódó nyomtatványok:

 • 15NY31
 • 15M30

 

2016-tól újdonságként a 15M30 és a 15NY31 bevallási nyilatkozat beküldésével egy X-szel is teljesíthető az adóbevallás.

2016. február 12.

Eddig a napig kell a munkáltatóknak minden olyan adatot megküldeniük az adóhivatal felé, mely ahhoz szükséges, hogy a hivatal elkészíthesse azoknak az adóbevallását, akik munkáltatói elszámolást vagy a bevallási nyilatkozatot választották korábban.

2016. február 15.


Kapcsolódó nyomtatvány:

 • 1553NY

Eddig a napig kell kiadni a munkáltatóknak azokat a dokumentumokat a munkavállalók részére, melyek különböző adókedvezményekre jogosítanak.

Ha az adózó egyszerűsített adóbevallást szeretne a nemzeti adóhatóság felé benyújtani, akkor a 1553NY nyilatkozatot kell elküldenie a hivatalhoz, de ha február 15-ig elmulasztjuk ezt a dokumentumot elküldeni, akkor önadózók leszünk, és bonyolultabb adóbevallást nyomtatványokat kell majd kitöltenünk.

2016. február 25.


Kapcsolódó nyomtatvány:

 • 1553

Február 25-éig azoknak kell az adóhatósághoz beküldeni a 1553 adóbevallás nyomtatványt, akik áfa-alany őstermelőként vagy egyéni vállalkozóként EVA-s adózóként dolgoznak. Részletesen erről itt talál információkat: adóbevallás egyéni vállalkozó. Emellett a KATA bevallás határideje 2016-ban szintén február 25-e.

2016. március 20.

A márciusi időpontig minden olyan dokumentumot és igazolást át kell adnunk a munkaadónknak, amely az általa való adóbevallás készítéséhez kell. Feltéve, ha korábban munkáltatói adómegállapítást kértünk egy nyilatkozat megtételével.

2016. április 30.


Kapcsolódó nyomtatvány:

 • 1553E

Eddig az április végi időpontig küldi vissza a 1553E egyszerűsített adóbevallás ajánlatát a nemzeti adóhivatal, ha korábban egyszerűsített szja-bevallást választottunk.

Munkáltatói adómegállapítás esetén eddig készíti el a munkáltató az elszámolást, vagyis kiszámítja az adóalapot és a fizetendő adó összegét.

2016. május 20.


Kapcsolódó nyomtatványok:

 • 1553
 • 1553M
 • 1553E
 • 1553ANY
 • 15EGYSZA (adó 1% nyomtatvány)

Ez a legfontosabb, végső adóbevallás határidő 2016-ban is. Eddig a napig számos fontos dolgot korrigálhatunk még, ha korábban elmulasztottuk volna az adózással kapcsolatban. Vegyük most őket szépen sorra.

A 1553 adóbevallás nyomtatványt május 20. éjfélig el kell juttatni postai vagy elektronikus úton az adóhivatalhoz, ez nagyon fontos. De ha a 1553M nyomtatványt töltöttünk ki csökkentett adattartalommal, akkor azt is el kell küldeni. Május 20-ig a befizetendő személyi jövedelemadót is el kell utalni az adóhivatal számlájára.

A korábban visszakapott 1553E egyszerűsített bevallás dokumentumot vissza kell küldeni az adóhivatalnak. Természetesen ha hibát találtunk benne, akkor az jelezni kell és javítva kell postázni.

A munkaadó szintén május 20-ig köteles a munkavállaló által rá bízott munkáltatói adómegállapítást elkészíteni, a munkavállaló által is leellenőrzött munkáltatói adóbevallás dokumentumokat el is kell küldenie az adóhatósághoz.

2016-ban az adó 1+1 százalékának felajánlásáról is eddig a napig lehet rendelkezni. Az adóbevallás nyomtatvánnyal együtt kell eljuttatni a 15EGYSZA adatlapot az adóhivatalhoz. A korábbi évekhez hasonlóan idén sem kötelező egyébként az adó 1 százalékáról rendelkezni egyházak és alapítványok számára, de érdemes. Bővebb információk: adó 1 százalék 2016

A 1553ANY adónyilatkozatot (más néven a 1553ADONYILATKOZAT dokumentumot) is el kell juttatni május 20-ig a nemzeti adóhatóság hivatalába. Ez a legegyszerűbben, legkönnyebben és leggyorsabban kitölthető adóbevallás nyomtatvány 2016-ban is.

2016. június 20.

A nyár eleji határidőig kapja vissza minden adózó az adóhatóságtól az egyszerűsített adóbevallás nyomtatványokat, amely alapján be kell fizetni a megállapított adó mértékét.

 

A fenti összefoglalóból is kiderül, hogy mennyire fontos figyelni és észben tartani az adóbevallási határidőket 2016-ban is, nehogy eltévesszük a ránk vonatkozó adózási időpontokat. Évről-évre javul egyébként a magyarországi adómorál, és a befizetett adó összege, ráadásul egyre nagyobb tömegek választják a kényelmesebb és gyorsabb elektronikus adóbevallás nyomtatványok kitöltését és interneten keresztül történő beküldését. Ha továbbra is követi oldalunkat, akkor számos tanáccsal szolgálunk majd az adóbevallás nyomtatványok 2016-os kitöltésével kapcsolatban.

Adóbevallás 2016 nyomtatványok

Az adóbevallás 2016. évi határideje május 20., de ezt megelőzően is számos tennivaló akad, hogy az SZJA-bevallások idén is rendben elkészüljenek. Az ehhez szükséges minden fontos kitöltendő adóbevallás nyomtatványt összegyűjtöttünk oldalunkon.

Sokak számára évek óta nem világos, hogy pontosan melyik adóbevallás nyomtatványt kell éppen beküldeniük, számos esetben rossz dokumentumot választanak, és ezáltal feleslegesen töltenek el több időt a részletes nyomtatványok kitöltésével. Ebben szeretnénk segíteni, összegyűjtve azokat az információkat, melyek alapján könnyen kiválasztható, hogy kinek melyik adóbevallás nyomtatványt is kell beküldeni 2014-ben, ezáltal is csökkentve az adminisztrációval eltöltött órák mennyiségét.

A 2016-ban beküldendő adóbevallás nyomtatványokat elsősorban azok számára gyűjtöttük most össze, akik idén is önadózóként (tehát a munkáltató segítségével nem élve), vagy vállalkozóként kívánják az adóbevallásukat elkészíteni és beküldeni a nemzeti adóhatósághoz.

1553NY - Egyszerűsített adóbevallás 2016

Ha az önadózó állampolgár 2016-ban az előző évre vonatkozó egyszerűsített adóbevallást szeretne benyújtani, akkor ezt a 1553NY jelű nyilatkozattal kérvényezheti. Fontos, hogy ennek a határideje 2015. február 16., tehát eddig a napig el kell küldeni az adóhivatalhoz a hibátlanul kitöltött 1553NY nyilatkozatot. Ha ezt elfelejtjük, akkor az egyszerűsített adóbevallás lehetőségével idén már nem ékhetünk.

A 1553NY nyilatkozat lényege, hogy a személyes adatok mellett csak azokat a tavalyi jövedelmeket kell feltüntetni rajta, amelyekről még az adóhivatal nem tud. A beküldést követően az adóhatóság a 1553NY nyilatkozat alapján és a saját adatbázisának információit felhasználva készíti majd el számunkra a személyre szóló 1553E egyszerűsített adóbevallás ajánlatát. Az adóhivatal az elkészített 1553E dokumentumot 2016. április 30-ig fogja majd visszaküldeni. A részletes tudnivalókat az egyszerűsített adóbevallás összefoglalónkban olvashatja el.

1553 adóbevallás nyomtatvány 2016 - sokakat érint

Idén is a 1553-as nyomtatvány érinti a legtöbb adóbevallást készítő magánszemélyt, a nagy többség ezt a bevallási nyomtatványt tölti ki és küldi be minden évben az adóhivatal részére. A 2016-ban beküldendő (és a leggyakrabban választott) adóbevallás nyomtatvány azonosítója 1553, melyet csak azoknak kell 2016. február 25-ig kitöltve és aláírva elküldeniük az adóhatósághoz, akik őstermelőként vagy EVA-s vállalkozóként fizetnek adót.

Az egyéni vállalkozókra vonatkozó 2016-os adóbevallás információkat külön cikkben gyűjtöttük össze, melyet itt olvashat: adóbevallás 2015 egyéni vállalkozó. Minden más esetben a 1553-as nyomtatvány beküldési határideje 2016. május 20.

Csökkentett adattartalmú adóbevallást is készíthet, ennek a kódja 1553M (a részletes adattartalmú természetesen a 1553 nyomtatvány). A 1553-as nyomtatványt akkor kell benyújtania, ha a következő adó- és járulékfajtákat szeretné bevallani 2016-ban: személyi jövedelemadó, egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás, egészségügyi hozzájárulás valamint a kiegészítő tevékenységet folytató egyéni vállalkozók egészség ügyi szolgáltatási - és nyugdíjjáruléka.

1553 Adónyilatkozat 2016 - 1553ADONYILATKOZAT

A csökkentett (1553M) és teljes (1553) adattartalmú adóbevallás nyomtatványok mellett az adóhatóság segítségével készülő (1553NY és 1553E) dokumentum mellett a legegyszerűbb és leggyorsabb adóbevallási mód a söralátét adóbevallásként elhíresült 1553 Adónyilatkozat (a letölthető dokumentum neve pedig 1553ADONYILATKOZAT).

Azok nyújthatnak be 1553 Adónyilatkozat nyomtatványt, akiket a munkáltató korábban a 15M30 nyomtatványon arról tájékoztatott, hogy jogosultak erre.

Adó 1 % felajánlás nyomtatvány 2016

Ha ön adója 1+1 százalékáról 2016-ban is rendelkezni kíván, akkor ehhez a 15EGYSZA jelű formanyomtatványt kell majd kitöltenie. Az adójának 1%-át csak egy egyháznak és egy alapítványnak ajánlhatja fel, vagyis csak egyet választhat az azonos besorolású kedvezményezett körből. A 15EGYSZA nyomtatványt bármelyik adóbevallási forma választása esetén lehet mellékelni.

Bővebb információt talál oldalunkon az adó 1% felajánlás lehetőségeiről és a 15EGYSZA nyomtatvány beadásának határidejéről itt: adó 1 százalék lista 2016

Az adóbevallás nyomtatványokat minden esetben elektronikus úton, interneten keresztül is be lehet küldeni a nemzeti adóhatósághoz az ÁNYK - AbevJava elnevezésű online program segítségével.

Sokaknak okoz fejfájást az adóbevallási időszak, de mi próbáljuk közérthetően is megfogalmazni olvasóink számára az adóbevallás fontos híreit. Oldalunkon naprakészen követünk minden információt, ami az adóbevallással kapcsolatos, hogy nehogy valaki elmulasszon egy-egy fontos adózási határidőt, illetve emellett minden adóbevallás dokumentum és a kapcsolódó kitöltési útmutatók is letölthetők portálunkról.

 

Adóbevallás 2016 határidők: változtak az adóbevallási lehetőségek 2016-tól! #adobevallas #ado http://officina.hu/gazdasag/70-adobevallas-2016-nyomtatvany-hatarido Közzétette: Gazdasági Hírek2016. január 21.


Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben!

Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben! Munkáltatói tájékoztatás az új Munka Törvénykönyve előírásai alapján, melyet a munkavállal [ ... ]

Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben

Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben. Letölthető számlatükör (számlakerettükör) 2017 minta található portálunkon, továbbá részletes leír [ ... ]

Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2016: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegés...

Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2016: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést a jogosultak. 2016. Karácsonyán a fenyőfa alatt a nyugdíjasok állami nyugdíj-k [ ... ]

Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei

Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei. A lakhatási támogatás 2017. január 1-től jelentősen megváltozik, így a munkáltató akár adómentesen is s [ ... ]

CSOK 2017 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2017-ben

CSOK 2017 változások, feltételek és az igénylés módja, CSOK-rendelet 2017 és kalkulátor: a CSOK támogatás összege új és használt lakásra, házra, bővítésre. Egy helyen mindent megtu [ ... ]

Családi pótlék 2017 összege, utalás időpontjai 2017-ben - A családi pótlék igénylés feltételei...

Családi pótlék összege, emelés, feltételei 2017; családi pótlék utalás vagy kifizetés 2017-ben mely napokon várható? - A családi pótlék igénylése 2017-ben már a megyei Kormányhivat [ ... ]

Erzsébet-program 2017 pályázatok: üdülési pályázat és nyugdíjas Erzsébet-utalvány igénylése 2017-ben...

Erzsébet-program pályázat nyugdíjasoknak 2017: ong>nyugdíjas Erzsébet-utalvány és rong>üdülési pályázatong> időseknek 2017-ben! Ingyenes fürdőbelépő nyugdíjasoknak a 2017-es évben sajnos nem ig [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

GYED / GYES kisokos 2017: ezt kell tudni a CSED, GYED és GYES összegéről és igényléséről 2017-ben...

GYED / GYES / CSED 2017 összege, igénylés módja: fontos tudnivalók és kalkulátor a CSED, anyasági támogatás, GYES és GYED Extra 2017-től aktuális változásairól és a terhes nők és a  [ ... ]

Szabadság számítása 2017: kinek hány nap szabadság jár 2017-ben?

Szabadság számítása időarányosan 2017: kinek hány nap szabadság jár a kalkulátor alapján 2017-ben? A letölthető szabadság nyilvántartó lap 2017-ben is rögzíti a szabadnapok pontos sz [ ... ]

Pedagógus bértábla 2016/2017: béremelés, pótlékok, pedagógus életpályamodell 2016-ban

Pedagógus bértábla 2016/2017 szeptember: béremelés, pótlékok, fizetési fokozatok, életpályamodell a pedagógusoknak. 2016-ban eltolják a pedagógusok béremelését, mivel változtak az err [ ... ]

Végkielégítés 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben?

Végkielégítés mértéke 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben? Végkielégítés nem mindenkinek jár a munkaviszony megszűnése esetén 2017-ben sem. A mun [ ... ]

Adóbevallás 2017 kisokos: a 1653 nyomtatvány kitöltése és adóbevallás határidők 2017-ben

Adóbevallás 2017 nyomtatvány és határidők: a 1653 és az adó 1% nyomtatványok letöltése egy helyről, kitöltési útmutatóval együtt! Adóbevallás 2017 határidők: változtak az időpon [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben. A biztató gazdasági adatok miatt a magyarországi minimálbér összege 2015-ben újra emelkedni fog és jócskán meghaladhatja a  [ ... ]

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben...

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben. Tervezze előrelátó módon a 2017-es évet, hiszen az új év sok új lehetőségeket ígér,  [ ... ]

Új személyi igazolvány 2017 igénylés: ingyenes az e-személyi igazolvány 2017-ben

Új személyi igazolvány 2017 igénylés: kinek lesz ingyenes az e-személyi igazolvány 2017-ben? Az új személyi igazolvány tartalmazza a TAJ-kártya és az zonosító igazolvány (adókárt [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Erkölcsi bizonyítvány igénylése ingyen 2017 - Tudnivalók a hatósági erkölcsi bizonyítványról 2017...

Erkölcsi bizonyítvány igénylése ingyenesen a Központi Okmányirodában 2017-ben; ingyenessé vált az erkölcsi bizonyítvány kikérése. Erkölcsi bizonyítványt 2017-ben is számos állásho [ ... ]

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta 2017

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta letöltése 2017-ben. Közös megegyezéssel történő felmondás 2017-ben is a munkavállaló és a munkáltató m [ ... ]

UTAZÁS 2017

Friss

Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben! Munkáltatói tájékoztatás az új Munka Törvénykönyve előírásai alapján, melyet a munkavállaló részére el kell...
Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben. Letölthető számlatükör (számlakerettükör) 2017 minta található portálunkon, továbbá részletes leírást is találhat a...
Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2016: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést a jogosultak. 2016. Karácsonyán a fenyőfa alatt a nyugdíjasok állami nyugdíj-kiegészítést találnak majd, 10...
Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei. A lakhatási támogatás 2017. január 1-től jelentősen megváltozik, így a munkáltató akár adómentesen is segítheti dolgozója...
Járulékok 2017, munkáltatói levonások a bruttó bérből: mi mennyi 2017-ben? Változnak az adózás és a cafeteria szabályai! Részletes, frissített összefoglaló táblázat a 2017. évi adó- járulék- és...

CSOK 2017

Családi adókedvezmény 2017

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2017

Munkaszerződés 2017

Munkáltatói tájékoztató 2017

Járulékok 2017

Albérleti szerződés 2017

Jelenléti ív 2017 / Túlóra 2017

Számviteli politika 2017

Ajándékozási szerződés 2017

Pénzkezelési szabályzat 2017

Számviteli szabályzatok 2017

Özvegyi nyugdíj 2016

SZÉP Kártya 2016 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2016 / KATA 2017

Betegszabadság 2016

Autópálya matrica 2017

Jogosítvány 2016 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2016

Közmunkabér 2017

Munkanélküli segély 2016

Szociális segély 2016

Megbízási szerződés minta 2017

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2016

Vasárnapi pótlék 2016

Munkáltatói felmondás 2017

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2016

Nyugdíjemelés 2016

Nyugdíj melletti munka 2016

Munkaszüneti napok 2016

Rokkantsági ellátás 2016

Rehabilitációs ellátás 2016

Adóbevallás 2017

Alkalmi munka 2016

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2016

Munka GYED mellett 2016

GYED Extra 2016

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2016

Nők nyugdíja 40 év után 2016

Nyugdíj utalás 2016

2016/2017 tanév rendje

Azonnali hatályú felmondás 2017

Felmondás munkavállaló részéről 2017

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2017

Advent Bécsben 2017

Munkaszüneti napok 2017

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2017

Kínai horoszkóp 2017

Éves horoszkóp 2017

Utazás

A Ryanair 2016-ban Gran Canaria szigetére és Las Palmas repülőterére indít fapados repülőjáratot Budapestről. Gran Canaria (Kanári-szigetek) és Las Palmas látnivalók, strandok, időjárás információk. A...
Fapados menetrend Budapest: 2016-ban ezek az új Wizz Air és Ryanair járatok indulnak Budapestről és Debrecenből. Mutatjuk az új célpontokat és a járatok pontos indulásának időpontjait is! Kezd még...
EasyJet kézipoggyász kisokos 2017: poggyász díjak, méret szabályok, EasyJet utasfelvételi (check-in) tudnivalók és az EasyJet közvetlen járatai budapestről. Berlin, Párizs és London Gatwick mellett...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.