Adóbevallás 2018 kisokos: a 1753 nyomtatvány kitöltése és adóbevallás határidők 2018-ban

Adóbevallás 2017 / 2018 nyomtatvány és határidők: a 1653 és az adó 1% nyomtatványok letöltése egy helyről, kitöltési útmutatóval együtt! Adóbevallás 2017 határidők: változtak az időpontok és a szabályok 2017-ben, melyre figyelni kell az adóbevallás benyújtásakor. Egy helyen megtalálja a 2017-ben esedékes adóbevallás határidőket a legfontosabb teendőkkel és a letölthető adóbevallás nyomtatványokkal, melyeket a magyarázatokkal együtt teszünk közzé. Érdemes portálunkon átnéznie a 2017-ben esedékes fontos adóbevallás határidőket és tudnivalókat. 2017-ben már nem kell minden adózónak adóbevallás benyújtani az adóhivatal felé, ez nagy könnyítést jelent.

2016-ban januártól május végéig számos határidőre kell az adózóknak figyelniük, ami az adóbevallást illeti, hiszen számos beadási határidő hétvégére esik, így ezekben az esetekben dátummódosítással kell számolni. Figyeljen ezekre az apró részletekre, nehogy késedelemmel nyújtsa be az adóhatóság felé a tavalyi évről elkészített szja-bevallást. Késedelmi kamatot számítanak fel egy esetleges elmulasztott határidő esetén. 2016-tól azonban új szabályok léptek életbe az adóbevallással kapcsolatban, melyekről részletesen tájékozódhat összeállításunkból.


2016-tól bevezetésre került egy olyan új adóbevallási forma, mellyel a munkavállalók teljesen mentesülhetnek az adóbevallással járó papírmunkától. Ugyanis azok a munkavállalók, akiknek tavaly csak munkáltatói bevételük volt, 2016. február 1-jéig kérhetik idén, hogy az adóhivatal készítse el helyettük a bevallásukat. Akik ezzel a lehetőséggel nem élhetnek, azoknak a már megszokott adóbevallási módokon kell adójukról számot adni. Számukra a munkáltatói és a kifizetői igazolásokat az adóhivatal már kipostázta az érintetteknek, így 2016. január végégig azoknak meg kell érkezniük a címzettekhez. Ezzel pedig idén is elkezdődik az adóbevallási időszak.

Mindezek mellett fontos figyelni a Magyarország.hu Ügyfélkapu fiókunkat is, hiszen aki a tavalyi évben az előző évről szóló adóbevallását elektronikus úton, az internetes ügyfélkapun keresztül küldte el az állami adóhivatalhoz, az idén egy online értesítést kapott az Ügyfélkapu bejövő üzenetek mappájába.

Az adóbevallás 2016-ban is két módon teljesíthető: önadózóként önbevallást készíthetünk a 1553 nyomtatvány segítségével, de kérhetünk munkáltatói adómegállapítást is a 15NY29 / 15NY30 nyilatkozat segítségével; erről korábban már írtunk portálunkon. Az adóbevallás 2016 nyomtatványokról pedig mindent megtudhat cikkünk második felében.

2016. február 1-ig: adóbevallás kitöltése helyett egy X a bevallási nyilatkozaton (15M30 vagy 15NY31)

2016-ban újdonságként bevezette a magyarországi adóhivatal a legegyszerűbb adóbevallási lehetőséget azok számára, akik nem szeretnének adóbevallást kitölteni. Ezzel az új lehetőséggel azok az adózók élhetnek, akik megfelelnek az alábbi négy pont valamelyikének:

 1. 2015-ben csak munkáltatótól szereztek jövedelmet,
 2. nem érvényesítenek semmilyen adókedvezményt,
 3. adójukról az adó 1+1% felajánláson kívül nem szeretnének rendelkezni,
 4. tanulmányaik mellett dolgozott 2015-ben, és ebből jövedelemre tettek szert.

De hova kell egy X-et tenni? Nem bonyolult a kérdés, a válasz pedig még egyszerűbb. Azoknak a munkavállalóknak, akik megkapják 2016. február 1-ig munkáltatójuktól a 15M30 nyomtatványt, ennek a dokumentumnak a hátlapján kell jeleznie egy X beírásával azt, hogy az adóhatóságot bízza meg 2016-ban a tavalyi évről szóló adóbevallás elkészítésével. Ha valakinek nincsen munkáltatója, akkor is élhet ezzel az egyszerűsített adóbevallási lehetőséggel 2016-ban, ebben az esetben közvetlenül az adóhivatalhoz benyújtott 15NY31 nyomtatványon bejelölt X-szel jelezheti ezen szándékát.

Ha a 15M30 vagy a 15NY31 nyomtatványt sikeresen eljuttatja a nemzeti adóhatósághoz, akkor 2016-ban már semmilyen további teendőre nem lesz az adóbevallásal kapcsolatban, kivéve akkor, ha az adóhatóság keresi meg Önt azzal, hogy befizetendő vagy éppen visszaigényelhető adója van.

Adóbevallás 2016 határidők

Az alábbi táblázatban részletesen, magyarázatokkal együtt közöljük az összes 2016. évben esedékes adóbevallással kapcsolatos határidőt és teendőt, a kapcsolódó adóbevallás nyomtatványok számával együtt:

Adóbevallás határidők és nyomtatványok 2016-ban

2016. január 31.


Kapcsolódó nyomtatványok:

 • 15NY29
 • 15NY30

Eddig az időpontig kell kiadni a munkáltatói jövedelemigazolást, mely a 15NY30 nyomtatványt jelenti. Az egyéb családtámogatással kapcsolatos és más kifizetői jövedelemigazolásokat is ki kell adni.

Szintén 2016. január 31-ig lehet nyilatkozni a munkaadó felé, ha munkáltatói adómegállapítást (munkáltatói elszámolást) kérünk, ehhez a 15NY29 nyilatkozatra van szükségünk.

2016. február 1.


Kapcsolódó nyomtatványok:

 • 15NY31
 • 15M30

 

2016-tól újdonságként a 15M30 és a 15NY31 bevallási nyilatkozat beküldésével egy X-szel is teljesíthető az adóbevallás.

2016. február 12.

Eddig a napig kell a munkáltatóknak minden olyan adatot megküldeniük az adóhivatal felé, mely ahhoz szükséges, hogy a hivatal elkészíthesse azoknak az adóbevallását, akik munkáltatói elszámolást vagy a bevallási nyilatkozatot választották korábban.

2016. február 15.


Kapcsolódó nyomtatvány:

 • 1553NY

Eddig a napig kell kiadni a munkáltatóknak azokat a dokumentumokat a munkavállalók részére, melyek különböző adókedvezményekre jogosítanak.

Ha az adózó egyszerűsített adóbevallást szeretne a nemzeti adóhatóság felé benyújtani, akkor a 1553NY nyilatkozatot kell elküldenie a hivatalhoz, de ha február 15-ig elmulasztjuk ezt a dokumentumot elküldeni, akkor önadózók leszünk, és bonyolultabb adóbevallást nyomtatványokat kell majd kitöltenünk.

2016. február 25.


Kapcsolódó nyomtatvány:

 • 1553

Február 25-éig azoknak kell az adóhatósághoz beküldeni a 1553 adóbevallás nyomtatványt, akik áfa-alany őstermelőként vagy egyéni vállalkozóként EVA-s adózóként dolgoznak. Részletesen erről itt talál információkat: adóbevallás egyéni vállalkozó. Emellett a KATA bevallás határideje 2016-ban szintén február 25-e.

2016. március 20.

A márciusi időpontig minden olyan dokumentumot és igazolást át kell adnunk a munkaadónknak, amely az általa való adóbevallás készítéséhez kell. Feltéve, ha korábban munkáltatói adómegállapítást kértünk egy nyilatkozat megtételével.

2016. április 30.


Kapcsolódó nyomtatvány:

 • 1553E

Eddig az április végi időpontig küldi vissza a 1553E egyszerűsített adóbevallás ajánlatát a nemzeti adóhivatal, ha korábban egyszerűsített szja-bevallást választottunk.

Munkáltatói adómegállapítás esetén eddig készíti el a munkáltató az elszámolást, vagyis kiszámítja az adóalapot és a fizetendő adó összegét.

2016. május 20.


Kapcsolódó nyomtatványok:

 • 1553
 • 1553M
 • 1553E
 • 1553ANY
 • 15EGYSZA (adó 1% nyomtatvány)

Ez a legfontosabb, végső adóbevallás határidő 2016-ban is. Eddig a napig számos fontos dolgot korrigálhatunk még, ha korábban elmulasztottuk volna az adózással kapcsolatban. Vegyük most őket szépen sorra.

A 1553 adóbevallás nyomtatványt május 20. éjfélig el kell juttatni postai vagy elektronikus úton az adóhivatalhoz, ez nagyon fontos. De ha a 1553M nyomtatványt töltöttünk ki csökkentett adattartalommal, akkor azt is el kell küldeni. Május 20-ig a befizetendő személyi jövedelemadót is el kell utalni az adóhivatal számlájára.

A korábban visszakapott 1553E egyszerűsített bevallás dokumentumot vissza kell küldeni az adóhivatalnak. Természetesen ha hibát találtunk benne, akkor az jelezni kell és javítva kell postázni.

A munkaadó szintén május 20-ig köteles a munkavállaló által rá bízott munkáltatói adómegállapítást elkészíteni, a munkavállaló által is leellenőrzött munkáltatói adóbevallás dokumentumokat el is kell küldenie az adóhatósághoz.

2016-ban az adó 1+1 százalékának felajánlásáról is eddig a napig lehet rendelkezni. Az adóbevallás nyomtatvánnyal együtt kell eljuttatni a 15EGYSZA adatlapot az adóhivatalhoz. A korábbi évekhez hasonlóan idén sem kötelező egyébként az adó 1 százalékáról rendelkezni egyházak és alapítványok számára, de érdemes. Bővebb információk: adó 1 százalék 2016

A 1553ANY adónyilatkozatot (más néven a 1553ADONYILATKOZAT dokumentumot) is el kell juttatni május 20-ig a nemzeti adóhatóság hivatalába. Ez a legegyszerűbben, legkönnyebben és leggyorsabban kitölthető adóbevallás nyomtatvány 2016-ban is.

2016. június 20.

A nyár eleji határidőig kapja vissza minden adózó az adóhatóságtól az egyszerűsített adóbevallás nyomtatványokat, amely alapján be kell fizetni a megállapított adó mértékét.

 

A fenti összefoglalóból is kiderül, hogy mennyire fontos figyelni és észben tartani az adóbevallási határidőket 2016-ban is, nehogy eltévesszük a ránk vonatkozó adózási időpontokat. Évről-évre javul egyébként a magyarországi adómorál, és a befizetett adó összege, ráadásul egyre nagyobb tömegek választják a kényelmesebb és gyorsabb elektronikus adóbevallás nyomtatványok kitöltését és interneten keresztül történő beküldését. Ha továbbra is követi oldalunkat, akkor számos tanáccsal szolgálunk majd az adóbevallás nyomtatványok 2016-os kitöltésével kapcsolatban.

Adóbevallás 2016 nyomtatványok

Az adóbevallás 2016. évi határideje május 20., de ezt megelőzően is számos tennivaló akad, hogy az SZJA-bevallások idén is rendben elkészüljenek. Az ehhez szükséges minden fontos kitöltendő adóbevallás nyomtatványt összegyűjtöttünk oldalunkon.

Sokak számára évek óta nem világos, hogy pontosan melyik adóbevallás nyomtatványt kell éppen beküldeniük, számos esetben rossz dokumentumot választanak, és ezáltal feleslegesen töltenek el több időt a részletes nyomtatványok kitöltésével. Ebben szeretnénk segíteni, összegyűjtve azokat az információkat, melyek alapján könnyen kiválasztható, hogy kinek melyik adóbevallás nyomtatványt is kell beküldeni 2014-ben, ezáltal is csökkentve az adminisztrációval eltöltött órák mennyiségét.

A 2016-ban beküldendő adóbevallás nyomtatványokat elsősorban azok számára gyűjtöttük most össze, akik idén is önadózóként (tehát a munkáltató segítségével nem élve), vagy vállalkozóként kívánják az adóbevallásukat elkészíteni és beküldeni a nemzeti adóhatósághoz.

1553NY - Egyszerűsített adóbevallás 2016

Ha az önadózó állampolgár 2016-ban az előző évre vonatkozó egyszerűsített adóbevallást szeretne benyújtani, akkor ezt a 1553NY jelű nyilatkozattal kérvényezheti. Fontos, hogy ennek a határideje 2015. február 16., tehát eddig a napig el kell küldeni az adóhivatalhoz a hibátlanul kitöltött 1553NY nyilatkozatot. Ha ezt elfelejtjük, akkor az egyszerűsített adóbevallás lehetőségével idén már nem ékhetünk.

A 1553NY nyilatkozat lényege, hogy a személyes adatok mellett csak azokat a tavalyi jövedelmeket kell feltüntetni rajta, amelyekről még az adóhivatal nem tud. A beküldést követően az adóhatóság a 1553NY nyilatkozat alapján és a saját adatbázisának információit felhasználva készíti majd el számunkra a személyre szóló 1553E egyszerűsített adóbevallás ajánlatát. Az adóhivatal az elkészített 1553E dokumentumot 2016. április 30-ig fogja majd visszaküldeni. A részletes tudnivalókat az egyszerűsített adóbevallás összefoglalónkban olvashatja el.

1553 adóbevallás nyomtatvány 2016 - sokakat érint

Idén is a 1553-as nyomtatvány érinti a legtöbb adóbevallást készítő magánszemélyt, a nagy többség ezt a bevallási nyomtatványt tölti ki és küldi be minden évben az adóhivatal részére. A 2016-ban beküldendő (és a leggyakrabban választott) adóbevallás nyomtatvány azonosítója 1553, melyet csak azoknak kell 2016. február 25-ig kitöltve és aláírva elküldeniük az adóhatósághoz, akik őstermelőként vagy EVA-s vállalkozóként fizetnek adót.

Az egyéni vállalkozókra vonatkozó 2016-os adóbevallás információkat külön cikkben gyűjtöttük össze, melyet itt olvashat: adóbevallás 2015 egyéni vállalkozó. Minden más esetben a 1553-as nyomtatvány beküldési határideje 2016. május 20.

Csökkentett adattartalmú adóbevallást is készíthet, ennek a kódja 1553M (a részletes adattartalmú természetesen a 1553 nyomtatvány). A 1553-as nyomtatványt akkor kell benyújtania, ha a következő adó- és járulékfajtákat szeretné bevallani 2016-ban: személyi jövedelemadó, egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás, egészségügyi hozzájárulás valamint a kiegészítő tevékenységet folytató egyéni vállalkozók egészség ügyi szolgáltatási - és nyugdíjjáruléka.

1553 Adónyilatkozat 2016 - 1553ADONYILATKOZAT

A csökkentett (1553M) és teljes (1553) adattartalmú adóbevallás nyomtatványok mellett az adóhatóság segítségével készülő (1553NY és 1553E) dokumentum mellett a legegyszerűbb és leggyorsabb adóbevallási mód a söralátét adóbevallásként elhíresült 1553 Adónyilatkozat (a letölthető dokumentum neve pedig 1553ADONYILATKOZAT).

Azok nyújthatnak be 1553 Adónyilatkozat nyomtatványt, akiket a munkáltató korábban a 15M30 nyomtatványon arról tájékoztatott, hogy jogosultak erre.

Adó 1 % felajánlás nyomtatvány 2016

Ha ön adója 1+1 százalékáról 2016-ban is rendelkezni kíván, akkor ehhez a 15EGYSZA jelű formanyomtatványt kell majd kitöltenie. Az adójának 1%-át csak egy egyháznak és egy alapítványnak ajánlhatja fel, vagyis csak egyet választhat az azonos besorolású kedvezményezett körből. A 15EGYSZA nyomtatványt bármelyik adóbevallási forma választása esetén lehet mellékelni.

Bővebb információt talál oldalunkon az adó 1% felajánlás lehetőségeiről és a 15EGYSZA nyomtatvány beadásának határidejéről itt: adó 1 százalék lista 2016

Az adóbevallás nyomtatványokat minden esetben elektronikus úton, interneten keresztül is be lehet küldeni a nemzeti adóhatósághoz az ÁNYK - AbevJava elnevezésű online program segítségével.

Sokaknak okoz fejfájást az adóbevallási időszak, de mi próbáljuk közérthetően is megfogalmazni olvasóink számára az adóbevallás fontos híreit. Oldalunkon naprakészen követünk minden információt, ami az adóbevallással kapcsolatos, hogy nehogy valaki elmulasszon egy-egy fontos adózási határidőt, illetve emellett minden adóbevallás dokumentum és a kapcsolódó kitöltési útmutatók is letölthetők portálunkról.

 

Adóbevallás 2016 határidők: változtak az adóbevallási lehetőségek 2016-tól! #adobevallas #ado http://officina.hu/gazdasag/70-adobevallas-2016-nyomtatvany-hatarido Közzétette: Gazdasági Hírek2016. január 21.


KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta: katásoknak kötelező a nyilvántartás vezetése 2018-ban...

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is  [ ... ]

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmo [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2018-ban is számos esetben érvény [ ... ]

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2018-ban

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2018-ban. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Jogosítvány ára 2018: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2018-ban

Jogosítvány ára 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2018-ban. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2018-ban a jogosítvány [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban. Mi mennyi 2018-ban? Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gye [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018-ban, munkarend és munkaidő naptár 2018 minden tudnivalóval! Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban! A munkanap áthelyezések miatt 2018-ba [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2018-ban is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági ellát [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjához 2018-ban. Nők 40 éves nyugdíjazása 2018-ban is igényelhető, a nő [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?g> Itt megtudhatja, hogy 2016-ban mire számíthat a kínai horoszkóp jövendölései alapján: harmónia, remény, szeren [ ... ]

TB járulék összege 2018: TB járulék fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban

TB változások 2018 és TB járulék összege és fizetése egyénileg 2018: így történik a TB fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban. Mennyi a TB járulék összege 2018-ban? Minde [ ... ]

Ingatlan bérbeadás adózása 2018: változásokra kell figyelni lakáskiadás esetén!

Ingatlan bérbeadás (albérlet) utáni adózás 2018: erre figyeljen lakáskiadás utáni adózás esetén 2018-ben! Jelentősen módosult és kedvezőbb adózás terheli az ingatlankiadást 2018-tó [ ... ]

Friss

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is kötelező, töltse...
Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasabb nettó bért kap...
Cafeteria szabályzat minta 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2018 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai iratanyagról van...

CSOK 2018

Családi adókedvezmény 2018

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2018

Pénzmosás elleni szabályzat 2018

Munkaszerződés 2018

Munkáltatói tájékoztató 2018

Járulékok 2018

Albérleti szerződés 2018

Jelenléti ív 2018 / Túlóra 2018

Számviteli politika 2018

Ajándékozási szerződés 2018

Pénzkezelési szabályzat 2018

Számviteli szabályzatok 2018

Özvegyi nyugdíj 2018

SZÉP Kártya 2018 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2018 / KATA 2018

Betegszabadság 2018

Autópálya matrica 2018

Jogosítvány 2018 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2018

Közmunkabér 2018

Munkanélküli segély 2018

Szociális segély 2018

Megbízási szerződés minta 2018

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2018

Vasárnapi pótlék 2018

Munkáltatói felmondás 2018

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2018

Nyugdíjemelés 2018

Nyugdíj melletti munka 2018

Rokkantsági ellátás 2018

Rehabilitációs ellátás 2018

Adóbevallás 2018

Alkalmi munka 2018

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2018

Munka GYED mellett 2018

GYED Extra 2018

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2018

Nők nyugdíja 40 év után 2018

Nyugdíj utalás 2018

Azonnali hatályú felmondás 2018

Felmondás munkavállaló részéről 2018

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2018

Advent Bécsben 2018

Munkaszüneti napok 2018

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2018

Éves horoszkóp 2018

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovén matricával igénybe vehető autópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.