KATA adózás 2017 / 2018: 6-ról 12 millióra nő a KATA bevételi határa 2017-től

KATA adózás 2017 / 2018 szabályai és feltételei: 2017. január 1-től 6-ről 12 millió forintra nő a KATA bevételi határa! KATA bevételi nyilvántartás 2017 minta nyomtatvány. KATA adózás 2017: melyek a KATA előnyei és hátrányai 2017-ben? KATA 2017 adózás: az egyéni vállalkozók számára nagyon kedvező adózási forma 2017-ben is, azonban a katás vállalkozónak kötelező módon bevételi nyilvántartást kell vezetnie bevételeiről. Több nagyon fontos új változás lépett életbe a KATA-t választó egyéni vállalkozók számára. A kisadózók 2017-re vonatkozó adózási és illetékfizetési kötelezettségeit foglaljuk össze részletesen, hogy mindenki tisztábban legyen az új szabályokkal, aki a KATA adózási módot választotta 2017-ben is.

2017-től számos ponton kedvezőbbé válik az adózás Magyarországon, így a KATA bevételi határa az eddigi 6-ról 12 millió forintra nő. 2017-től a korábbi évekhez képest tovább nőhet a KATA adózás népszerűsége, hiszen minden olyan vállalkozó, aki minimális költségszinttel működik, rendkívül kedvező módon adózhat jövedelme után. Sokan hallottak már a kisadózásról vagyis a KATA-ról, de vagy nem volt róla pontos információjuk, vagy az eddig érvényben lévő szabályok nem feleltek meg az egyéni igényeiknek. A korábbi években számos finomhangoló változás érintette a KATA adót, így azok számára is vonzóvá válhat a pár éve bevezetett új adónem, akik eddig idegenkedtek tőle. Egy biztos: egy kis számolás és gondolkodás után kiderülhet, hogy kisadózóként sokkal több jövedelem maradhat a jövőben a zsebünkben 2017-ben. Ráadásul aki minden feltételnek megfelel, az további jelentős adózási előnyhöz juthat a KATA által.KATA 2017

Örömteli hír, hogy a KATA szabályai 2017-től sokkal kedvezőbbé váltak, és nem szigorodtak, hiszen ez az adónem sokaknak jelent tisztes megélhetést, az államnak pedig biztos adóbevételt. Végre napvilágra kerültek azok az adóváltozások, melyek 2017-től lépnének életbe hazánkban, miután elfogadta a parlament is.

2017. január 1-től az eddig is nagyon kedvező szabályokkal rendelkező KATA adózás még kedvezőbbé válik. Ennek oka pedig, hogy hat millió forintról tizenkét millió forintra emelkedik a KATÁ-s cég vagy egyéni vállalkozó éves bevételi határa. Ehhez kapcsolódik az is, hogy áfa esetén az alanyi mentesség határa az eddigi 6 millió forintról 8 millió forintra emelkedik 2017-től. Vagyis legjobban azok járnak, akik KATÁ-sként adóznak, és emellett alanyi adómentesnek minősülnek. A KATA 2017. évi szabályairól nincsen további információ, így arról sem érkezett hír, hogy a bevételi határ növelésével párhuzamosan növekszik-e a havonta fizetendő adóteher összege.

A KATA adózási formát érintő legjelentősebb változás, hogy 2017. január 1-től a KATA bevételi határa 6-ról 12 millió forintra nőtt, így főállású KATA-s vállalkozóként 12.000.000 forint bevétel esetén nettó 11.345.000 forint bevétel érhető el, míg félállásban végzett katás tevékenység esetén a nettó bevétel összege elérheti a 11.645.000 forintot 12.000.000 forint bevétel esetén. Ezek a számok ÁFA-körös katás vállalkozókra vonatkoznak.

A KATA bevezetése óta évről-évre egyre népszerűbbé váik a adózó körében az egyszerűsége és a kedvező adótétele miatt. 2017-től ráadásul az adóhatóság javaslatára még több egyéni és társas vállalkozó választja majd várhatóan a KATA adózási formát, hiszen így teljesen legálisan és kedvező adózási szint mellett működhetnek Magyarországon.

A kisadózó vállalkozók számára az első fontos változás, hogy a főállású és nem főállású kisadózó vállalkozó fogalma módosult. Ez pedig kifejtve azt jelenti, hogy ha valaki valamely egyéb munkahelyen már megfizette a minimális járulékalapot, akkor neki katásként ne kelljen újra a magasabb összegű adót megfizetnie. Vagyis a nem főállású katás vállalkozónak 50 ezer forint helyett 25 ezer forint KATA-t szükséges minden hónap 12-éig befizetnie.

Emellett háromkét éve bevezetett újdonság a KATA adózással összefüggésben, hogy az elvárt heti 36 órányi munkaviszonyt nem kötelező egy munkaadónál ledolgozni, hanem a több munkaviszonyban ledolgozott heti óraszámot összesíteni lehet; így összesítve kell a 36 órányi munkát elérni.

Sokan azért nem választották korábban a KATA-t, mert eddig 50 ezer forintért 81.300 forintos ellátási alapot kaptak, mely a nyugdíjas évekre nézve kedvezőtlen volt. Ezt küszöböli ki az a nem kötelező, de mostantól év közben is bármikor választható megoldás lesz (egy nyilatkozat kitöltése szükséges hozzá), mely szerint lehet emelt összegű KATA-t fizetni, mely 50.000 forint helyett 75.000 forint, így a járulékalap 136.250 forintra nő, és magasabb nyugdíjra és társadalombiztosítási ellátásra lesz jogosult a kisadózó.

2017-ben aki társas vagy egyéni vállalkozóként fizeti legalább a minimális járulékalap után a járulékokat, illetve másik kisadózó vállalkozásában főállású kisadózó, annak csak 25.000 forintos KATA adót kell majd fizetnie. Vagyis ha valaki főállású munkavállalóként már dolgozik egy cégnél, akkor a saját KATA-s vállalkozásában csupán havi 25.000 forint adót szükséges fizetnie, ezzel pedig minden adó- és járulék kötelezettséget letudott az adóhivatal felé.

KATA bevételi határ 2017

Kinek érdemes a KATA adózást választania 2017-ben? Annak, akinek sok ügyfele van, és magas hozzáadott értékkel bíró tevékenységet végez. Ilyen lehet például a tanácsadás, műszaki vagy grafikai tervezés, de a fodrászoknak vagy éppen a kozmetikusoknak is megéri így adózni. A KATA adózásában 2017-ben is létezik egy felső korlát. Vagyis a kedvezményes adózás csak akkor él, ha a katás adózó éves összesített bevétele nem haladja meg a 12.000.000 forintot. Ha valaki katásként átlépi az éves 12 milliós értékhatárt, akkor a 12.000.000 forint feletti összegre 40 százalékos különadót köteles fizetni.

Alanyi adómentesség 2017

Azonban a 12 millió mellett 2017-től a 8 milliós határ lesz a másik adózási  szempontból is vízválasztó tétel. Ugyanis az ÁFA-törvény alapján 2017-től 8 millió forint bevétel alatt választható az alanyi adómentes kör, vagyis ÁFA-mentesség kérhető. Ha a 8 milliót akár csak egy forinttal is meghaladja az éves bevétele a katás adózónak, akkor viszont átkerül az ÁFA-fizetők közé, mely kedvezőtlen esemény az adózás szempontjából.

Egy másik fontos megkötésre is figyelni kell 2017-ben is, mely érinti a KATA adózási formát választó vállalkozókat. Ez pedig az 1 millió forintos elméleti határ, ami felett adatszolgáltatási kötelezettsége keletkezik az adózónak. Eszerint ha valaki 1 millió forintot meghaladóan számlázott évente összesen ugyanazon partner felé, akkor erről bevallást kell készítenie. A törvényalkotó ugyanis a bújtatott foglalkoztatást mindenképpen el akarja kerülni. Vagyis nem ajánlatos ugyanazon vállalkozás felé évente 1 millió forintot meghaladó összegben számlát kiállítani egy adott adóévben.

Aki ezt mégis megteszi, azt megvizsgálhatja az adóhatóság, és ha vélelmezi a munkaviszonyt a katás adózó és az adott partner között, a következményeket a katás vállalkozónak vállalnia kell (jelentős adóbírság, esetlegesen a katából történő kizárás). Nem tilos ugyanattól az üzleti partnertől 1 millió forintot meghaladó módon számlát befogadni, azonban az adóhatóság előtt kell azt bizonyítani, hogy például fizikai okok miatt nem feltételezhető a bújtatott foglalkoztatás; hiszen a számlát kibocsátó cég működhet külföldön, míg katás magyarországi partnere pedig itthon.

Az 1 millió forintot meghaladó számlákról az adóhatóság mindenképpen értesül, hiszen a számlát kiállító és a számlát befogadó félnek is adatszolgáltatási kötelezettsége van az 1 millió forintot meghaladó számlákat illetően a hatóság felé. Ha az adóhivatal ezt követően vizsgálatot kezdeményez a katás számlát kiállító vállalkozással szemben, akkor már a vállalkozónak kell azt bizonyítania, hogy nem bújtatott foglalkoztatás miatt haladja meg az 1 milliót az ugyanazon partner felé kiállított számlák összértéke.

KATA bevétel nyilvántartás 2017

A katás adózónak csupán annyi adminisztratív dolga van, hogy számlát kell minden bevételéről kiállítania, illetve az adóévben kötelező jelleggel szükséges bevételi nyilvántartást is vezetnie, melyben a kibocsátott számlát rögzítenie kell. Ezt legegyszerűbben a szakértők által készített Excel-alapú KATA bevételi nyilvántartás 2017 dokumentum segítségével lehet megtenni. Ezen kívül a kiadásairól azonban semmilyen kimutatást vagy nyilvántartást nem kell készítenie, a katás bevételét bármire költheti, amennyiben a havonta fizetendő KATA adót elutalja az adóhivatal megfelelő bevételi számlájára.

Azt is tudni kell az adófizetésről, hogy a KATA összegét akkor is fizetni kell az adózónak, ha semmilyen bevétele nem keletkezik az adott hónapban. Azonban 2017-ben is van lehetőség arra, hogy ilyen esetben szükséges legyen az adófizetés, hiszen a KATA szüneteltethető egy hónaptól öt évig terjedő időszakon keresztül. Vagyis érdemes átgondoltan és előrelátóan kezelni a katával kapcsolatos ügyeket.

KATA bevallás határidő 2017

KATA bevallás határideje: meddig kell bevallani az előző évben befizetett katás adót? Adóbevallást a katásoknak is készíteni kell természetesen, az előző évi bevételükről az aktuális év február 25-ig kell nyilatkozniuk, 2017-ben a 16KATA adóbevallás nyomtatvány beküldésével. Nagyon fontos elvárás, hogy a katás vállalkozó által kiállított számlákon minden esetben fel kell tüntetni azt a kitételt, hogy a számlát katás vállalkozó állította ki.

Tehát röviden összefoglalva: ha valaki főállású kisadózó, akkor havonta 50.000 forint a KATA, ha másik cégben is dolgozik, ahol szintén biztosított, akkor a fizetendő KATA összege csak 25.000 forint. Ha emelt összegű nyugdíjat szeretne, akkor pedig választhatja azt a lehetőséget is, hogy havonta 75.000 forint adót fizet.

KATA 2017

50.000 forint utáni járulékalap:

75.000 forint utáni járulékalap:

81.300 forint

136.250 forint

A KATA-t érintő 2017-es változásokról kijelenthető, hogy (sajnos Magyarországon még szokatlan módon, de) a kisadózókra vonatkozó szabályokat a jogalkotók próbálják az életre szabni, így számos olyan aprónak tűnő, mégis számos életszerű változtatás lépett életbe már a korábbi években is, melyek következtében igazán népszerűvé válhat ez az adózási forma Magyarországon. Mindezt bizonyítja a KATA-t választó adózók számának növekedése, hiszen míg 2013. év végén mintegy 75 ezer adózó választotta az adózásnak ezen kedvező formáját, addig 2015. év végén már 130 ezer fő adózott így, 2017. végére pedig akár a 200 ezret is elérheti a katások száma.


kata költségek   kata 2017 kalkulátor   kata vállalkozás indítása 2017   kata vállalkozás indítása   kata bevétel   KATA bevételi határ 2018   KATA adózás szabályai 2018   KATA adózás 2018   KATA 2018   KATA bevételi nyilvántartás 2018   KATA adózás szabályai 2017   KATA szabályok 2018   KATA bevételi nyilvántartás nyomtatvány 2017   KATA bevételi nyilvántartás nyomtatvány   KATA nyilvántartás nyomtatvány 2017   KATA nyilvántartás nyomtatvány   KATA vagy EVA 2017   KATA vállalkozás szüneteltetése 2017   kata vállalkozás   kata vállalkozás szüneteltetése   KATA törvény 2017   kata törvény változásai 2017   KATA bevételi nyilvántartás 2017 nyomtatvány   alanyi adómentesség 2017   ÁFA határ 2017   kata bevételi nyilvántartás excel 2017   kata bevételi határ túllépése 2017-ben   kata bevételi számla 2017   kata bevételi értékhatár 2017   kata bevételi korlát 2017   kata bevételi határ 2017   adótörvények 2017   KATA bevételi nyilvántartás nyomtatvány minta   KATA bevételi nyilvántartás minta 2017   KATA bevételi nyilvántartás minta   Bevételi nyilvántartás minta KATA 2017   bevételi nyilvántartás minta KATA   KATA 2017 szabályok   KATA 2017 bevételi határ 12 millió forint   KATA 2017 12 millió   adócsomag 2017   KATA adózás 2017 szabályai   KATA adózás szüneteltetése 2017   KATA adózás feltételei 2017   KATA adó szabályok 2017   KATA bevallás 2017   KATA 2017 változások   KATA adózás 2017   Mi mennyi 2017-ben   KATA 2017   adózás 2017   KATA adó 2017   adó 2017   kata bevallás   KATA bevételi nyilvántartás 2016   KATA bevételi nyilvántartás   bevételi nyilvántartás kata   KATA adózás szüneteltetése   KATA adózás gyes   KATA adózás szabályai 2016   KATA adózás előnyei   KATA adó 2016   KATA adózás   KATA adó   KATA Bt esetén   KATA   kata egyéni vállalkozó   egyéni vállalkozás   egyéni vállalkozó   munkanélküli járadék  
Pénzmosás elleni szabályzat 2017 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2017 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmo [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2017: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2017: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

Cafeteria szabályzat minta 2017: kötelező minden cég és vállalkozás számára

Cafeteria szabályzat minta 2017 / 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2017 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakma [ ... ]

CSOK 2017 / 2018 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2017-ben...

CSOK 2017 / 2018 változások, feltételek és az igénylés módja, CSOK-rendelet 2017 és kalkulátor: a CSOK támogatás összege új és használt lakásra, házra, bővítésre. Egy helyen minden [ ... ]

GYED / GYES kisokos 2017 / 2018: ezt kell tudni a CSED, GYED és GYES összegéről és igényléséről 2017...

GYED / GYES 2017 / 2018 összege, igénylés módja: fontos tudnivalók és kalkulátor a CSED, anyasági támogatás, GYES és GYED Extra 2017-től aktuális változásairól és a terhes nők és a  [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2017 / 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke l...

Ingatlan illeték 2017 / 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2017-ben is számos esetben  [ ... ]

Felmondási idő 2017: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2017-ben

Felmondási idő 2017 / 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2017-ben. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok [ ... ]

Jogosítvány ára 2017 / 2018: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2017-ben...

Jogosítvány ára 2017 / 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2017-ben. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2017-ben a jogos [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2017 / 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben...

Családi adókedvezmény összege 2017 / 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben. Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gyerek után és [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Nagy éves horoszkóp 2018: több újdonságra készülhetünk a 2018-as horoszkóp jóslatai alapján...

Éves horoszkóp 2018: több újdonságra és számos változásra készülhetünk az éves, heti és napi horoszkóp alapján 2018-ban. Horoszkóp 2018 a szerelem, az egészség, a pénz és a karrie [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018-ban, munkarend és munkaidő naptár 2018 minden tudnivalóval! Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban! A munkanap áthelyezések miatt 2018-ba [ ... ]

Felmondás munkavállaló részéről 2017 minta: mit tegyek, ha fel akarok mondani?

Felmondás a munkavállaló részéről 2017 minta: mit tehetek, ha már nem bírom tovább és fel akarok mondani 2017-ben? Munkavállalói rendes felmondás minta 2017: minden tudnivalót összefogl [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2017 / 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2017 / 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2017-ben is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2017 / 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2017 / 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjához 2017-ben. Nők 40 éves nyugdíjazása 2017-ben is igény [ ... ]

Friss

Pénzmosás elleni szabályzat 2017 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2017: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasabb nettó bért kap...
Cafeteria szabályzat minta 2017 / 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2017 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai...
Kínai horoszkóp 2018: a Kutya éve neked milyen változásokat hoz 2018-ban? Nagy éves kínai horoszkóp 2018: kinek milyen előnyt tartogat a Kutya éve? A 2018-as év sok jót ígér azok számára, akik a...

CSOK 2017

Családi adókedvezmény 2017

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2017

Pénzmosás elleni szabályzat 2017

Munkaszerződés 2017

Munkáltatói tájékoztató 2017

Járulékok 2017

Albérleti szerződés 2017

Jelenléti ív 2017 / Túlóra 2017

Számviteli politika 2017

Ajándékozási szerződés 2017

Pénzkezelési szabályzat 2017

Számviteli szabályzatok 2017

Özvegyi nyugdíj 2016

SZÉP Kártya 2016 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2016 / KATA 2017

Betegszabadság 2016

Autópálya matrica 2017

Jogosítvány 2016 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2016

Közmunkabér 2017

Munkanélküli segély 2016

Szociális segély 2016

Megbízási szerződés minta 2017

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2016

Vasárnapi pótlék 2016

Munkáltatói felmondás 2017

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2016

Nyugdíjemelés 2016

Nyugdíj melletti munka 2016

Munkaszüneti napok 2016

Rokkantsági ellátás 2016

Rehabilitációs ellátás 2016

Adóbevallás 2017

Alkalmi munka 2016

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2016

Munka GYED mellett 2016

GYED Extra 2016

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2016

Nők nyugdíja 40 év után 2016

Nyugdíj utalás 2016

2016/2017 tanév rendje

Azonnali hatályú felmondás 2017

Felmondás munkavállaló részéről 2017

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2017

Advent Bécsben 2017

Munkaszüneti napok 2017

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2017

Kínai horoszkóp 2017

Éves horoszkóp 2017

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2017 / 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovénmatricával igénybe vehetőautópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.