Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el!

Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el! Rengetegen keresik minden évben a Magyarországhoz legközelebbi horvát homokos vagy kavicsos strandokat és tengerpartokat. Szerencsére a közeli horvátországi strandok már néhány óra alatt elérhetők a magyar határtól, így a nyári kánikulában az utolsó pillanatban is dönthetünk úgy, hogy lehűtjük magunkat a hűs horvát Adria azúrkék vizében. Ismerje meg a Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart strandjait, illetve szállás és apartman árait. Budapestről indulva a horvát Adria 500 km-es távolságra és öt óra útra, míg a magyar határtól, Letenyétől megközelítően 280 km-re és közel három órás útra található.

Ha Ön is gyors döntés előtt áll, hogy melyik horvátországi strandra meneküljön el a kánikula elől, de az ne legyen a magyar határtól messzebb mint 300 km, akkor összefoglalónkban számos megfelelő közeli horvátországi tengerparti nyaralóhelyet találhat. Ha arra kíváncsi, hogy hol található a Magyarországhoz legközelebbi homokos horvát tengerpart, akkor erről egy külön kiemelt írást is készítettünk, hiszen sziklás partok helyett sokan szeretik a homokot a talpuk alatt a horvát strandokon. A közeli és könnyen elérhető tengerpart keresésének legfőbb oka, hogy mindenki időt és pénzt szeretne spórolni, ezért a nyaralóknak nagyon hasznos lehet a legolcsóbb horvátországi szállások 2017-es listája is. Amikor a kérdés úgy szól, hogy melyik a Magyarországhoz legközelebbi horvátországi tengerparti város, akkor a legtöbben rávágják, hogy természetesen Rijeka (magyarul Fiume), vagy a meseszép Opatija (magyarul Abbázia). Azonban előbbi két város bemutatása mellett további közeli horvátországi alternatívákat is találhat cikkünkben, természetesen képekkel együtt. Tömegek kedvence a Krk-sziget és az ott található kisebb-nagyobb mediterrán hangulatú tengerparti városok és falvak, ahol valóban számos közeli tengerpart vár a magyar utazókra. Okos döntés hazánkhoz közeli horvát tengerpartot választani abban az esetben, ha valaki szeretne spórolni a viszonylag drága horvátországi autópálya díjakon, hiszen a benzinköltség melltett az útdíj a legnagyobb tétel a nyaralás során. Ha a hirtelen beköszöntött nyári hőség miatt csak az utolsó napokban dönt valaki úgy, hogy vízparton hűsölne, akkor Horvátország teltházas tengerpartja helyett dönthet úgyis, hogy az újra reneszánszát élő magyar tengernél pihen, és valamelyik balatoni strandot választja nyaralása helyszínéül.


Érdemes a legfelkapottabb közeli horvát tengerpartokkal kezdeni a felsorolást, de cikkünkben egy pontos táblázatot is talál, melyben feltüntetjük az adott horvát város távolságát közúton Letenyétől, valamint a várható eljutási időt, melyet a webes útvonaltervezők mutatnak, de természetesen a nyári csúcsszezonban az eljutás ideje hosszabbra is nyúlhat, különösen ha tömegek indulnak el az Adria irányába. A nyári hőségben ráadásul a horvátországi szállások és szabad apartmanok is nagyon gyorsan elfogynak, így érdemes gyorsan dönteni és szállást is foglalni a legnépszerűbb települések tengerpart-közeli részein.


A legközelebbi horvát tengerpart távolságát a legforgalmasabb horvát-magyar határátlépési ponttól, vagyis az M7-es autópálya letenyei határátkelőjétől mértük. A magyar határt (Letenye/Gorican) elhagyva Horvátországban a Zágráb felé vezető A4-es autópályán kell haladni, majd a Lucko nevű zágrábi csomóponttól az A1-es autópályára kell rátérni, de ezen csak a Bosiljevo csomópontig kell haladni, hiszen az A1-es autópálya dél felé, Dalmácia irányába tart, az pedig nagyon hosszú út lenne. Mivel a legközelebbi tengerpart a cél, a Bosiljevo csomóponttól kell haladni tovább az A6-os autópályán Rijeka felé, és hamarosan megérkezünk a legközelebbi tengerparti nagyvárosba, mely nem más, mint Rijeka. Ettől függetlenül a TOP 10 közeli tengerparti várost tartalmazó listánkból az is kiderül, hogy hasonlóan közeli horvátországi vízparti települések jócskán akadnak Fiumén kívül is.

Rijeka (Fiume) látképe

Rijeka strandjai

Habár valóban Rijeka legközelebbi horvát tengerparti város, azonban mivel ez egy ipari jellegű nagyváros, nem annyira kellemes itt a tengerparton pihenni. Ettől függetlenül azért szép számmal találhatunk kellemes strandokat Rijekában is. A Ploce strand a rijekai belvárostól északra terül el, tiszta és minőségi kialakítású. A Sablicevo strand már Rijeka központjától keletre található, hosszú kavicsos itt a tengerpart, ráadásul árnyat adó magas fák találhatók a part mentén.

Rijeka legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! RIJEKA SZÁLLÁS FOGLALÁS

A szép Sablicevo strand Rijeka központjától keletre 

A Sablicevo strandhoz hasonló a szintén a nyugati városrészben fekvő Glavanovo strand, mely a kisgyerekes családok kedvence, mivel sekély a víz és apró kavicsos a part. Az Igraliste strand egy igazi gyermekbarát hely, a hosszú strand Rijeka óvárosától nyugatra terül el. Érdemes még megemlíteni a Rijekától Opatija irányában található Preluk strandot, mely nagyon szép kavicsos öbölben helyezkedik el. A Rijeka strandjait bemutató, térkép melléklettel is rendelkező turisztikai kiadványt itt találja.

Érdemes elgondolkodni azon is, hogy ha már lejutottunk Rijekáig, akkor 5-10-15 kilométert továbbautózva nyugatra, keletre vagy délre milyen közeli mesés tengerpartokat és strandokat találhatunk még a kisebb és nyugalmasabb parti településeken. Erről készült az alábbi részletes táblázat.

A horvát tengerpart legjobb szállásai: tallózzon az akciós ajánlatok között! LEGOLCSÓBB HORVÁTORSZÁGI SZÁLLÁSOK 2017

TOP 10 legközelebbi horvát tengerpart

Legközelebbi horvátországi tengerparti város neve

Szállás ajánló 2017

Távolság a magyar határtól (Letenye/Gorican határátkelőtől)

Utazási idő a magyar határtól

Távolság Budapesttől

Utazási idő Budapestről indulva

Rijeka

Rijeka szállás és apartman árak (tipp!)

276 km

2 óra 47 perc

503 km

4 óra 46 perc

Opatija

Opatija szállás és apartman árak (tipp!)

289 km

2 óra 53 perc

515 km

4 óra 53 perc

Ičići

Ičići szállás és apartman árak (tipp!)

292 km

2 óra 59 perc

519 km

4 óra 58 perc

Lovran

Lovran szállás és apartman árak (tipp!)

295 km

3 óra 2 perc

522 km

5 óra 3 perc

Medveja

Medveja szállás és apartman árak (tipp!)

298 km

3 óra 5 perc

525 km

5 óra 5 perc

Jadranovo

Jadranovo szállás és apartman árak (tipp!)

272 km

2 óra 43 perc

499 km

4 óra 43 perc

Dramalj

Dramalj szállás és apartman árak (tipp!)

277 km

2 óra 46 perc

503 km

4 óra 46 perc

Crikvenica

Crikvenica szállás és apartman árak (tipp!)

283 km

2 óra 52 perc

509 km

4 óra 51 perc

Selce

Selce szállás és apartman árak (tipp!)

284 km

2 óra 54 perc

510 km

4 óra 53 perc

Omisalj

Omisalj szállás és apartman árak (tipp!)

274 km

2 óra 44 perc

501 km

4 óra 44 perc

A fenti táblázatban kiemeltünk 10 horvátországi tengerparti települést, melyek a legközelebb fekszenek Magyarországhoz, így a legkönnyebben és a legkevesebb benzinköltséggel érhetők el hazánkból nyáron. Érdemes azonban azt megemlíteni, hogy a fenti lista természetesen a legközelebb eső, de nem a legszebb horvátországi strandokat és városokat veszi sorra. A legszebb horvátországi strandok listáját egy külön írásban tettük közzé, melyhez több, mint hatvan képet is mellékeltünk, érdemes végigböngészni őket. Ettől függetlenül szép strandokat azokon a partokon is találhatunk, melyek Magyarországhoz a legközelebb esnek.

Rijekától nyugatra fekszik a régi Osztrák–Magyar Monarchia békebeli hangulatát idéző gyönyörű város Opatija (magyar nevén Abbázia). A Kvarner-öböl (horvátul Kvarnerski zaljev) partján elterülő város számos stranddal rendelkezik, ahol megmártózhatunk az Adriai-tengerben. A felkapott Opatiját csendesebb falvak követik a parton, ahova pár perc autózással el lehet jutni. Számos szép és rendezett strand várja a turistákat Ičići, Lovran és Medveja településeken.

Opatija belvárosi strandjai madártávlatból

Opatija és a tenger 

Lovran partja

Medveja

A legszebb stranddal ezek közül a kisebb települések közül Medveja rendelkezik, mely az Isztriai-félsziget keleti partján található. A Medveja strandot a Királyné partjának nevezik, melynek oka a szépsége, partja mentén buja zöld mediterrán növényzet található, itt igazán pihentető a nyári kikapcsolódás. A Kvarner-öböl összes strandjáról lehet további plusz információkhoz jutni ezen a weboldalon.

Medveja legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! MEDVEJA SZÁLLÁS FOGLALÁS

Medveja meseszép strandja

Medveja apró kavicsos strandját fenyőerdő szegélyezi

Crikvenica

Ha további, Magyarországhoz közeli horvát tengerpartokat keresünk, akkor érdemes nem csak Abbáziától nyugatra, az Isztriai-félsziget keleti partvonalán keresni. Rijekától keletre további meseszép települések és strandok várják a magyar utazókat, ezek sorrendben Jadranovo, Dramalj, Crikvenica és Selce.

Crikvenica legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! CRIKVENICA SZÁLLÁS FOGLALÁS

Crikvenica homokos strandja

Crikvenica nagyon népszerű nyaralóhely

A legismertebb városok az előzőek közül, ahol szép strandokat lehet találni, az Crikvenica és Selce. A Crikvenica riviéra éppen hazánkhoz közeli fekvése miatt olyan népszerű a magyar utazók körében. Crikvenica 15 km hosszú apró kavicsos és homokos tengerparttal rendelkezik, ahol számos kék zászlós strand működik. A nyári főszezonban Crikvenica meglehetősen zsúfolt, éppen ezért egyre többen választják a nyugodtabb szomszédos halászfalut, Selcét a nyári szabadság helyszínéül. Selce többnyire apró kavicsos, de néhol homokos strandokkal rendelkezik, sokan kedvelik a gyönyörű, éttermekkel szegélyezett tengerparti sétányát is.

Krk-sziget

A Krk-sziget látképe

Krk-sziget legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! KRK-SZIGET SZÁLLÁS FOGLALÁS

Tizedikként érdemes megemlíteni egy horvátországi nagy szigetet is, mely nincsen messze Magyarországtól. A Krk-sziget éppen közelsége miatt az egyik első számú nyaralási célpont a magyarok körében. A szárazfölddel közvetlen híd köti össze a Krk-szigetet, ezáltal pedig nagyon könnyen megközelíthető autóval. Az első település Omisalj, ahova nagyon gyorsan le lehet jutni akár Budapestről is, végig autópályán közlekedve. Omisalj lassan mélyülő, apró kavicsos strandokkal rendelkezik, melyek a gyermekes családok kedvelt célpontjai. Ha tovább utazunk a Krk-szigeten, akkor pedig tovább gyönyörű partszakaszokat lehet találni.


nyaralás Horvátország 2018   legközelebbi tengerpart Budapesthez   legközelebbi tengerpart Magyarországhoz   közeli tengerpartok   Magyarországhoz legközelebb eső tengerpart   Magyarországhoz közeli tengerpartok   közeli horvát tengerpart   közeli helyek Horvátországban   közeli horvátországi nyaralóhelyek   legközelebbi horvát strand   legközelebbi horvát üdülőhely   Medveja apartman   Krk apartman   Opatija apartman   Crikvenica apartman   Horvátország homokos tengerpart   Apartman Horvátország homokos tengerpart   Medveja szállás magyarul   Horvátország szállás magyarul   Krk-sziget szállás magyarul   Opatija szállás magyarul   Crikvenica szállás magyarul   Omisalj   Selce   Dramalj   Opatija strandok   Rijeka strandok   Icici   Lovran   Krk-sziget   Krk   Medveja   Crikvenica   Jadranovo   Zágráb   Opatija   Abbázia   Fiume   Rijeka   legközelebbi tengerpart   Legközelebbi tengerpartok   Legközelebbi horvát homokos tengerpart   tenger   homokos tengerpart   Szegedhez legközelebbi horvát tengerpart   Pécshez legközelebbi horvát tengerpart   Budapesthez legközelebbi horvát tengerparti város   Legközelebbi horvát tengerpart   Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart   Magyarországhoz legközelebbi homokos tengerpart   nyaralás horvátország homokos tengerpart   Krk sziget strand   Isztria   Adria   tengerpart   Horvát tengerpart legközelebb Magyarországhoz   Horvátország   nyaralás   utazás   Horvátország utazás 2018  
KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta: katásoknak kötelező a nyilvántartás vezetése 2018-ban...

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is  [ ... ]

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmo [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

CSOK 2018 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2018-ban

CSOK 2018 változások, feltételek és az igénylés módja, CSOK-rendelet 2018 és kalkulátor: a CSOK támogatás összege új és használt lakásra, házra, bővítésre. Egy helyen mindent megtu [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2018-ban is számos esetben érvény [ ... ]

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2018-ban

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2018-ban. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Jogosítvány ára 2018: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2018-ban

Jogosítvány ára 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2018-ban. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2018-ban a jogosítvány [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban. Mi mennyi 2018-ban? Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gye [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018-ban, munkarend és munkaidő naptár 2018 minden tudnivalóval! Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban! A munkanap áthelyezések miatt 2018-ba [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2018-ban is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági ellát [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjához 2018-ban. Nők 40 éves nyugdíjazása 2018-ban is igényelhető, a nő [ ... ]

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?g> Itt megtudhatja, hogy 2016-ban mire számíthat a kínai horoszkóp jövendölései alapján: harmónia, remény, szeren [ ... ]

Cafeteria 2016 adózás: minden, amit fontos tudni a béren kívüli juttatásokról 2016-ban

Cafeteria 2016 számítás és adózás: cafeteria kalkulátor 2016 és fontos tudnivalók a béren kívüli juttatásokról, cafeteria táblázat 2016, valamint letölthető cafeteria szabályzat min [ ... ]

Friss

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is kötelező, töltse...
Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasabb nettó bért kap...
Cafeteria szabályzat minta 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2018 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai iratanyagról van...

CSOK 2017

Családi adókedvezmény 2017

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2017

Pénzmosás elleni szabályzat 2017

Munkaszerződés 2017

Munkáltatói tájékoztató 2017

Járulékok 2017

Albérleti szerződés 2017

Jelenléti ív 2017 / Túlóra 2017

Számviteli politika 2017

Ajándékozási szerződés 2017

Pénzkezelési szabályzat 2017

Számviteli szabályzatok 2017

Özvegyi nyugdíj 2016

SZÉP Kártya 2016 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2016 / KATA 2017

Betegszabadság 2016

Autópálya matrica 2017

Jogosítvány 2016 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2016

Közmunkabér 2017

Munkanélküli segély 2016

Szociális segély 2016

Megbízási szerződés minta 2017

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2016

Vasárnapi pótlék 2016

Munkáltatói felmondás 2017

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2016

Nyugdíjemelés 2016

Nyugdíj melletti munka 2016

Munkaszüneti napok 2016

Rokkantsági ellátás 2016

Rehabilitációs ellátás 2016

Adóbevallás 2017

Alkalmi munka 2016

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2016

Munka GYED mellett 2016

GYED Extra 2016

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2016

Nők nyugdíja 40 év után 2016

Nyugdíj utalás 2016

2016/2017 tanév rendje

Azonnali hatályú felmondás 2017

Felmondás munkavállaló részéről 2017

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2017

Advent Bécsben 2017

Munkaszüneti napok 2017

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2017

Kínai horoszkóp 2017

Éves horoszkóp 2017

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2017 / 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovénmatricával igénybe vehetőautópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.