A horvát tengerpart 10 legszebb strandja: nyaralás Horvátország legjobb helyein!

Horvátország 10 legszebb strandja: nyaralás a horvát tengerpart legjobb helyein! A legszebb horvát tengerpart eldugott részei és helyei, legszebb városai, homokos strandjai és szigetei képekkel és leírással. Ez a 10 legjobb strand és gyönyörű tengerparti nyaralóhely a horvát Adrián, szubjektív értékelésünk alapján. Horvátország bővelkedik látnivalókban, éppen ezért sokan szeretik minden szegletét, azonban azok számára, akik még nem ismerik eléggé, összegyűjtöttük Horvátország legszebb városait, homokos, kavicsos és sziklás partjait és eldugott strandjait. Ráadásul a legszebb helyekhez gyönyörű képeket is mellékeltünk, hogy azoknak is megjöjjön a kedve egy néhány napos horvátországi utazáshoz, akik eddig nem ismerték ezt a mesés nyugat-balkáni országot.

Rengetegen keresik nyáron a legszebb, legjobban felszerelt és legtisztább tengerpartokat Horvátországban, melyeket több szempont alapján rangsorolva mutatunk most be lenyűgöző fotókkal illusztrálva. Az alábbiakban a TOP 10 legnépszerűbb és legszebb horvátországi strandot mutatjuk be, de érdemes természetesen azt megemlíteni, hogy ez egy szubjektív megítélés alapján összeállított 2017-es lista. Minden Horvátországba utazónak más-más része tetszik az országnak, ami nem csoda, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy a horvát Adria partvidéke a világ egyik legszebb tengerpartja. Nagyon sok pihenni vágyó ember homokos tengerpartra vágyik, melyből ugyan kevesebb van a horvát Adrián, azonban annál több lenyűgöző kavicsos, köves és sziklás partszakasszal rendelkezik ez a csodás mediterrán ország. Ettől független ajánlunk homokos és sziklás strandokat is, hogy mindenki elégedett lehessen. A bámulatosan szép Adriai-tenger Horvátországhoz tartozó tengerpartjának a hossza a szárazföldön mintegy 1778 km partvonalat jelent, de a szigetek száma rengeteg, szám szerint 1185, vagyis a szigetek partjainak hossza további 4057 km hosszt jelent. Éppen ezért szinte végtelen számú meseszép vízparti hellyel rendelkezik Horvátország, minden utazónak más-más része a kedvence.Mivel Horvátország minden évben egyre népszerűbb a magyarországi utazók körében, akik elsősorban autóval indulnak déli szomszédunkhoz, így az alábbi 10 kiválasztott horvátországi tengerpart illetve strand nem a szépség sorrendjében lett rangsorolva, mint inkább a magyar határtól való távolsága függvényében. Így a hazánkhoz legközelebb eső csodálatos horvát városok tengerpartjait vettük előre, míg a sort a mesés Dalmácia és gyöngyszeme, Dubrovnik zárja a tizedik helyen, de mindez nem szépségével, csupán hazánktól mért messzeségével magyarázható. Jöjjön az alábbiakban a tíz legszebb horvátországi strand listája, hatvan gyönyörű képpel illusztrálva.

1. Rovinj strandjai - Park šuma Zlatni Rt (Punta Corrente)

A legszebb horvátországi strandok és tengerpartok sorát északon kezdjük, mégpedig az Isztria talán legismertebb városával. Rovinj (olasz nevén Rovigno) Isztria és egész Horvátország legszebb városainak egyike, ráadásul nem csupán a mesés óvárosi sikátorok hangulata ejti rabul az utazót, de gyönyörű strandjai is rendkívüli népszerűséget vívtak ki maguknak. Rovinj óvárosától délre helyezkedik el a horvátul Park šuma Zlatni Rt, olaszul Punta Corrente, magyarul az Aranyfok természetvédelmi park.

A különleges növényekkel teleültetett park területe hatalmas, gyönyörű fenyőerdők szegélyezik a sziklás és kavicsos kisebb-nagyobb tengeri öblöket. Több kilométeren keresztül lehet a tengerpart mentén sétálni, ahol a hatalmas sziklákat nyugodt, kavicsos öblök váltják, rendkívül változatos a táj. Itt mindenki találhat magának egy nyugalmas partszakaszt, a látvány pedig lenyűgöző, ahogyan az alábbi képek is mutatják. A parkba a belépés ingyenes, hatalmas kiterjedése miatt kerékpározni, sétálni, futni is lehet, a magasabb sziklákat pedig hegymászók is használják gyakorlásra.

Rovinj legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! ROVINJ SZÁLLÁS FOGLALÁS

Rovinj

Rovinj óvárosának látképe - (Fotó: zolakoma/CC)

Rovinj strand, Park šuma Zlatni Rt

Rovinj: sziklák és fenyők a tengerparton - (Fotó: Christoph Sammer/CC)

Rovinj: sziklák és fenyők a tengerparton - (Fotó: Tamara Polajnar/CC)

Rovinj: sirály, sziklák és fenyők a tengerparton - (Fotó: Christoph Sammer/CC)

TOP 5 legjobb szállás ajánlat Rovinjban

  1. Rovinj Óváros - Meseszép, hangulatos utcák és sikátorok
  2. Szent Eufémia-székesegyház környéke - Rovinj jelképe az óváros fölé magasodó templom
  3. Tengerpart - Punta Corrente Természetvédelmi Park környéke - Árnyas fenyők és vakítóan fehér, gyönyörű sziklák, kristálytiszta tenger
  4. Rovinj Aquarium
  5. Rovinj, Carera utca környéke - A város legfőbb sétánya a tengerparton az óváros és a legszebb strandok között

Rovinj: naplemente és vitorlások a tengerparton - (Fotó: Alessandro Caproni/CC)

Rovinj: sziklás strand az óváros közvetlen közelében - (Fotó: Kiran Bahra/CC)

Rovinj: strand az óváros közvetlen közelében - (Fotó: enjosmith/CC)

2. Sveti Ivan strand - Lubenice, Cres-sziget

A Kvarner-öböl (horvátul Kvarnerski zaljev) nagy népszerűségnek örvend a magyarországi utazók között, hiszen nincs hazánktól túlságosan messze; a szárazföld, az Isztriai-félsziget és számos kisebb-nagyobb sziget között terül el. Ezek közül a Cres-sziget az Adriai-tenger legnagyobb szigete (területe majdnem négyzetméterre pontosan megegyezik a Krk-sziget méretével), ráadásul a legszebb strandok, lagúnák és tengerpartok is itt találhatók Horvátországon belül. A Cres-sziget strandjai gyakran nehezen megközelíthetők, éppen ezért eddig elkerülte a turistaáradat, ezért aztán azon utazók kedvence, akik természetközeliségre, csendre és nyugalomra vágynak.

Cres legszebb strandja a Lubenice falu alatt elterülő Sveti Ivan strand. A kis öböl partja kavicsos, mely homokba megy át fokozatosan, így igencsak kellemes itt az időtöltés, ráadásul a kristálytiszta tengerben úszkálva gyönyörködhetünk a sziklás hegyekben és a fenyvesek látványában. Azt viszont érdemes tudni a Sveti Ivan strandról, hogy leggyorsabban hajóval vagy bérelt csónakkal közelíthető meg. Csupán az edzettebbeknek ajánlják a gyalogos megközelítést, mely Lubenice faluból a sziklák közötti lépcsőkön lefelé haladva mintegy negyvenöt percig tart. Visszafelé pedig hegynek felfelé még fárasztóbb az út; a látvány azonban minden nehézségért kárpótol. Ivóvízről mindig gondoskodni kell, ha valaki gyalogosan indul a Sveti Ivan strandra.

Cres-sziget legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! CRES-SZIGET SZÁLLÁS FOGLALÁS

Lubenice: meseszép strand az öbölben

Lubenice és a tenger

Lubenice: a kis öböl látképe a hegyről (Fotó: Andrea Skerlavaj/CC)

Lubenice látképe a sziklák tetejéről (Fotó: rom@nski photo/CC)

Lubenice (Fotó: Tamara Polajnar/CC)

Lubenice strandja

3. Rabac - Isztria

Rabac kicsinyke városa az Isztriai-félsziget keleti oldalán fekszik, nyugodt strandjaival tökéletes helyszín a nyári pihenéshez. Rabac festői környezetben elterülő apró település, a 66-os főútról Labin városánál kell elkanyarodni, hogy ide jussunk. Rabac érintetlen, üde zöld látképe nyugalmat áraszt, strandja kavicsos, de sziklásabb és kiépített betonos része is van. Tökéletes helyszín napozáshoz és fürdőzéshez. Rabac-ot a Kvarner gyöngyszemének is szokták nevezni, a domboldalról pedig be lehet látni az egész Kvarner-öblöt, Krk, Cres és Losinj szigetekkel együtt.

Rabac legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! RABAC SZÁLLÁS FOGLALÁS

Rabac strand

Rabac (Fotó: zolakoma/CC)

Rabac (Fotó: Martin Wippel/CC)

Rabac (Fotó: Martin Wippel/CC)

Rabac (Fotó:  erwan.lher/CC)

4. Vela Plaza - Baška, Krk-sziget

Baška városa a Krk-sziget délkeleti csücskében egy védett öbölben terül el, ahova közvetlen autóút vezet Krk városából. Baskában a Vela Plaza nevű strand az egyik legismertebb és legnépszerűbb strand Horvátországban, melynek számos oka van. A Vela Plaza két kilométer hosszan terül el a baskai öbölben, apró kavicsos a tengerpart és lassan mélyül a víz. A természeti környezet gyönyörű, a strand mögött közvetlenül fut a város tengerparti sétánya, helyi specialitásokat kínáló éttermekkel és rengeteg üzlettel.

Baška és a Krk-sziget legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! KRK-SZIGET SZÁLLÁS FOGLALÁS

Vela Plaza, Baska

Baska házai (Fotó: Mario Fajt/CC)

Baska strandja a naplementében (Fotó: Franco Pecchio/CC)

Baska látképe a tenger felől (Fotó: Drantcom/CC)

Vela Plaza, Baska - (Fotó: Mario Fajt/CC)

Baska (Fotó: Mario Fajt/CC)

5. Telašćica strand - Dugi Otok

Telašćica strand a Dugi-sziget (horvátul Dugi Otok) déli részén helyezkedik el, a természet védelmére itt is nagy hangsúlyt helyeznek, ezért jött létre korábban a Telašćica Nemzeti Park. Akik ide jönnek strandolni, azok nyugalomra és természeti szépségekre vágynak, távol a városi nyüzsgéstől. A gyönyörű strand a Telašćica-öbölben található, mely az Adria legnagyobb és legvédettebb természetes úton kialakult kikötője is egyben.

Zadar és Sibenik városaiból számos hajóút végállomása a vegyesen homokos és sziklás meseszép Telašćica strand, amelyhez nagyon közel található a híres Mir tó is, aminek ez a különlegessége, hogy sótartalma magasabb a tenger vizénél is. A Telašćica Nemzeti Park különlegessége, hogy húsznál is több kicsiny öblöcske szegélyezi, ráadásul a nagyméretű öbölben tizenhárom parányi sziget is található. A Mir tó mellett érdemes megnézni a lenyűgöző Strmac sziklákat is, ha erre járunk.

Dugi Otok legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! DUGI OTOK SZÁLLÁS FOGLALÁS

Telašćica: a lenyűgöző Strmac sziklák (Fotó: chrmoe/CC)

Telašćica (Fotó: D Smith/CC)

Telašćica (Fotó: Stefano Liboni/CC)

Telašćica - Mir tó, mely sósabb a tengernél (Fotó: chrmoe/CC)

Telašćica - A különleges Mir tó (Fotó: Stefano Liboni/CC)

Telašćica - Gyönyörű színek a Dugi-szigeten (Fotó: D Smith/CC)

6. Omiš homokos strandja - Dalmácia

Dalmácia legszebb, középső részén (Splittől délre, Makarskától északra) hatalmas hegyek lábánál terül el Omiš városa, mégis rendelkezik egy hosszan elnyúló homokos stranddal. Ennek következtében természetesen rengeteg kisgyermekes család tölti szabadságát Omiš-ban, hiszen a festői környezet, a tengerbe omló sziklák, a zöld fenyőerdők és az azúrkék Adriai-tenger felejthetetlen látványt nyújt a dalmát riviéra szerelmesei számára; miközben a gyermekek is önfeledten és biztonságban pancsolhatnak.

Omiš legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! OMIS SZÁLLÁS FOGLALÁS

Omiš látképe a hegyekkel és a tengerrel

Gyönyörű hegyek a dalmát tengerparton (Fotó: Sebastian Müller/CC)

Omiš - A homokos strand a kép előterében látható

Omiš - Homokos strand (Fotó: Bettina.Gerstb./CC)

Omiš - A város látképe a tenger felől (Fotó: Verity Cridland/CC)

7. Bol strandja: a Zlatni rat

Omiš városával éppen szemben terül el az Adria harmadik legnagyobb szigete Brač, melynek déli részén található az egyik legismertebb horvátországi strand, ami sokak számára Horvátország fantasztikus tengerpartjának a jelképévé vált. A Zlatni rat (magyarul Aranyszarv) strand Bol és az egész Brač-sziget leghíresebb és legfelkapottabb strandja, nem véletlenül. A Zlatni rat két kilométerre nyugatra fekszik Bol városától, autóval könnyen megközelíthető. A lenyűgözően szép fekvésű strand végig kavicsos, és felülről nézve nyúlványként nyúlik be a tengerbe, a légifotók nyújtotta látvány tették elsősorban világhírűvé ezt a helyet.

A Zlatni rat mellett közvetlenül magasodik Dalmácia legmagasabb hegycsúcsa, a Vidova gora, így fürdőzéskor a kristálytiszta tenger fölé magasodó hegyláncok különleges hátteret nyújtanak. A híres aranyszarv alakú strand 500 méter hosszan nyúlik a tengerbe. Természetes gátként viselkedik, melyet az áramlatok és a két irányból érkező hullámzás folyamatosan alakít. Bolból akár húsz perc kényelmes sétával is elérhető, a tengerbe nyúló földnyelvet pedig sűrű és árnyas fenyőerdő borít.

Brač-sziget legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! BRAC-SZIGET SZÁLLÁS FOGLALÁS

Zlatni rat, Bol - Ez a látvány tette világhírűvé az Aranyszarv strandot (Fotó: Szabolcs Emich/CC)

Zlatni rat, Bol - A strand látképe a tengerrel (Fotó: Darlo/CC)

Zlatni rat, Bol - A strand csúcsa a tengerből fotózva (Fotó: Nikolaj Potanin/CC)

Zlatni rat, Bol - Fenyőerdő (Fotó: John W. Schulze/CC)

Zlatni rat, Bol - Pihenés a strandon (Fotó: Ramón/CC)

Zlatni rat, Bol - Kavicsos strand (Fotó: Gunilla G/CC)

8. Stiniva strand, Vis

A csodálatos Vis-sziget Horvátország dalmáciai részén, a szárazföldtől 44 km-re található. A sziget déli részén található az Európa-szerte híres Stiniva-öböl, mely paradicsomi látványt nyújt. A Stiniva strand legkönnyebben vízitaxival érhető el, de a túrázás szerelmesei keskeny hegyi ösvényeken gyalogosan is eljuthatnak ide. Megéri, mert a látvány lenyűgöző, éppen emiatt választották meg tavaly a Stiniva strandot egy nemzetközi szavazáson Európa legszebb strandjának. A szinte függőleges sziklafalakkal körbevett Stiniva-öböl strandja apró kavicsos és homokos, a tenger vize pedig természetesen kristálytiszta.

Vis-sziget legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! VIS-SZIGET SZÁLLÁS FOGLALÁS

Stiniva strand, Vis (Fotó: Miroslav Vajdic/CC)

Stiniva strand, Vis (Fotó: Miroslav Vajdic/CC)

Stiniva strand, Vis (Fotó: jid3y/CC)

Stiniva strand, Vis (Fotó: D Smith/CC)

Stiniva strand, Vis (Fotó: Diluted/CC)

Stiniva strand, Vis (Fotó: Miroslav Vajdic/CC)

Stiniva strand, Vis (Fotó: Miroslav Vajdic/CC)

9. Punta rata strand, Brela

Számos utazási magazin teszi címlapjára minden évben azt a különleges tengerben álló sziklát, mely világhírűvé tette a Brela városában található Punta rata strandot. A mesés környezetben lévő strand Omis és Makarska között félúton fekszik. Ráadásul nagyon könnyen megközelíthető a Brelai tengerpart, ahol ezt a különleges sziklát nem féltve őrzik és védik a turisták elől, így bármikor körbe lehet úszni vagy éppen a tengerbe ugrálni róla, éjszaka pedig fényárban úszik. A kékszászlós minősítésű Punta rata strand alapvetően kavicsos, de a sekély részen már homokos a part, a tengervíz pedig itt is kristálytiszta.

Brela legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! BRELA SZÁLLÁS FOGLALÁS

Punta rata, Brela - A szikla, mely híressé tette a város és strandját (Fotó: Gigi Griffis/CC)

Punta rata, Brela (Fotó: rom@nski photo/CC)

Punta rata, Brela (Fotó: Matías García/CC)

Punta rata, Brela (Fotó: The_Sacul/CC)

Punta rata, Brela (Fotó: M./CC)

10. Banje strand, Dubrovnik

Dubrovnik történelmi neve Raguza, egykor Velencével harcolt az Adria vezető városa címért, de ma is nevezik az Adria gyöngyének. Szépségét az UNESCO is elismerte, hiszen világörökség. Magyarországtól 700 kilométerre délre található, igazi mediterrán éghajlatú város. A Banje strand Dubrovnik legnépszerűbb kavicsos strandja, mely az Óváros közelében terül el, meseszép panorámával a középkori városfalakra és a tenger közvetlen közelébe épült bástyákra. A Banje strand keleti fekvése miatt ráadásul estefelé gyönyörködhetünk a dubrovniki naplementében. A rendkívüli népszerűsége miatt nyáron elég zsúfolt ez a tengerparti rész, azonban egyedülálló fekvése és hangulata ezért minden utazót kárpótol.

Dubrovnik legjobb szállásai: tallózzon az akár 50%-kal kedvezőbb ajánlatok között! DUBROVNIK SZÁLLÁS FOGLALÁS

Banje, Dubrovnik

Banje, Dubrovnik (Fotó: Bokeh & Travel/CC)

Banje, Dubrovnik (Fotó: Matías García/CC)

Banje, Dubrovnik (Fotó: Greta Ceresini/CC)

Banje, Dubrovnik (Fotó: Jennifer Boyer/CC)

Horvátország legszebb strandjairól szóló cikkünket hamarosan követi a legjobb horvátországi homokos tengerpartokat bemutató írásunk is, hiszen a gyermekes családok elsősorban ez alapján választanak horvátországi úticélt. Egy biztos, hogy a horvát adria megunhatatlan, és annyi mesés és sokak által még nem ismert része van, hogy akár minden évben érdemes ide nyáron visszatérni.


Horvátország legszebb helyei 2018   Horvátország legszebb tengerpartjai és strandjai 2018   nyaralás Horvátország 2018   Homokos tengerpart Horvátország   top 10 tengerpart Horvátország   top 10 tengerpart   Horvátország legszebb nyaralóhelyei   Horvátország legromantikusabb helyei   Horvát városok listája   horvát városok abc sorrendben   legjobb horvát strandok   Horvátország legszebb homokos strandjai   Krk-sziget   homokos tengerpart   Rovinj strand képek   legjobb nyaralóhelyek Horvátországban   Horvátországi homokos tengerparti apartmanok   Horvátországi homokos tengerparti szállások   Horvátországi szállások homokos tengerpart   nyaralás Horvátország   nyaralás Horvátországban 2018   Horvátország 10 legszebb tengerpartja   Horvátország legszebb sziklás tengerpartjai   Horvátország legszebb homokos tengerpartjai   nyaralás horvátország homokos tengerpart   10 legszebb strand Horvátországban   Rovinj Park šuma Zlatni Rt   Rovinj Punta Corrente   Horvátország legjobb strandjai   Horvátország TOP 10 strandja   TOP 10 Horvátország   Isztria legszebb strandjai   Rovin strandok   A Horvát tengerpart legszebb strandjai   Legszebb horvát strand   Adria legszebb strandjai   Dalmácia legszebb strandjai   Dubrovnik   Banje strand Dubrovnik   Punta rata strand   Brela strand   Vis sziget strand   Stiniva strand   Zlatni rat strand   Bol strand   Omis strand   Dugi Otok strand   Telascica strand   Krk sziget strand   Vela Plaza strand   Rabac strand   Cres sziget strand   Dubrovnik strand   Lubenice strand   Rovinj strand   Rovinj   Sveti Ivan strand   Horvátország legszebb strandja 2017   Horvátország legszebb szigetei   Isztria   Adria   strand   tengerpart   Horvát tengerpart   horvát tengerpart térkép   horvát tengerpart homokos   Horvátország eldugott strandjai   Horvátország   Horvátország legszebb tengerparti városa   Horvátország legszebb tengerpartja   legszebb helyei   Horvátország legszebb strandjai   Horvátország legszebb városai   Horvátország legszebb tengerpartjai   Horvátország legszebb helyei   utazás   látnivalók  
KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta: katásoknak kötelező a nyilvántartás vezetése 2018-ban...

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is  [ ... ]

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmo [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minim [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2018-ban is számos esetben érvény [ ... ]

Jogosítvány ára 2018: a jogosítvány hosszabbítás díja és az orvosi vizsgálat menete 2018-ban...

Jogosítvány ára 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítás ára és az orvosi vizsgálat menete és díja 2018-ban. A jogosítvány hosszabbításához 2018-ban is az okmányiroda  [ ... ]

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2018-ban

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2018-ban. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minim [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban. Mi mennyi 2018-ban? Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gye [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018: itt a munkaidő naptár 2018 és a munkarend. 2018. évi munkaszüneti napok táblázat és naptár: a hosszú hétvégék és a munkaszüneti napok ledolgozása 2018-ban íg [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2018-ban is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági ellát [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjához 2018-ban. Nők 40 éves nyugdíjazása 2018-ban is igényelhető, a nő [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?g> Itt megtudhatja, hogy 2016-ban mire számíthat a kínai horoszkóp jövendölései alapján: harmónia, remény, szeren [ ... ]

TB járulék összege 2018: TB járulék fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban

TB változások 2018 és TB járulék összege és fizetése egyénileg 2018: így történik a TB fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban. Mennyi a TB járulék összege 2018-ban? Minde [ ... ]

Ingatlan bérbeadás adózása 2018: változásokra kell figyelni lakáskiadás esetén!

Ingatlan bérbeadás (albérlet) utáni adózás 2018: erre figyeljen lakáskiadás utáni adózás esetén 2018-ben! Jelentősen módosult és kedvezőbb adózás terheli az ingatlankiadást 2018-tó [ ... ]

Friss

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is kötelező, töltse...
Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minimálbér) és a...
Cafeteria szabályzat minta 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2018 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai iratanyagról van...

CSOK 2018

Családi adókedvezmény 2018

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2018

Pénzmosás elleni szabályzat 2018

Munkaszerződés 2018

Munkáltatói tájékoztató 2018

Járulékok 2018

Albérleti szerződés 2018

Jelenléti ív 2018 / Túlóra 2018

Számviteli politika 2018

Ajándékozási szerződés 2018

Pénzkezelési szabályzat 2018

Számviteli szabályzatok 2018

Özvegyi nyugdíj 2018

SZÉP Kártya 2018 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2018 / KATA 2018

Betegszabadság 2018

Autópálya matrica 2018

Jogosítvány 2018 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2018

Közmunkabér 2018

Munkanélküli segély 2018

Szociális segély 2018

Megbízási szerződés minta 2018

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2018

Vasárnapi pótlék 2018

Munkáltatói felmondás 2018

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2018

Nyugdíjemelés 2018

Nyugdíj melletti munka 2018

Rokkantsági ellátás 2018

Rehabilitációs ellátás 2018

Adóbevallás 2018

Alkalmi munka 2018

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2018

Munka GYED mellett 2018

GYED Extra 2018

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2018

Nők nyugdíja 40 év után 2018

Nyugdíj utalás 2018

Azonnali hatályú felmondás 2018

Felmondás munkavállaló részéről 2018

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2018

Advent Bécsben 2018

Munkaszüneti napok 2018

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2018

Éves horoszkóp 2018

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovén matricával igénybe vehető autópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.