Járulékok 2017, munkáltatói levonások a bruttó bérből: mi mennyi 2017-ben?

Járulékok 2017, munkáltatói levonások a bruttó bérből: mi mennyi 2017-ben? Változnak az adózás és a cafeteria szabályai! Részletes, frissített összefoglaló táblázat a 2017. évi adó- járulék- és szabályváltozásokról! 2017. január 1-től számos jogszabály változik meg Magyarországon, a 2017-től életbe lépő adó-, cafeteria-, és nyugdíjszabályokat pedig átlátható módon gyűjtöttük össze. Fontos tudni, hogy kisebb-nagyobb újdonságok várhatóak 2017-től az adózás, a családi adókedvezmény, a családi pótlék, a gyes, a minimálbér, a munkanélküli segély, az adóbevallás valamint a táppénz és a betegszabadság területén is. Minden évben vagy teljesen új szabályok lépnek életbe hazánkban, vagy a korábban megszokott rendelkezések módosulnak, ezért érdemes 2017-ben is figyelemmel kísérni ezeket a módosításokat. Pontos táblázatot készítettünk a munkáltatók által fizetett járulékok 2017. évi összegeiről és mértékéről.

Bővebben: Járulékok 2017, munkáltatói levonások a bruttó bérből: mi mennyi 2017-ben?

Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben

Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben. Letölthető számlatükör (számlakerettükör) 2017 minta található portálunkon, továbbá részletes leírást is találhat a számlatükör használatáról. Az egyszerűsített kettős könyvelést alkalmazó vállalkozások számára 2017-ben is nagy segítséget jelent a számlatükör minta használata a könyvelők számára a főkönyvi számlák megalkotása során, még mielőtt a vállalkozás könyvelése elkezdődik. Ha valamely vállalkozás nem kíván 2017-ben számlarendet készíteni, akkor a Számviteli Törvény alapján lehetőségük van helyette 2017-ben is részletes számlatükör alkalmazására.

Bővebben: Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben

Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei

Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei. A lakhatási támogatás 2017. január 1-től jelentősen megváltozik, így a munkáltató akár adómentesen is segítheti dolgozója albérleti terheit. Azonban a feltételek és az igénylés módja is megváltozik, sőt szigorodik. Mindent összefoglalunk a cafeteria mellett adható kedvező feltételű albérlet-támogatás 2017-től életbe lépő szabályairól. A szolgálati lakás illetve albérlet díjához történő munkáltatói hozzájárulásnak számos feltétele van, így nem mindenkinek jár 2017-ben sem a mobilitási célú lakhatási támogatás, mindenesetre a növekvő munkaerőhiányt is szeretnék orvosolni a mobilitás országon belüli ösztönzésével.

Bővebben: Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1-jétől. Ennek oka pedig az elképesztő mértékű magyarországi munkaerőhiány, mely a korábbi alacsony minimálbér-szintnek, valamint a magyar gazdaság egyre jobb teljesítményének is köszönhető. 2017-ben a munkavállalók többsége már nem megy el kevés nettó bérért dolgozni, inkább külföldön próbál szerencsét. A cégek számára az égető munkaerőhiány pedig már-már a profitot is veszélyezteti, így a minimálbér-emelés és az általános béremelés 2017-ben minden korábbi évhez képest fontosabbá vált.

Bővebben: Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Cafeteria 2017 változások: ezt kell tudni a készpénz-cafeteriáról és a SZÉP-kártyáról 2017-től

Cafeteria 2017 változások, kalkulátor és adózás: jön a készpénz-cafeteria és marad a SZÉP-kártya 2017-től. Új cafeteria juttatások jönnek 2017-ben. Jelentős és fontos változások jönnek 2017. január 1-től a béren kívüli juttatások rendszerében, melyet nem is olyan egyszerű követni. Mi mégis megpróbáljuk közérthetően összefoglalni a készpénz-cafeteria 2017-es és a SZÉP-kártya új szabályait. Az Erzsébet utalvány 2017-ben is megmarad, és új elnevezéssel és kedvező adózással készpénz-cafeteria is juttatható lesz a munkavállalók részére a megszokott SZÉP-kártya mellett. Azonban a béren kívüli juttatások szabályai és az új megnevezések ennél jóval bonyolultabbak, de az alábbiakban pontról-pontra haladva végigvesszük a 2017. évi cafeteria-tudnivalókat.

Bővebben: Cafeteria 2017 változások: ezt kell tudni a készpénz-cafeteriáról és a SZÉP-kártyáról 2017-től

Ingatlan bérbeadás adózása 2017: erre figyeljen lakáskiadás esetén!

Ingatlan bérbeadás (albérlet) utáni adózás 2017: erre figyeljen lakáskiadás utáni adózás esetén 2017-ben! Albérlet kiadása esetén is kell adózni, ha a tulajdonos nyugodtan szeretne aludni. Összefoglaltuk, hogy milyen módon lehet elszámolni a költségeket 2017-ben, valamint mennyi adót és eho-t kell fizetni, ha valaki a lakás bérbeadásán gondolkozik. A rendkívül alacsony banki kamatok miatt 2017-ben sokan vesznek lakást és kisebb ingatlant, hogy hosszabb távon kiadják diákoknak, fiatal pároknak, lakhelyüktől távol munkát vállalóknak. Emellett a kiemelt lokációkban Budapesten inkább rövidtávon, turisták számára éri meg a lakást kiadni. Azonban a lakás tulajdonosa akkor jár el megfelelően 2017-ben is, ha az adókat és járulékokat az albérleti díj után rendesen befizeti, így nem vár rá később sem adóhivatali retorzió, és megszerzett jövedelmét is hitelt érdemlően tudja igazolni.

Bővebben: Ingatlan bérbeadás adózása 2017: erre figyeljen lakáskiadás esetén!

Vasárnapi pótlék mértéke 2017: kinek jár a kereskedelemben és a vendéglátásban?

A vasárnapi bérpótlék szabályai 2017-ben a vasárnapi boltzár eltörlésével újra jelentősen megváltoznak. Vasárnapi pótlék mértéke és számítása 2017: kinek jár a kereskedelemben és a vendéglátásban, illetve munkaidőkeret esetén? A kormány a lakossági tiltakozás hatására eltörölte a vasárnapi zárva tartás intézményét, így minden kereskedelmi egység és bolt nyitva lehet. Azonban a vasárnapi nyitva tartás újbóli bevezetésével a vasárnapi pótlék mértéke és számítása is változik, vagyis a dupla vasárnapi pótlék helyett 2016. áprilisától csak 50 százalékos vasárnapi pótlék jár majd a kereskedelemben dolgozóknak.

Bővebben: Vasárnapi pótlék mértéke 2017: kinek jár a kereskedelemben és a vendéglátásban?

Műszakpótlék és éjszakai pótlék 2017 mértéke, számítása: kinek jár és mikor?

Műszakpótlék és éjszakai pótlék mértéke és számítása 2017-ben: kinek jár és mikor? Tudja meg, hogy mi a műszakpótlék jelentése, alapja, valamint létezik-e éjszakai pótlék átalány, kinek mekkora mértékű bérkiegészítés jár 2017-ben a műszakpótlék és éjszakai pótlék kalkulátor számítása alapján. Minden információt összeszedtünk arról, hogy 2017. január 1-jétől a munkavállalókat mely esetekben és milyen mértékű éjszakai pótlék illetve műszakpótlék illeti meg munkabérükön felül. Fontos tudni, hogy a Munka Törvénykönyve alapján megállapított időszakra és jogosultság esetén a munkáltatónak kötelezően ki kell fizetnie alkalmazottai részére a műszakpótlék vagy az éjszakai pótlék összegét 2017-ben is.

Bővebben: Műszakpótlék és éjszakai pótlék 2017 mértéke, számítása: kinek jár és mikor?

TB járulék összege 2017: TB járulék fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2017-ben

TB változások 2017 és TB járulék összege és fizetése egyénileg 2017: így történik a TB fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2017-ben. Mennyi a TB járulék összege 2017-ben? Minden hasznos tudnivalót összegyűjtöttünk a TB egyénileg történő fizetéséről, és az egészségügyi szolgáltatási járulék havi összegének 2017-től növekvő mértékéről. Arról is szót ejtünk, hogy hogyan kell bejelentkezni a TB járulék fizetése alá, ahhoz milyen iratok és dokumentumok szükségesek.

Bővebben: TB járulék összege 2017: TB járulék fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2017-ben

Áfa-visszaigénylés 2017: családi ház építés esetén 5 millió forintig kérhető az áfa-visszaigénylés

Áfa-visszaigénylés 2017 feltételei: családi ház építés esetén 5 millió forintig kérhetik vissza az áfát a magán-beruházók is 2017. január 1-től. Építési engedély helyett pedig építési bejelentés is elegendő lesz. A kormány döntött arról is, hogy az új lakásokat érintő áfacsökkentés mellett a magánépítkezések keretében épített családi házak is kedvezményes adózási körbe kerüljenek 2017-től. Ez pedig azt jelenti, hogy sokkal kedvezőbb módon lehet majd magánépítkezésbe kezdeni hiszen az áfa-visszaigénylés mértéke 5 millió forintig terjed majd.

Bővebben: Áfa-visszaigénylés 2017: családi ház építés esetén 5 millió forintig kérhető az áfa-visszaigénylés

Új lakás áfacsökkentés 2017 szabályok: 27-ről 5 százalékra csökkent az új építésű lakások áfája

Új lakás áfacsökkentés 2017 szabályok: 27-ről 5 százalékra csökkent az új építésű lakások áfája, a részletes adóügyi szabályozást foglaljuk össze. A miniszterelnöki bejelentés szerint 2016-tól 27-ről 5 százalékra csökken az áfa, új lakások építése esetén. Mindez pedig azonnali milliós megtakarítást is jelenthet az új lakást vásárló emberek számára 2017-ben, valamint felpörgetheti a vergődő építőipart is. Az új lakások áfacsökkentéséről szóló törvényt a kormány hamarosan elfogadja, a részletes szabályokat pedig oldalunkon közöljük és elemezzük.

Bővebben: Új lakás áfacsökkentés 2017 szabályok: 27-ről 5 százalékra csökkent az új építésű lakások áfája

Munka GYED és GYES mellett 2017: a KATA adózást érdemes választani?

GYED extra és GYES melletti munka 2017-ben: a KATA adózást érdemes választani? Kismamák és fiatal anyukák is szívesen vállalnak munkát terhességük alatt vagy után 2017-ben. A legmegfelelőbb vállalkozási formákat foglaljuk össze, kiemelve a KATA adózás lehetőségét GYED és GYES mellett 2017-ben: mire kell figyelni? A gyermek egy éves kora után korlátlanul lehet keresőtevékenységet folytatni, így a GYED mellett érdemes a KATA adózás választása mellett dolgozni, ha valaki önálló munkavégzésbe kezd bele.

Bővebben: Munka GYED és GYES mellett 2017: a KATA adózást érdemes választani?

Megbízási díj járulékai 2017 és a megbízás adózása 2017-ben

Megbízási díj járulékai 2017 és a megbízás adózása 2017-ben: kalkulátor és a megbízási jogviszony változásai az új Ptk. szabályozása alapján. Megbízási díj járulékai 2017-ben munkaviszony mellett, nyugdíjas és nem biztosított munkavállaló esetén. Egészségbiztosítási járulékot és nyugdíj járulékot is kell fizetni megbízási díj esetén bizonyos esetekben. Számos fontos részlet változott az új Polgári Törvénykönyv életbe lépésével, mely alapján a megbízási jogviszony és ezáltal a megbízási díj esetén új szabályozásra kell 2017-ben is számítani azoknak, akik megbízási munkaviszonyt vállalnak el.

Bővebben: Megbízási díj járulékai 2017 és a megbízás adózása 2017-ben

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben. Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gyerek után és jelentősen változnak a családi adókedvezmény szabályai is 2017. január 1-től; valamint változik a nyomtatvány kitöltésének módja. A 2017-ben a korábban 15 százalékra csökkent szja miatt a családi adókedvezmény mértéke is változott, melyről részletesen írunk. Érdemes a munkavállalóknak 2017-ben is kihasználni a családi adókedvezmény teljes összegét, melyet legkésőbb a májusban beadandó adóbevallás révén lehet megtenni.

Bővebben: Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben

Nyugdíjemelés 2016/2017: a nyugdíjkalkulátor alapján mennyi lesz az öregségi nyugdíj összege 2016-ban?

Nyugdíjemelés 2016/2017: a nyugdíjkalkulátor alapján mennyi lesz a nyugdíjemelés mértéke és az öregségi nyugdíj összege 2016-ban? A kormány eldöntötte, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az infláció mértékével emeli 2016. január 1-től a nyugdíjak értékét, mi pedig kiszámoltuk, hogy ez átlagosan mekkora nyugdíjemelést jelenthet az idős emberek számára. Közérthetően foglaljuk össze azokat a befolyásoló tényezőket, melyek hatással vannak 2016-ban a nyugdíjemeléssel kapcsolatos kormányzati döntésekre.

Bővebben: Nyugdíjemelés 2016/2017: a nyugdíjkalkulátor alapján mennyi lesz az öregségi nyugdíj összege...

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének eredményeiből profitálni tudnak a minimálbérből élő munkavállalók is. A kormány tervei szerint mintegy 5,5 százalékkal nő majd 2016-tól a minimálbér. Egyezség született a 2016. évi minimálbér összegéről, mely bruttó 111 ezer forint lesz, míg a garantált bérminimum 2016-tól bruttó 129 ezer forint lesz.

Bővebben: Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor?

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2017-ben is számos esetben érvényesíthető. Ha Ön eladó vagy akár vevő, mindent összefoglaltunk az ingatlan illetékről és az eladáskor felmerülő költségekről. Közérthető módon elolvashatja, hogy mennyi 2017-ben a vevő által fizetendő visszterhes vagyonátruházási illeték, illetve az eladónak mikor és mennyi személyi jövedelemadót kell fizetni.

Bővebben: Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás...

Pénzkezelési szabályzat 2017 minta: így változott a pénzkezelési szabályzat 2017-től

Pénzkezelési szabályzat 2017 minta: változott a pénzkezelési szabályzat 2017-től, hiszen új Számviteli Törvény lépett életbe 2017. január 1-től. Oldalunkon egy teljes értékű pénzkezelési szabályzat 2017 található, melyben a szabályok szerint kerül említésre a céges bankkártya valamint a házipénztár használata is. Letölthet egy olyan pénzkezelési szabályzatot, mely a 2017. évi új számviteli előírások alapján készült, és amivel rengeteg időt spórolhat, hiszen nem Önnek kell átnéznie a megíráshoz szükséges összes megváltozott 2017-es jogszabályi rendelkezést.

Bővebben: Pénzkezelési szabályzat 2017 minta: így változott a pénzkezelési szabályzat 2017-től

Cafeteria 2016 adózás: minden, amit fontos tudni a béren kívüli juttatásokról 2016-ban

Cafeteria 2016 számítás és adózás: cafeteria kalkulátor 2016 és fontos tudnivalók a béren kívüli juttatásokról, cafeteria táblázat 2016, valamint letölthető cafeteria szabályzat minta 2016. Az szja-csökkenés miatt 2016-ban olcsóbb lesz a cafeteria és 200 ezer forintos éves korlátig marad a kedvező adózási lehetőség. Így nem változik a népszerű cafeteria elemekre (SZÉP kártya és Erzsébet utalvány) rakódó adóteher sem. Cafeteria 2016 összefoglalónkból mindent megtudhat részletesen a béren kívüli juttatások 2016-os szabályairól.

Bővebben: Cafeteria 2016 adózás: minden, amit fontos tudni a béren kívüli juttatásokról 2016-ban

EKHO adózás 2017 : nyilatkozat minta és kalkulátor, az EKHO törvény szabályai 2017-ben

EKHO szerinti adózás 2017: nyilatkozat minta és kalkulátor, az EKHO törvény szabályai 2017-ben. Részletes EKHO adózási tudnivalókat talál oldalunkon, amely alapján megtudhatja, hogy mennyit kell adóznia, ha az EKHO-t választja 2017-ben! Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás 2017-ben is rendkívül kedvező adózási forma lesz elsősorban a sportolók, művészek számára, így érdemes megismerkedni ezzel az adónemmel.

Bővebben: EKHO adózás 2017 : nyilatkozat minta és kalkulátor, az EKHO törvény szabályai 2017-ben

Mi mennyi 2015-ben? Adó 2015: így változnak a szabályok az élet számos területén

Mi mennyi 2015-ben? Adó 2015: bővül a szocpol 2015-től; így változnak a szabályok az élet számos területén az új évben. 2015. január 1-től számos jelentős változásra lehet számítani, ami érinti az adózás, a családi adókedvezmény, a családi pótlék, gyes, minimálbér, munkanélküli segély, cafeteria, adóbevallás valamint a táppénz és betegszabadság intézményét is. Minden változást részletesen összefoglaltunk, hogy 2015-ben is naprakész információkkal rendelkezzen a legfontosabb adózási és pénzügyi kérdésekben.

Bővebben: Mi mennyi 2015-ben? Adó 2015: így változnak a szabályok az élet számos területén

További cikkek...

 1. Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben
 2. Fizetési felszólítás minta 2017: fizetési meghagyás előtt küldjön fizetési felszólítást 2017-ben
 3. Munkaszerződés módosítás minta 2017: munkabér változás vagy új munkakör miatt módosítani kell a munkaszerződést
 4. Éves beszámoló minta 2017: mérleg és eredménykimutatás 2017, cash flow a kiegészítő melléklet részeként
 5. Adó 1 százalék lista 2017: technikai számok és az adó 1% nyomtatvány kitöltése 2017-ben
 6. Átvételi elismervény minta 2017 készpénz illetve előleg vagy foglaló esetén 2017-ben
 7. Adóbevallás 2014 egyéni vállalkozó számára: február 25-ig kell a 1353 és 1343 nyomtatványt beküldeni
 8. Kiküldetési rendelvény minta 2017: a kiküldetés elszámolása és a napidíj megállapítása 2017-ben
 9. Egyszerűsített adóbevallás 2016 feltételei: a 1553NY nyilatkozat 2016. február 15-ig küldhető be
 10. Jövedelemigazolás 2017 nyomtatvány minta - Munkáltatói igazolás 2017 minta
 11. Adóbevallás 2017 kisokos: a 1653 nyomtatvány kitöltése és adóbevallás határidők 2017-ben
 12. Időszaki pénztárjelentés minta 2017: a házipénztár és a pénztárjelentés vezetésének szabályai
 13. Itt a 14NY29, 14NY30 és a 14NY63 nyilatkozat a munkáltatói adómegállapításhoz 2015-ben
 14. Autó átírás költségei 2017 - Gépjármű átírás kalkulátor 2017
 15. Teljesítés igazolás minta 2017: fontos teljesítés igazolást kérni és kiállítani 2017-ben
 16. Családi adókedvezmény nyomtatvány 2014: ne felejtse el letölteni!
 17. Szabadság számítása 2017: kinek hány nap szabadság jár 2017-ben?
 18. Közmunkabér 2017 összege: ennyivel növekedett a közfoglalkoztatási bér 2017-ben
 19. Mi mennyi 2014-ben: nagy összefoglaló a családi adó, gyes, gyed és a 2014-es illetékváltozásokról
 20. Szociális bérpótlék 2014: további béremelés és életpályamodell is várható a szociális dolgozóknak
Horvátországi autópályadíjak 2017: kalkulátor, térkép és benzinkutak listája

Horvát autópályadíj 2017 kalkulátor (frissített árak!), sebességhatárok Horvátországban, benzinkutak és 2017-es horvát autópálya térkép. A horvát autópálya díjak 2017-től újra d [ ... ]

Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el!

Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el! Rengetegen keresik minden évben a Magyarországhoz legközelebbi horvát >homokos vagy kavicsos strandokat és engerp [ ... ]

Horvátországi árak 2017: élelmiszer, szállás, étterem, benzin árak aktuális listája 2017-ben...

Aktuális árak Horvátországban új, 2017-es lista: horvátországi élelmiszer árak a szupermarketekben, olcsó szállás és apartman árak, étteremben tapasztalható étel és ital árak, benzi [ ... ]

Horvátország legszebb helyei, strandjai és tengerpartjai képekkel és leírással

Horvátország legszebb helyei, strandjai, szigetei és tengerpartjai képekkel és leírással 2017: ez a 10 legjobb strand és gyönyörű tengerpart a horvát Adrián, szubjektív értékelésünk  [ ... ]

CSOK 2017 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2017-ben

CSOK 2017 változások, feltételek és az igénylés módja, CSOK-rendelet 2017 és kalkulátor: a CSOK támogatás összege új és használt lakásra, házra, bővítésre. Egy helyen mindent megtu [ ... ]

GYED / GYES kisokos 2017: ezt kell tudni a CSED, GYED és GYES összegéről és igényléséről 2017-ben...

GYED / GYES / CSED 2017 összege, igénylés módja: fontos tudnivalók és kalkulátor a CSED, anyasági támogatás, GYES és GYED Extra 2017-től aktuális változásairól és a terhes nők és a  [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Végkielégítés 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben?

Végkielégítés mértéke 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben? Végkielégítés nem mindenkinek jár a munkaviszony megszűnése esetén 2017-ben sem. A mun [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Adóbevallás 2017 kisokos: a 1653 nyomtatvány kitöltése és adóbevallás határidők 2017-ben

Adóbevallás 2017 nyomtatvány és határidők: a 1653 és az adó 1% nyomtatványok letöltése egy helyről, kitöltési útmutatóval együtt! Adóbevallás 2017 határidők: változtak az időpon [ ... ]

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben. A biztató gazdasági adatok miatt a magyarországi minimálbér összege 2015-ben újra emelkedni fog és jócskán meghaladhatja a  [ ... ]

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben...

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben. Tervezze előrelátó módon a 2017-es évet, hiszen az új év sok új lehetőségeket ígér,  [ ... ]

2016/2017-es tanév rendje: az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet időpontjai

Itt elérhető a 2016/2017-es tanév rendje: az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet időpontjai. Emellett a 2015/2016-os tanév rendje is megtalálható oldalunkon: ekkor lesz a tav [ ... ]

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2017-ben is számos esetben érvény [ ... ]

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta 2017

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta letöltése 2017-ben. Közös megegyezéssel történő felmondás 2017-ben is a munkavállaló és a munkáltató m [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben. Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gyerek után és jelent [ ... ]

Felmondási idő 2017: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2017-ben

Felmondási idő 2017: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2017-ben. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Jogosítvány ára 2017: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2017-bean

Jogosítvány ára 2017: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2017-ben. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2017-ben a jogosítvány [ ... ]

Azonnali hatályú felmondás 2017 minta: mit kell tenni ha a munkavállaló vagy a munkáltató mond fel?...

Azonnali hatályú felmondás 2017 indoklás nélkül minta: mit kell tenni ha a munkavállaló vagy a munkáltató mond fel 2017-ben? Korábban rendkívüli felmondásnak nevezték ezt az elbocsátá [ ... ]

Friss

Érettségi 2017 kisokos: emelt szintű és középszintű írásbeli és szóbeli időpontok, jelentkezés, érettségi tantárgyak és tételek 2017, követelmények, új érettségi feladatok és megoldások. 2017-ben...
Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben! Munkáltatói tájékoztatás az új Munka Törvénykönyve előírásai alapján, melyet a munkavállaló részére el kell...
Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben. Letölthető számlatükör (számlakerettükör) 2017 minta található portálunkon, továbbá részletes leírást is találhat a...
Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2017: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést a jogosultak. 2017. Karácsonyán a fenyőfa alatt a nyugdíjasok állami nyugdíj-kiegészítést találnak majd, 10...
Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei. A lakhatási támogatás 2017. január 1-től jelentősen megváltozik, így a munkáltató akár adómentesen is segítheti dolgozója...

CSOK 2017

Családi adókedvezmény 2017

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2017

Munkaszerződés 2017

Munkáltatói tájékoztató 2017

Járulékok 2017

Albérleti szerződés 2017

Jelenléti ív 2017 / Túlóra 2017

Számviteli politika 2017

Ajándékozási szerződés 2017

Pénzkezelési szabályzat 2017

Számviteli szabályzatok 2017

Özvegyi nyugdíj 2016

SZÉP Kártya 2016 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2016 / KATA 2017

Betegszabadság 2016

Autópálya matrica 2017

Jogosítvány 2016 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2016

Közmunkabér 2017

Munkanélküli segély 2016

Szociális segély 2016

Megbízási szerződés minta 2017

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2016

Vasárnapi pótlék 2016

Munkáltatói felmondás 2017

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2016

Nyugdíjemelés 2016

Nyugdíj melletti munka 2016

Munkaszüneti napok 2016

Rokkantsági ellátás 2016

Rehabilitációs ellátás 2016

Adóbevallás 2017

Alkalmi munka 2016

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2016

Munka GYED mellett 2016

GYED Extra 2016

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2016

Nők nyugdíja 40 év után 2016

Nyugdíj utalás 2016

2016/2017 tanév rendje

Azonnali hatályú felmondás 2017

Felmondás munkavállaló részéről 2017

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2017

Advent Bécsben 2017

Munkaszüneti napok 2017

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2017

Kínai horoszkóp 2017

Éves horoszkóp 2017

Utazás

Horvát autópályadíj 2017 kalkulátor (frissített árak!), sebességhatárok Horvátországban, benzinkutak és 2017-es horvát autópálya térkép. A horvát autópálya díjak 2017-től újra drágultak, az árakról és...
Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el! Rengetegen keresik minden évben a Magyarországhoz legközelebbi horváthomokos vagy kavicsos strandokat és...
Aktuális árak Horvátországban új, 2017-es lista: horvátországi élelmiszer árak a szupermarketekben, olcsó szállás és apartman árak, étteremben tapasztalható étel és ital árak, benzin árak, strand,...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.