Ingatlan bérbeadás adózása 2018: változásokra kell figyelni lakáskiadás esetén!

Ingatlan bérbeadás (albérlet) utáni adózás 2018: erre figyeljen lakáskiadás utáni adózás esetén 2018-ben! Jelentősen módosult és kedvezőbb adózás terheli az ingatlankiadást 2018-tól. Albérlet kiadása esetén is kell adózni, ha a tulajdonos nyugodtan szeretne aludni. Összefoglaltuk, hogy milyen módon lehet elszámolni a költségeket 2018-ban, valamint mennyi adót és eho-t kell fizetni, ha valaki a lakás bérbeadásán gondolkozik. A rendkívül alacsony banki kamatok miatt 2018-ban sokan vesznek lakást és kisebb ingatlant, hogy hosszabb távon kiadják diákoknak, fiatal pároknak, lakhelyüktől távol munkát vállalóknak. Emellett a kiemelt lokációk környékén Budapesten inkább rövidtávon, turisták számára éri meg a lakást kiadni. Azonban a lakás tulajdonosa akkor jár el megfelelően 2018-ban is, ha az adókat és járulékokat az albérleti díj után rendesen befizeti, így nem vár rá később sem adóhivatali retorzió, és megszerzett jövedelmét is hitelt érdemlően tudja igazolni.

2017-ben szinte mindenki lakáskiadásból szeretne több bevételhez jutni, azonban az ehhez kapcsolódó adózással is érdemes tisztában lenni. A válságban rendkívüli módon megtorpant az ingatlanpiac Magyarországon, zuhantak az árak és szinte teljesen leállt az új ingatlanok építése. Éppen ezért volt meglepő, amikor 2014-től kezdődő fellendülés korábban hihetetlen mértékű ingatlanár emelkedést hozott. Sok tényező együttes hatásaként az emberek jövőbeli megtakarításaikat a bankbetétek helyett inkább az ingatlanokban látják biztonságban. Egy lakás megvétele befektetési szempontból most igencsak jó üzletnek tűnik, hiszen a banki és az állampapír-piaci kamatoknál jóval magasabb hozam érhető el ingatlankiadásból. Azonban vannak a lakáskiadásnak buktatói, így csak úgy érdemes a lakás bérbeadásába belefogni, ha a tulajdonos adózni is szeretne. Az ingatlanpiaci folyamatokkal és szabályokkal kapcsolatban számos írásunk látott már napvilágot, így érdemes elolvasni a CSOK 2017-os rendelkezéseiről, az ingatlan illetékről, az Airbnb adózásról szóló, valamint az albérleti szerződés megfelelő tartalmáról szóló összefoglalóinkat is. 2017-től a már elfogadott adócsomag alapján a munkáltató adhat majd alkalmazottai részére lakhatási támogatást, más néven albérlet támogatást, mely a jelentős lakásbérleti díj növekedés miatt fontos juttatás lehet jövőre.


Jelentős különbség van a két alapvető eset között, ami az ingatlan bérbeadását illeti. Hiszen rövid távú kiadás esetén sokkal több szabály van, míg hosszú távú, albérleti célú lakáskiadás esetén nem kell a bérbeadás tényét hatóságokhoz bejelenteni, és számla adása sem kötelező. Annak ellenére, hogy elvileg egyszerűen is lehetne kezelni az albérletként kiadott ingatlan bérbeadásának adózását, ennek módja ma Magyarországon rendkívül kusza és bonyolult, így érdemes lépésről-lépésre haladva végigvenni a lakáskiadás adózásával kapcsolatos előírásokat. A lakás kiadása után fizetendő adók meghatározását a jogalkotók több különálló törvényi feltételben rögzítették, melyekre a magánszemélyek nehezen találnak rá. Ezért is érdemes ezt az összefoglalót átolvasni. Portálunkon talál egy a jogszabályi előírások alapján szerkesztett albérleti szerződés mintát, melyet a személyes kiegészítésekkel használva megfeleő lakásbérleti szerződést köthet leendő bérlőjével.

Ingatlan bérbeadás adózása 2017

Az ingatlan bérbeadás adózása hivatalos elnevezés szerint nem más, mint az összevont adóalap szerint adózó önálló tevékenység. Az ingatlan bérbeadásának adózásakor 2017-ben is a legfontosabb azt megállapítani, hogy mennyi az adóalap. Alapszabály Magyarországon az, hogy a lakás bérbeadása áfa-mentes tevékenység, így a bérbeadónak sem szükséges magánszemélyként adószámot kérnie. Tehát lakás bérbeadásakor nem kell áfával számolni sem a bérbeadónak, sem a bérlőnek számolni. Ezért aztán számlát sem kell a tulajdonos részéről kiállítani, azonban a havi bérleti díj átvételéről érdemes átvételi elismervényt aláírni, de mindenképpen szükséges átlátható módon vezetni a kapott albérleti díjat.

A kapott bérleti díj után kétféle módon tud az ingatlan tulajdonosa adózni. Pontosabban két módon lehetséges az adóalap megállapítása, melyből aztán a személyi jövedelemadó levonásra illetve befizetésre kerül. Az egyik esetben a bizonylatok által igazoltan levonhatóak az albérleti díj összegéből a költségek, míg a másik esetben egy 10 százalékos mértékű költséglevonás vehető figyelembe. A lakástulajdonosok szabadon választhatnak a két elszámolási forma közül. Általában azt szokták választani, mely számukra pénzügyileg kedvezőbb, vagy éppen kényelmesebb.

1. adózási mód: tételes költségelszámolás

A bérbeadáshoz kapcsolódó adóalap megállapításának egyik módja a tételes költségelszámolás. Ebben az esetben az összes bevételből ki kell vonni a költségeket, melyekről tételes kimutatás készül. Kizárólag olyan tételek vonhatók le költségként, melyekről rendelkezik a lakástulajdonos számlával, a közös költségről pedig a közös képviselőtől szükséges igazolást kérni. Az összevont adóalapot egyébként a családi adókedvezmény csökkentheti.

A továbbiakban az erre vonatkozó szabályokat tekintjük át. A legfontosabb, hogy meg kell határozni a bevétel és a kiadás fogalmát. A bevétel összegébe a következő tételek összege tartozik bele: a bérleti díj összege plusz az összes rezsidíj, melyet az albérlő fizet a lakás tulajdonosának. A kiadás összegébe pedig a következő tételek összege tartozik bele: az összes rezsi költsége (akkor is számba kell venni a rezsit itt is, ha azt az albérlő fizeti) plusz a kiadáshoz kapcsolódó költségek (felújítás, csere).

Az adóalapot a lakás tulajdonosa tételes költségelszámolás esetén úgy kapja meg, ha a bevételből értelemszerűen levonja az összes valós költségét, majd a kapott összeg után fizeti meg 2017-ben a 15%-os szja-t, vagy egymilliós éves bevétel felett a 15%-os szja mellett a 14%-os eho-t is.

2. adózási mód: 10 százalékos költséghányad alkalmazása

Az ingatlan bérbeadásához kapcsolódó adóalap megállapításának másik módja a 10%-os költséghányad alkalmazása. Ilyenkor az adóalap az összes bérleti díj bevétel 90 százaléka. Ez abból a szempontból egyszerűbb módszer, hogy ilyenkor a bevétel 90 százaléka után kell megfizetni a 15 százalékos személyi jövedelemadót 2017-ben; illetve esetlegesen az egymilliós éves bevétel felett a 15%-os szja mellett a 14%-os eho-t is. A 10 százalékos költséghányad alkalmazása azok számára éri meg, akiknek nincsen idejük vagy kapacitásuk az ingatlanhoz kapcsolódó költségek nyilvántartására vagy a valós költségek mértéke nem éri el a 10%-ot.

Amortizáció és értékcsökkenés elszámolása ingatlan bérbeadása esetén 2017-ben

A bevétellel szemben 2017-ben is elszámolható az ingatlan bérbeadást végző személy által az amortizáció általi értékcsökkenés. Ez azt jelenti, hogy az ingatlan vételárának 2-6 százaléka vonható le az éves bevételből, az ingatlan típusától függően. A hosszú élettartamú (tégla, kő, beton, vasbeton) épületek esetén az ingatlan értékének 2%-a számolható el értékcsökkenés címén. Az ingatlan értékének megállapításakor az adásvételi szerződésben szereplő vételárat kell figyelembe venni, öröklés vagy ajándékozás esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értéket. Az amortizációt az adó kiszámításakor érdemes figyelembe venni, hiszen például egy 25 millió forint értékű lakás után évente 400.000 forint számolható el (vonható le) a lakáskiadás után keletkezett bevételből, vagyis az adó alapja ezáltal jelentősen csökkenthető.

15%-os szja + 14%-os eho: mikor kell többet fizetni?

Abban mindenki egyetért, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy az albérleti díjból 15 százalékot fizetünk-e az államnak, vagy éppen 29 százalékot. Amennyiben a lakás tulajdonosának jövedelme a bérbeadásból származóan meghaladja az évi 1 millió forintot, akkor a teljes jövedelem után meg kell fizetnie a 14 százalékos mértékű egészségügyi hozzájárulást (eho) is. Vagyis a 10 százalékos költséghányad alkalmazása esetén például 2 millió forintos éves albérleti díj bevétel esetén 1 millió 800 ezer forint után (1 millió mínusz 10%-os költséghányad) 15 százalékos szja-t, továbbá 2 millió forint után 14 százalékos eho-t is kell fizetni 2017-ben. Tehát 2 millió forint éves albérleti díj után 270.000 forint szja plusz 280.000 forint eho, vagyis összesen 550.000 forint adó és járulék fizetendő az államnak.

Magyarországon sokan szereznek jövedelmet ingatlan bérbeadásából, ennek ellenére kevesen fizetnek rendesen adót bevételük után. Pedig az albérletárak olyan jelentősen megemelkedtek az elmúlt 2-3 évben, hogy érdemesebb a nem túl jelentős adót befizetni, és így garantálni a nyugodt alvást. Az adófizetés mellett pedig érdemes bevételi nyilvántartást is vezetni, hogy az albérlővel esetlegesen kialakuló vitás ügyek bármikor kezelhetőek legyenek. A viták elkerülésének további megfelelő módja, ha az albérleti díj átutalással kerül kiegyenlítésre, vagy ha készpénz átadása esetén átvételi elismervényt írnak erről a felek.

Arról sem érdemes megfeledkezni 2017-ben sem, hogy évek óta érkeznek az adóhatósághoz azok a közérdekű bejelentések, melyek az albérletek után adót nem fizető tulajdonosokkal kapcsolatosak. Képzeljük csak el, hogy egy hangos albérlő mennyire megkeserítheti a nyugalomra vágyó szomszédok életét. Ilyen esetekben elég csak egy olyan szomszéd, aki bejelentéssel él az adóhivatal felé. Vagyis nem éri meg trükközni az albérlettel kapcsolatos bevételekkel, hiszen milliós bírság is lehet az ügy vége.

Magyarországra egyébként jellemző, hogy az emberek több, mint háromnegyede saját lakásban lakik. Azonban a változó munkalehetőségek miatt tömegek költöznek a fővárosba, és a gazdaságilag prosperáló vidéki nagyvárosokba, így jelentős igény mutatkozik az albérletek iránt. Ez az igény pedig megmutatkozik az emelkedő albérletárakban is, hiszen 2015-ben 20-30 százalékkal többért is ki lehetett adni ugyanazt a lakást, és 2017-ben további áremelkedés is valószínűsíthető. Ma az országban legalább 130-190 ezer albérletként kiadott lakás található, melyek után a magyar államnak jelentős adóbevétele lehetne. Sajnos azonban a hivatalos statisztikákat a valósággal nehéz összevetni, hiszen az albérleti bevételből is élő lakástulajdonosok nem szeretnek reflektorfénybe kerülni.

Lakhatási támogatás 2017

A törvényhozás elfogadta a 2017-es adótörvényeket, így már biztosan adható lesz a munkavállalók számára lakhatási támogatás az új évben. Az albérlet támogatás 2017. január 1-től cafeteria-szerű juttatásként adható a munkáltató vállalkozás részéről, összege pedig hozzávetőlegesen 40 ezer forint lesz havonta munkavállalóként. Ez azt jelenti, hogy az albérletben lakó munkavállalók jelentős segítséget kaphatnak foglalkoztatójuktól, azonban a lakhatási támogatás 2017-es adózásáról további részleteket külön írásunkban találnak.

 


Ingatlankiadás adózása 2018   Ingatlankiadás 2018   Ingatlankiadás SZJA 2018   Ingatlankiadás adózása   Ingatlankiadás   ingatlan bérbeadás adózása 2018   albérlet után fizetendő adó 2018   albérlet után adózás 2018   albérlet után adózás 2017   albérlet után adózás   ingatlan bérbeadás utáni adózás 2017   amortizáció elszámolása ingatlan bérbeadása esetén 2017   amortizáció elszámolása ingatlan bérbeadása esetén   értékcsökkenés elszámolása ingatlan bérbeadása esetén 2017   értékcsökkenés elszámolása ingatlan bérbeadása esetén   ingatlan bérbeadás amortizáció 2017   ingatlan bérbeadás amortizáció   tételes költségelszámolás 2017   ingatlan bérbeadás 2017   Albérleti szerződés 2017 minta   albérlet után fizetendő adó 2017   Lakáskiadás utáni adózás 2017   albérlet kiadás utáni adó 2017   Albérleti szerződés 2017   ingatlankiadás adózása 2017   ingatlan kiadás adózása   lakáskiadás áfa eho   lakáskiadás adózása 2017-ben   lakáskiadás adó   lakás bérbeadás utáni adózás 2017   albérlet adózás   ingatlan bérbeadás áfa mentesen   albérlet tételes költségelszámolás   lakás bérbeadás költségelszámolás   lakás bérbeadás szabályai   lakás bérbeadás   bérbeadás adózása 2017   bérbeadás adózása   lakáskiadás   ingatlan bérbeadás adózása 2017   tételes költségelszámolás 2016   adó 2017   lakhatási támogatás 2017   albérlet támogatás 2017   lakbértámogatás 2017   albérlet   lakáskiadás adózása 2017   lakáskiadás adózása   tételes költségelszámolás  
KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta: katásoknak kötelező a nyilvántartás vezetése 2018-ban...

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is  [ ... ]

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmo [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2018-ban is számos esetben érvény [ ... ]

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2018-ban

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2018-ban. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Jogosítvány ára 2018: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2018-ban

Jogosítvány ára 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2018-ban. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2018-ban a jogosítvány [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasa [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban. Mi mennyi 2018-ban? Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gye [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018-ban, munkarend és munkaidő naptár 2018 minden tudnivalóval! Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban! A munkanap áthelyezések miatt 2018-ba [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2018-ban is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági ellát [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjához 2018-ban. Nők 40 éves nyugdíjazása 2018-ban is igényelhető, a nő [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?g> Itt megtudhatja, hogy 2016-ban mire számíthat a kínai horoszkóp jövendölései alapján: harmónia, remény, szeren [ ... ]

TB járulék összege 2018: TB járulék fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban

TB változások 2018 és TB járulék összege és fizetése egyénileg 2018: így történik a TB fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban. Mennyi a TB járulék összege 2018-ban? Minde [ ... ]

Ingatlan bérbeadás adózása 2018: változásokra kell figyelni lakáskiadás esetén!

Ingatlan bérbeadás (albérlet) utáni adózás 2018: erre figyeljen lakáskiadás utáni adózás esetén 2018-ben! Jelentősen módosult és kedvezőbb adózás terheli az ingatlankiadást 2018-tó [ ... ]

Friss

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is kötelező, töltse...
Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól. A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2018-tól jelentősen nő, ráadásul az adócsökkentések révén magasabb nettó bért kap...
Cafeteria szabályzat minta 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2018 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai iratanyagról van...

CSOK 2018

Családi adókedvezmény 2018

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2018

Pénzmosás elleni szabályzat 2018

Munkaszerződés 2018

Munkáltatói tájékoztató 2018

Járulékok 2018

Albérleti szerződés 2018

Jelenléti ív 2018 / Túlóra 2018

Számviteli politika 2018

Ajándékozási szerződés 2018

Pénzkezelési szabályzat 2018

Számviteli szabályzatok 2018

Özvegyi nyugdíj 2018

SZÉP Kártya 2018 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2018 / KATA 2018

Betegszabadság 2018

Autópálya matrica 2018

Jogosítvány 2018 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2018

Közmunkabér 2018

Munkanélküli segély 2018

Szociális segély 2018

Megbízási szerződés minta 2018

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2018

Vasárnapi pótlék 2018

Munkáltatói felmondás 2018

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2018

Nyugdíjemelés 2018

Nyugdíj melletti munka 2018

Rokkantsági ellátás 2018

Rehabilitációs ellátás 2018

Adóbevallás 2018

Alkalmi munka 2018

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2018

Munka GYED mellett 2018

GYED Extra 2018

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2018

Nők nyugdíja 40 év után 2018

Nyugdíj utalás 2018

Azonnali hatályú felmondás 2018

Felmondás munkavállaló részéről 2018

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2018

Advent Bécsben 2018

Munkaszüneti napok 2018

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2018

Éves horoszkóp 2018

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovén matricával igénybe vehető autópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.