Kínai horoszkóp 2018: a Kutya éve neked milyen változásokat hoz 2018-ban?

Kínai horoszkóp 2018: a Kutya éve neked milyen változásokat hoz 2018-ban? Nagy éves kínai horoszkóp 2018: kinek milyen előnyt tartogat a Kutya éve? A 2018-as év sok jót ígér azok számára, akik a kínai asztrológia szerint a Kutya évében születtek, ugyanis 2018. február 16. és 2019. február 4. között újra a Kutya éve lesz. 2018-ban is kissé később kezdődik a kínai új év, mely számos újdonságot hoz a Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó, Patkány, Bivaly, Tigris és a Nyúl jegyek szülötteinek életébe. A kínai horoszkóp 2018. évi előrejelzései alapján vajon kire vár szerencse, harmónia, bőség és szerelem a Kutya évében? Olvasd el részletes összefoglalónkat, hogy mi vár rád a kínai csillagjóslás 2018. évi jövendölései alapján!

2018-ban a kínai asztrológia alapján újabb állatövi jegy által uralt év köszönt ránk, hiszen 2018. február 19-én beköszönt a Kutya éve. Amennyiben a 2018-as évre szóló éves horoszkóp jóslataira vagy kíváncsi, már azt is elolvashatod: éves horoszkóp 2018. A kínai asztrológusok már évezredek óta foglalkoznak csillagjóslással, mely lenyűgözően bonyolult keleti tudomány, napjainkban mégis elsősorban a nyugati világban hódít. A kínai asztrológia tizenkét csillagjegyét tizenkét különböző állatról nevezték, de hogy mi az oka annak, hogy pont ezek az állatok szerepelnek benne, senki sem tudja. Természetesen senki nem rendelkezik egy személyben a saját csillagjegyének minden tulajdonságával, mégis feltűnő hasonlóság figyelhető meg azok között az emberek között, akik egyazon évben születtek a periodikusan ismétlődő kínai horoszkóp szerint. Európában sokan nem értik, hogy a nyugati világban miért érdemes figyelni a távol-keleti horoszkópokat is, pedig a keleti gondolkodás olyannyira különbözik az európaitól, hogy sok esetben mi tanulhatunk számos dolgot a Távol-Keleten élő emberektől. Ráadásul napjainkban Európában szinte jobban hódít a kínai horoszkóp, mint a hagyományos nyugati csillagelemzés. Részletes 2018-as kínai horoszkópot találhatsz a 12 állatövi jegyre vonatkoztatva írásunk második felében, mely a Kutya évének aktualitásaival foglalkozik.


Kínai horoszkóp 2018

Kínában és Ázsiában az Újév napja minden évben más napra esik, ez a nap 2018-ban február 16-a, és természetesen ezen a napon kezdődik a Föld Kutya éve. Annak ellenére, hogy a nyugati és a kínai asztrológia egymástól eltérő módon közelítenek az emberi léthez, a jövőbelátó megállapításaik soha nem mondanak ellen egymásnak. A kínai asztrológia évezredek óta próbálja a Holdévek alapján kifürkészni az emberek jellemét és várható sorsát. Ez a távol-keleti asztrológia tizenkét állat nevét viselő ciklusra osztotta fel az éveket. Mind a tizenkét kínai állatövi jegynek megvannak a gyengeségei és az erősségei, ha pedig ezt felismerik az érintettek, akkor csak nyerhetnek vele, hiszen az erősségek kihasználásával csak előnyre tehetnek szert, a gyengeségek ismerete pedig az önvizsgálatra és a hibák kijavítására is alkalmat adhat.

Sokak által ismert tény, hogy a Hold életünk számos részére erősen kihat. Elég csak az apály-dagály jelenségre gondolni, de a holdkóros szavunknak is különleges jelentése van. Számos statisztikai vizsgálat bizonyítja például azt, hogy telihold idején jelentős mértékben megnövekszik a világban az erőszakos bűncselekmények száma. Sőt bizonyos anyagok kémiai összetétele is meg tud változni attól függően, hogy éri-e őket holdfény vagy sem. A nyugati csillagjóslásban is fontosak a holdfázisok, azonban teljesen más a jelentésük és a fontosságuk, hiszen a keleti a asztrológiához képest az összefüggések teljesen más rendszerben helyezkednek el.

Az azonban biztos, hogy a Nyugattal ellentétben, mely Nap-asztrológiát hozott létre, a Távol-Kelet asztrológiája a holdciklusok éves váltakozásán alapuló holdasztrológia. Éppen emiatt esik Ázsiában az Újév napja minden évben mindig más napra esik. A kínai asztrológia a holdévek szerint alkotja meg számításait, a holdévek pedig ciklusokat alkotnak, melyek 60 évente ismétlődnek. A kínai asztrológia immár évszázadok óta irányítja és sugallja a jövő döntéseit a Kínában, Koreában, Japánban vagy Vietnamban élő sok százmillió ember életében, az ő számukra pedig ez a láthatatlan erő rendkívüli fontossággal bír.

Míg a nyugati asztrológiában többek között az aszcendensek által egyénivé tehetünk egy-egy kérdéskört, addig az ázsiai csillagjóslásban is hozzá lehet rendelni a kiinduló információkhoz számos személyes jellemzőt. Az állatövi jegyekhez olyan tényezőket lehet rendelni, mint az Útitárs, melyet a születés órája határoz meg, valamint az öt elem közül (a Fém, a Tűz, a Föld, a Víz és a Fa) a leginkább dominánsat.

A kínai horoszkóp 2018. évi kidolgozásában is ez a hármas megközelítés, vagyis az állatövi jegy, Útitárs és Elem segít sok kiegészítő támpont meghatározásában és a pontosabb és gazdagabb keleti horoszkóp elkészítésében. Minden egyes kínai állatövi jegy egy külön rendszert alkot, saját törvényszerűségekkel rendelkezik és egyáltalán nem hasonlíthatók össze egymással ezek a különböző állatjegyek. Ezek az állatok valódi élőlények, melyek saját dimenzióikban mozognak, megtalálják saját ritmusukat és kijelölik határaikat, teljesen önálló és egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek.

2018 a Kutya éve

A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, a Kakas évét váltja, és egészen 2019. február 4-ig tart, ami után a Disznó éve kezdődik. 2018-ban, a Kutya évében várhatóan a világ vezető nemzetei számára jelentős hangsúlyta kap majd a védelem kérdése. A kutya fontos védelmezője a jogoknak és a tulajdonnak, tehát az év kulcskérdése a törvény, a biztonság és a rend fenntartása lesz. Ennek következményeként világszerte több országban vezetnek majd be új szabályokat és pénzügyi intézkedéseket a határok megerősítésére, és fellépnek a terrorizmus fenyegetése ellen.

A Kutya évében, 2018-ban sajnos számos helyi konfliktus alakul majd ki a világ több pontján, az évközi viszályokat több alkalommal is nacionalista, illetve etnikai forrongások okozzák. Egyes nemzetcsoportok jogot formálnak majd különböző országok területeire, mely érdekellentéteket szül majd. Így az év során a hatóságoknak gyakran kell majd bevetniük a rendfenntartó erőket, hogy helyre tudják állítani a békés állapotokat. Szigorú, makacs védelmezője a Kutya éve a földnek és a tulajdonnak.

A Kutya évének másik fő jellemzője, hogy 2018-ban bizonyos érdekcsoportok mindent megtesznek majd azért, hogy fontos céljaikra irányítsák a világ közvéleményének figyelmét. A Kutya évében számos választási kampány zajlik majd, néhány sorsdöntő tömegrendezvénnyel együtt. Akik a Kutya évében kerülnek egy ország élére, azok általában a világpolitika színpadán is fontos szerephez jutnak. A Kutya évében kiemelt szerepet kap a környezetvédelem is, és mérföldkövet jelentő egyezségek is létrejöhetnek a természeti értékek fokozott megóvása érdekében.

Gazdasági szempontból 2018-ban lassú, de folyamatos gyarapodásra van kilátás a világ számos országában. Néhány tanulságot azonban hozhat a Kutya éve azok számára, akik túlzottan anyagias módon közelítenek a világhoz. Sokan elkezdik majd értékelni eddig megszerzett vagyonukat ahelyett, hogy még többet akarnának összeharácsolni. A kínaiak azt tartják, hogy a Kutya éve harmóniát és békét teremt az otthonokban.

Egyéni szinteken a Kutya éve értékeink és életstílusunk újragondolását hozhatja 2018-ban. Számos ember részesül majd a Kutya évének jótékony támogatásából. Ebben az évben senki sem fog céltalanul bolyongani, azonban meg kell majd dolgozni az eredményekért, ez pedig fegyelmet, erőfeszítést és koncentrációt igényel. Minden ember számára reményt és új lehetőségeket tartogat a Kutya éve. Akik készen állnak arra, hogy meglévő tudásukkal, kitartásukkal és lehetőségeik kihasználásával a legtöbbet hozzák ki önmagukból, azok számára a siker garantált lesz 2018-ban, a Kutya évében.

A Kutya

A Kutyát a világ minden szegletében szorongó és pesszimista állatnak tartják, de azon általában ritkán gondolkozunk el, hogy mi lehet ennek a hátterében. A Kutyát mindenütt az elégedettség légköre lengi körül a világban, hiszen az ember hűséges társa, általában boldog, vidám és a derűs, közvetlen természete előnyösen hat a 2018-ban kezdődő Kutya évére is. A macskával ellentétben a kutya szeretettel és odaadással veti alá magát az emberek akaratának. A Kutya éve 2018-ban is a kibékülés, a gyógyulás és a nyugalom reményét kínálja, azonban sokszor rögös az ide vezető út.

A Kutya látszólagos szolgasága mögé rejti valódi énjét, hiszen az ő számára az élet csak egy átmeneti állapotnak számít, hiszen ő egy másik világban érzi magát otthon. A Kutya a legendákban és a mesékben gyakran bolyong két világ határán, átmeneti világok szorongó mezsgyéjén, a lélek homályos szürkeségében. Erre sokan azt mondhatják, hogy szegény kutya, de talán a földi élete éppen arról szól, hogy az embert szolgálja és szeresse, hogy biztonságot adjon és védelmezzen. Ennél többet nem is várunk tőle. Pedig a Kutya éppen ezt a többletet próbálja számunkra megadni, azonban képtelenek vagyunk megérteni nyelvét.

A 2018-as év a nagy remények éve lesz, amikor is nagyszabású kísérletek történnek majd a világ számos pontján meglévő vitás kérdések normális mederbe terelésére. Ezért aztán több, váratlannak tűnő, de nagy horderejű döntésre is számítani lehet a Kutya évében. A Kutya évében született emberek általában elégedettek önmagukkal, derűsek, nagyra törő álmaik vannak, kreatívak és közvetlenek embertársaikkal is. A Kutya konfliktuskerülő típus, így kihátrál minden nehezen megoldható helyzetből. Ettől függetlenül 2018-ban azonban mindenkinek lehetősége nyílik, hogy újragondolja magánéleti konfliktusait, és megpróbálja megoldani azokat.

A Kutya a művészetek évének szülötte, ez meglátszik a többi emberhez mért jóval kreatívabb gondolkodásán is. A Kutyának általában szüksége van kívülről jövő inspirációkra művészete kiteljesedéséhez, de ha megjön alkotó kedve, akkor általában széles körű elismerést vív ki magának. Könnyedén veszi a Kutya az elé kerülő akadályokat, nyugodt és higgadt személyiség. Szerény természete van, sokszor magába zárkózik, a szerelemben valódi társat keres. Néha határozatlanná válik, ha hirtelen kell döntéseket hoznia, számos kiélezett helyzetben félénken viselkedik.

A Kutya évében születettek szeretnek utazni és világot látni, de sohasem lépik át az általuk biztonságosnak vélt határvonalakat. A Kutya jegyben születettek szeretnek szabályok szerint élni, de sok esetben szorulnak mások segítségére, amit szívesen elfogadnak. A munkahelyen a Kutya jobban tud beosztottként viselkedni, ahol nem kell nagy felelősséggel járó döntéseket meghoznia. Szereti a változatos és értékes munkát, mely magas művészeti értéket állít elő. A párkapcsolatot tekintve a Kutya jegy szülöttei romantikus társat szeretnek maguk mellett látni, aki ki is mutatja az érzelmeit, hiszen a Kutyának szinte mindennapos visszaigazolásra van szüksége a szerelemben.

A Kutya jellemzői

 • Legfontosabb tulajdonságai: hűséges, megértő, önzetlen.
 • Legfőbb hibái: szorongó, pesszimista, mindenben kételkedik.
 • A munkában: tele van ambícióval, ügyes, nagyon aktívan áll hozzá minden elvégzendő feladathoz. A Kutya a munkájában is becsületes, tud bánni az emberekkel.
 • Viszonya a pénzhez: a Kutya számára a pénz nem jelent túl sokat, azért keresi, hogy eltarthassa családját, felesleges dolgokra nem költ.
 • Szerencséje van: ha annak idején nappal született. Az éjszaka született Kutya egész életében résen lesz, mint a rendíthetetlen őrszem.
 • Nem tud élni: gyengédség nélkül.
 • Nagyon szeret: moziba járni, különösen a fantasztikus- és a horrorfilmeket kedveli.
 • Utálja: ha valaki matematikailag be akarja bizonyítani neki, hogy valami nem úgy van, ahogy ő gondolja
 • Szabadidejében: imádja a társaságot, de a filmnézés mellett a nyugodt esti olvasás élményét is rendszeresen gyakorolja.
 • Kedvenc helyei: szereti, a világban a vad, romantikus és érintetlen természeti szépségeket.
 • Kedvenc színe: fekete, sötétkék, az éjszaka színei.
 • Kedvenc növényei: a mák és a tavirózsa.
 • Tipikus Kutya-foglalkozások: cégvezető, pap, ápolónő, ügyvéd, bíró, orvos, tudós, kritikus.

A Kutya által uralt évek:

1910. február 10. - 1911. január 29.

1922. január 28. - 1923. február 1.

1934. február 14. - 1935. február 5.

1946. február 2. - 1947. január 21.

1958. február 16. - 195. február 7.

1970. február 6. - 1971. január 26.

1982. január 26. - 1983. február 12.

1994. február 10. - 1995. január 30.

2006 január 29. - 2007 február 17.

2018 február 19. - 2019 február 4.

2030 február 3. - 2031 január 22.

2042 január 22. - 2043 február 9.

A Kutya életének négy korszaka a kínai hagyomány szerint az alábbiak szerint alakul. A Kutya élete gyakran labilis, kivéve talán a gyermekkorát, ha védelmező szülei vannak. Ifjúkorában gyakran viharos szerelmek tarkítják a Kutya életét, amelyekről aligha őriz szép emlékeket a Kutya. Felnőttkorát viszont a hét szűk esztendő rémképe árnyékolja be. A Kutya öregkorát megszomorítja a megbánás, hogy nem használta ki az életet, amikor még megtehette volna. Erre csupán egyetlen orvosság létezik: érdemes a Kutyának már gyermekkorában megtanulnia örülni a pillanat örömének.

A Kutya egyesíti magában mindazokat a jó tulajdonságokat, amelyeket csak elképzelhetünk egy emberben. A Kutya állatjegy mindig magára vonta a kínai asztrológia figyelmét és csodálatát, azonban a Kutya sohasem elégedett. Ennek oka az is lehet, hogy a szerencse ritkán fogadja kegyeibe. A Kutya-szülötteknél van egy állandó összekötő kapocs a legkülönbözőbb elképzelhető és elképzelhetetlen magatartásokhoz, amelyekkel csak egyazon évben született embereknél találkozhatunk. Minden ebből az állandóból fakad, hiszen benne gyökereznek a legellentétesebb magatartások, ahogy a csendes folyó és a sebes folyású hegyi patak is eredhet azonos forrásból.

A Kutya-gyerek érzékeny és gyengéd gyermek, akivel nagyon könnyű együtt élni akkor, ha a szülő figyelmes és megértő. Előfordulhat, hogy a Kutya jegyben született gyermekben túlteng a morbid fantázia, ezért fél a sötétben, szorongásokat és félelmeket talál ki maga számára, hogy aztán jobban élvezhesse az otthon melegét a saját szobájában. A kis Kutyára mély és tartós befolyást tesznek a gyerekkori események, kicsiként még nehezen választja el az álmot a valóságtól. Meglehetősen zárkózott, nehezen fogadja kishúga vagy kisöccse esetleges megszületését.

A Kutya gyermek mélységesen önzetlen és segítőkész, testvéreit pedig mindenkivel szemben megvédi. Mivel befelé forduló alkat, ezért az iskolában nehezebben alkalmazkodik az idegenekhez, de az azonos jegyben született gyerekekkel könnyen barátságot köt. Ha viszont a Kutya gyerek bármi miatt úgy érzi, hogy családjában mellőzik vagy magára hagyták, akkor heves gyűlölet ébredhet benne szülei iránt, magába zárkózik, és magányos életet alakít ki magának, ez pedig nagyon hátrányosan érinti később jövőjének alakulását.

A Kutya érzelmi élete kiszámítható, jobban szereti a tartós, kiszámítható kapcsolatokat, mint a futó kalandokat. Magánéletében a Kutya jegyben született ember többnyire mély érzésű, érzéki és gyengéd, sokszor szenvedélyes. De ha egyszer elkötelezte magát párja mellett, akkor ellen tud állni a kísértésnek, és kitart párja mellett, őrizve az otthon melegét. Jó tulajdonságai mellett a Kutya nem mindig boldog maradéktalanul a szerelemben. Féltékeny, szorongó típus, állandóan azt kell ismételgetni felé, hogy szeretik. Erkölcsi megbízhatósága és érzelmi hűsége garantálja a stabilitást, azonban hullámzó kedélye és örök pesszimizmusa nem teszi kellemes társsá.

A Kutya családi életében nem alakulnak mindig egyszerűen a viszonyok. A Kutya szülőként gyakran nyomasztóan viselkedik, állandóan azon aggódik, hogy jól csinálja-e a gyereknevelést, és hajlamos arra is, hogy elfojtsa gyermekét, főleg ha az az ellentétes nemhez tartozik. A Kutya nagyon kötelességtudó, minden szülői értekezleten részt vesz, minden könyvet elolvas, ami a gyereknevelésről vagy éppen a betegségekről szól.

A Kutya és a munka viszonya nem mindig zökkenőmentes, hiszen a Kutya számos munkával kapcsolatos jó tulajdonsággal rendelkezik, azonban a motiváció általában hiányzik belőle. Csak akkor képes valamilyen munkát jól színvonalon elvégezni, ha hisz abban, amit csinál, ha rendelkezik elhivatottsággal. A tehetségét nem mindig tudja sikerre vinni, mert hiányzik belőle az önállóság, és az érvényesülési képesség. Ha a Kutya fiatal felnőttként szabadon választhat magának szakmát, akkor kiválóan tud dolgozni. Kitartó, soha semmit nem hagy félbe, igazságosan bánik munkatársaival.

A Kutya a pénzügyeit tekintve nem rendelkezik hatalmas tehetséggel és ötletekkel. Vagyis általában a Kutya jegyben született emberből nem válik pénzügyi spekuláns és a saját vagyonát sem többszörözi meg könnyen. A bőség esztendeiben a Kutya általában költekező, óriási összegeket költ otthona szépítésére, berendezésére. Ha eljön a hét szűk esztendő a Kutya számára, hajlamos dramatizálni a helyzetet, és kifosztva, nyomorba döntve láttatja magát. Jobb tehát, ha élete során a Kutya nem vállal anyagi felelősséget.

Kutya aszcendens

A kínai horoszkópban egy-egy ember jellemét, külsejét, fizikai állapotát és lelki alkatát valamint viselkedését három összetevő határozza meg alapvetően. Az első a születési év jegye, a második az erre az időszakra ható elem, a harmadik pedig az aszcendens, ami nem más, mint a születés órája. Az aszcendens a születés órájában uralkodó állatövi jegy. A kínai asztrológia szerint a nap 24 órája osztódik fel a 12 állatövi jegy szerint, egy egy állat két órán keresztül uralkodik.

Megemlítünk néhány szót a Kutya aszcendensről. Ha valaki születése napján este 19.00 és 21.00 óra között született, vagyis a Kutya aszcendens óráiban, akkor fő tulajdonságaik a becsületesség, bátorság és önzetlenség. A Kutya aszcendens hatására a jellemben fölerősödnek az igazságérzet, képesek igazukért kitartóan harcolni, ráadásul szívesen segítenek más, bajbajutott embertársaikon is. Jó emberismerők, könnyen kapcsolatot teremtenek másokkal.

Kínai horoszkóp 2018 állatjegyenként, a Kutya évében

2018-ban, a Kutya évében egy nyugalmasabb év vár minden emberre, különösen igaz ez a Kutya jegy szülötteire. A Kutya éve 2018-ban az előző évek (elsősorban gazdasági és pénzügyi) megpróbáltatásai után végre nyugalmat hoz, de természetesen rögös lesz az ide vezető út. A Kutya évében nyugvópontra jutnak a vitás kérdések és eredményes lezárásra kerül számos korábbi szembenállás a nagyvilágban.

A Kutya éve színes és tele van újító ötletekkel, új stílussal a művészeti és kulturális életben. A Kutya éve mindig a lehető legszebb reményű évek egyike a kínai asztrológia szerint. A Kutya éve a gyógyulás és a kibékülés reményét is magában hordozza. Emellett várható néhány kimagasló sportolói eredmény is.

A Kutya évében önkéntelenül is humanitárius szűrőn át szemléljük az élet eseményeit, és az orvostudományt is áthatja majd 2018-ban ez a látásmód, melynek következtében némely szakterületen jelentős előrelépés következik be. A Gyógyítási módszerek és a gyógyszerkutatás révén hatalmas előrelépés várható.

2018-ban, a Kutya évében a kínai horoszkóp jövendölése alapján sok ember néz szembe a korábban elfeledni kívánt egészségügyi problémáival, és emellett sokan próbálnak majd egészséges életmódra váltani. Fontos, hogy több figyelmet fordítsanak az egészséges táplálkozásra és a rendszeres mozgásra is. Sok, fontos pozícióban lévő ember számára 2018-ban nem sok idő jut majd pihenésre, annyi teendőjük lesz.

Számos olyan lehetőség adódik majd 2018-ban a munkahelyen és a szerelemben egyaránt, melyet csak észre kell venni és meg kell ragadni a kínálkozó lehetőséget. Nem szabad semmit sem idő előtt feladni, hiszen a kitartásnak mindig megvan a gyümölcse. A Kutya évében sok ember élénkebben kezd érdeklődni a saját egészségének megőrzése iránt. Több figyelmet fordítanak majd a testedzésre, mozgásra, az egészséges étkezésre és általában az életmódjukra.

Sajnos a Kutya éve tartogat néhány természeti csapást is, melyek közül néhány a globális felmelegedéssel, és a mostanában tapasztalható éghajlatváltozással függ össze. A leginkább érintett területek lakossága kivételesen nem marad majd magára, hiszen a világ összefog értük. Emellett előtérbe kerül a jövőbeni katasztrófák megelőzésének kérdése és hangsúlyossá válnak a humanitárius szempontok is.

A Kutya éve minden állatövi jegy szülöttének nagyszerű lehetőséget tartogat arra, hogy bizonyos tulajdonságokat fejlesszen 2018-ban, a Kutya évében, míg másokat háttérbe szorítson. Egyesek felismerik majd, hogy a csak az anyagiakra koncentráló életmódjuk mennyire ártalmas és kártékony. Ezért részben elfordulnak a munkahelyi sikerek hajszolásától és felismerik a harmonikus családi élet értékeit.

PATKÁNY

Patkány kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és alapvetően kedvezőnek ígérkezik a Patkány számára. Ez egy olyan év lesz, amikor lépéseket tehet előre, megfogalmazhatja vágyait, elképzeléseit, mindeközben pedig a magánélete is harmonikus boldogságban telik. A legjelentősebb események 2018-ban a Patkány munkája terén következnek be. Remek alkalom kínálkozik majd ara, hogy előléptetést vívjon ki magának, vagy közelebb kerüljön ahhoz a munkakörhöz, melyre már régóta vágyott.

A Patkány számára a Kutya éve az élet néhány területén meglehetősen sok szerencsés eseményt hoz, más téren viszont problémákkal találhatja magát szembe. Jelentősebb nyomás nehezedhet rá 2018-ban, így jobb, ha türelmes és nyugodt marad. A Patkány éber és ravasz, sokszor már azelőtt észleli a dolgokat, hogy azok felbukkannának előtte. 2018-ban jó hasznát veszi majd azon képességének, hogy képes megszabadulni a nehéz helyzetektől.

A Kutya éve kiváló alkalmat ad a Patkánynak a fejlődésre. A 2018-as év az anyagiak terén is kedvezően alakul majd, és számos Patkány jegyű ember örülhet majd bevételei figyelemre méltó növekedésének. Ajánlatos azonban megfontoltan kezelnie pénzét, érdemes lesz takarékoskodnia, gondolva a szűkösebb jövőre is. A Kutya évében nagy segítségnek és jelentős értéknek bizonyulnak majd a Patkány ismeretségei és munkahelyi kapcsolatai. Érdemes azonban ügyelnie a Patkánynak a részletekre, hiszen a figyelmetlenség és a túlzott kockázatvállalás rengeteg többletköltséget is okozhat 2018-ban.

A Kutya évében a másik terület, ahol igen kedvezően alakulnak majd a Patkány dolgai, az a magánélet. A Patkánynak rengeteg családi és baráti ismerőse van, akikkel nagyon harmonikus lesz 2018 során a kapcsolata. A Patkány könnyen megszüntetheti a felmerülő véleménykülönbségeket is. A Kutya éve sok szempontból a lehetőségek éve lesz a Patkány számára, azonban nagyon fontos, hogy odafigyeljen önmagára is. Mivel az év során oly sok minden történik majd körülötte a munkában vagy a magánéletben is, így elképzelhető, hogy nem jut elég ideje a pihenésre. 2018-ban azonban minden olyan lehetőséget megkap arra, hogy a lehető legjobban kihasználhassa tehetségét és képességeit.

BIVALY

Bivaly kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és érdekesnek ígérkezik a Bivaly számára. Annak ellenére, hogy a Bivaly a lassú, biztos iramot kedveli, 2018-ban a dolgok talán még ennél is kissé lassabban alakulnak. Munkájában várhatóan szépen halad majd előre, miközben a magánélete is stabillá válik. A Kutya éve mindenképpen az az év a Bivaly számára, amikor meg kell találnia a helyes utat, melyen a biztos jövő felé továbbhaladhat. A Bivaly számára azonban a Kutya éve számos elfoglaltságot is tartogat 2018-ban, akit viszont szerencsére kemény fából faragtak.

A Bivaly kitartásának és erős jelemének köszönhetően nemcsak megvalósítja majd 2018-ban tervei többségét, de tapasztalatait is jelentősen bővítheti. Munkahelyén a Bivaly számára számos kihívás jön majd szembe a Kutya éve során, azonban az új lehetőségek kitűnő alkalmat nyújtanak majd számára az ismeretei bővítésére. A 2018-as Kutya éve lehetővé teszi a Bivaly számára, hogy nagyszerűen hasznosítsa korábbi tapasztalatait és meglévő szakértelmét. Ezek nagyon fontos erények, és jelentős előnyökhöz juthat általuk az év során a Bivaly állatjegyben született ember.

Tudása miatt esetleg új feladatok elvégzésére szemelhetik ki a Bivalyt, vagy akár felsőbb pozícióhoz is juthat 2018-ban. Azonban a munkahelyváltást latolgató vagy munkát kereső Bivaly számára a Kutya éve számos nehézséget tartogat. Az előre elképzelt jövő ugyanis nem mindig alakul úgy, ahogy a Bivaly azt elképzelte.  A márciustól májusig és a szeptembertől novemberig tartó időszak hozhatja el az igazán izgalmas munkalehetőségeket a Bivaly számára, de a 2018-as év más időszakai nehézségeket is tartogat szakmai előrelépések megvalósításához.

Annak ellenére, hogy a Bivalyok anyagi lehetőségei javulnak 2018-ban, nem árt odafigyelni a pénzügyek gondos könyvelésére. A problémák megelőzése érdekében ajánlatos biztonságos helyen őrizni a számlákat és a dokumentumokat, valamint megújítani a biztosításokat. A Kutya éve kedvező a személyiség fejlesztése szempontjából, ezért hasznára válhat a Bivalynak az, ha 2018-ban bővíti ismereteit és szaktudását, akár úgyis, hogy számára eddig ismeretlen szakterületek felé fordul, vagy beiratkozik egy tanfolyamra. A már meglévő párkapcsolatok tovább virágoznak, sok Bivaly dönt az esküvő mellett, vagy költözik össze párjával. Az a Bivaly, aki gondosan válogatja meg barátait, a Kutya évében számos örömteli társasági eseményre készülhet.

TIGRIS

Tigris kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és annak ellenére, hogy tartogat némi előrelépést a Tigris számára, fokozott óvatosságra is szükség lesz. A Tigris saját életében a Kutya éve egy alkalmazkodó időszakot hoz, fokozottan együtt kell majd működnie a munkahelyén és a családi kapcsolatokat tekintve is. A karrierjükben előrelépést fontolgató és munkát kereső Tigrisek számára izgalmas fordulatokat hozhat a 2018-as év. A Kutya éve kedvez a vállalkozó szellemű embereknek, így aztán ez a Tigris számára nagy előnyt jelenthet, hiszen ő szinte mindig ég a tettvágytól.

A Kutya évének kulcs a cselekvés, vagyis fontos, hogy a Tigris mindig gyorsan reagáljon a felbukkanó lehetőségekre. Az ambíciózus Tigris számára kiváló szakmai lehetőségeket tartogat a 2018-as év. Ha nem feledkezik meg a lehetséges buktatóktól, akkor a Kutya év e időszaka tökélete lehet a sziporkázó ötletek megvalósításához. Munkájában szépen haladhat előre, és lehetősége lesz arra, hogy felelősségteljesebb pozícióba kerüljön és előrébb lépjen. Amennyiben nyitottnak mutatkozik a változás irányába, akkor mostani döntésével megalapozhatja jövőjét is.

Annak ellenére, hogy számos pozitív lehetőséget tartogat a Kutya éve a Tigris számára, különösen fontos lesz az is, hogy fegyelmezett maradjon. Mivel az érdeklődési köre meglehetősen széles, ezért fennáll a veszélye annak, hogy túl sok mindenben szeretne részt venni, ez pedig felaprózza energiáit; vagy többet vállal, mint amennyit elbír. Ennek ellenére tanácsos azoknak a Tigriseknek is kihasználni a kínálkozó lehetőségeket 2018-ban, akik taposómalomban dolgoznak, vagy más okok miatt nem érzik magukat jól jelenlegi munkahelyükön.

A higgadtságnak és megfontoltságnak 2018-ban a Tigris a magánéletben is hasznát veheti. A Kutya éve mind családi, mind baráti téren sok boldog pillanatot okoz majd számára. Azonban az is előfordulhat, hogy egy-egy újító ötletét nem fogadja környezete kellő lelkesedéssel. Ezért aztán tudni kell önkritikát gyakorolni, és rugalmasnak maradni mások véleményével szemben is. A Kutya éve kedvez az utazásoknak, ezért időnként a Tigrisnek érdemes pihenőt tartania, és a még nem felfedezett helyekre elutaznia. Sok örömet lel majd a Tigris a 2018-as év során a családi pillanatokban és a másokkal közös programokban. Társasági élete megélénkül, minden baráti rendezvénye szívesen vesz részt.

NYÚL

Nyúl kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, mely a Nyúl számára kedvezően kezdődik, de kétségkívül lesznek nehezebb pillanatok is számára. A Kutya évében a Nyúl sikeresen kiszélesíti majd tevékenységi körét és előrelép az életben. Magánéleti szempontból szintén pozitív lesz 2018 a Nyúl számára. Munkája során ígéretesebb kilátásokra számíthat a Kutya évében. Ha minden munkatársával és a főnökeivel is jó a kapcsolata, akkor jelenlegi pozíciójára támaszkodva tovább tud lépni az év második felében, és gyarapíthatja tapasztalatait.

Ha a Nyúl úgy érzi, hogy szakmai előrelépését segítené a munkahelyváltás, akkor erre kiváló alkalom nyílik majd a Kutya évében. Kezdeményezőkészsége és határozottsága révén 2018-ban a Nyúl megkaphat olyan állást is, mely fontos előrelépést jelent és további tapasztalatokat is kínál. A Kutya éve kedvez a Nyúl számára az ötletek megvalósítására, így érdemes belevágnia régóta tervezgetett álmok megvalósításába. Ezeket az újító elképzeléseket mások is értékelik majd, és azok többnyire érdekes eredményekre vezetnek.

A munkahelyi előrelépések a Nyúl jövedelmének növekedését is magukkal hozhatják. Emiatt sokkal közelebb kerülhet a Nyúl 2018-ban magántermészetű tervei megvalósításához, valamint távolabbi célokkal kapcsolatos fontos döntések meghozásához. A Nyúl számára sok örömet szerez hobbija a Kutya évében, azonban, ebben az évben nem ajánlatos elzárkóznia a környezetében tapasztalható változásoktól, lehetőségektől és egyéb fejleményektől. Minél inkább tájékozottabb a várható változásokkal kapcsolatban, annál inkább felkészülhet nem várt változásokra is. Mindezek mellett nagyon lényeges az is, hogy rendszeresen szakítson időt kedvtelései számára.

A Kutya évében a Nyúl a korábbi évekhez hasonlóan a családi élet középpontjában fog állni. Ő mindig szilárd támasza és segítője fiatalabb és idősebb rokonainak is. Segítőkészsége és együttérzése elesett ismerősei iránt sokkal többet ér, mintsem azt gondolná. Amellett, hogy a Nyúl 2018-ban örömét leli a körülötte élők segítésében, ötömét leli a közös feladatokban és élményekben. A Nyúl az év során számos közös társasági élménynek is részese lehet, elsősorban régóta hűséges barátaival. A Nyulak számára a Kutya évének egyik legkedvezőbb területe éppen a szívügyek világa 2018-ban.

SÁRKÁNY

Sárkány kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik és mindent összevetve kedvező lesz a Sárkány számára. Építő jellegű tendenciákra számíthat a Sárkány 2018-ban, melyekre érdemes majd odafigyelnie. Ösztönzően hatnak a Sárkányra a felbukkanó lehetőségek, szakmai téren is nagyot léphet előre 2018-ban, de mindemellett a magánélete is boldogan alakul. A Kutya évének elején érdemes a Sárkánynak elgondolkoznia azon, hogy merre menjen tovább élete. Megérett az idő ara, hogy új lehetőségek után kutasson és új kihívásokat keressen. A mérlegelés során segítségére lehet, ha ezeket a gondolatokat másokkal is megvitatja.

Számos Sárkány dönt majd úgy a Kutya évében, hogy jelenlegi munkaadója oldalán marad. Azok, akik szívesen váltanának, vagy munkát keresnek, a Kutya évében találkozhatnak néhány izgalmas ajánlattal a Kutya évében. Ezek néha véletlenszerűen felbukkanó lehetőségek, de ha a Sárkány rugalmas és nyitottan reagál a felbukkanó lehetőségekre, akkor sikerrel járhat egy-egy pozíció betöltésekor. Azoknak a Sárkányoknak, akik úgy érzik, hogy karrierjük csak egy másik munkahelyen alakulhatna tovább pozitívan, érdemes a Kutya évében váltaniuk. Ez nem csupán tapasztalatai körét szélesíti majd, hanem a jövőbeni kilátásait is pozitív útra terelheti.

A Kutya évében azonban a Sárkány számára ajánlott az óvatosság a pénzügyeket tekintve. Most nem szabad kockáztatnia, amennyiben elkötelezné magát, olvassa el az apróbetűs kikötéseket is, kérdezzen rá a bizonytalan részletekre, mielőtt fontos ügyben döntést hoz. Mivel 2018-ban az események nagyon gyorsan haladnak, így a Sárkánynak is fel kell vennie az iramot. Annak ellenére, hogy a Sárkány nagy lépéseket tehet a Kutya évében előre, mindenképpen figyelnie kell arra, hogy nehogy túlzottan elbizakodottá váljon. Mert ha így tesz, akkor felesleges kockázatot vállal, vagy félvállról kezel bizonyos kérdéseket. Amint erre sor kerül, mások még a legapróbb hibát is észreveszik. 2018-ban mindenképpen maradjon józan, és ne bízza el magát!

A Sárkány számára a Kutya éve sok örömöt tartogat kedvteléseinek és hobbijainak űzése. Érdemes szabadidejét újdonságokkal is színesítenie, hiszen ha hasznos dolgokba vág bele, akkor az év kikapcsolódásra szánt időszakai is eredményesen telnek. A Sárkány 2018-ban úgy dönt, hogy lakhelyére jelentős összeget költ, de ezeket a kiadásokat érdemes előre eltervezni, hogy ne terhelje túl a családi kasszát. Családi élete mozgalmas lesz 2018-ban, és bár szeretteit lefoglalják kötelezettségeik, a Sárkány hálás lesz támogatásukért és ösztönzésükért.

KÍGYÓ

Kígyó kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, mely sok pozitívumot tartogat a Kígyó számára. Ha a Kígyó ebben az évebn megragadja a számára kínálkozó lehetőségeket, kitűnő alkalma nyílik a haladásra. Az év jótékony hatásainak kiaknázására azonban tevékenyen szükséges fellépnie. A Kutya éve sélyt kínál a továbblépésre, de nem alkalmas kockázatvállalásra vagy túlzott önállóságra. Bár a Kígyó szépen halad előre 2018-ban, nem árt ügyelnie erős önállósági hajlamaira. Mindenképpen érdemes jó csapattagnak mutatkoznia kollégái előtt, nem húzódhat mindig félre. Ha folyton egyedül tevékenykedik, és adódik valamilyen nehézség, könnyen elszigetelődhet.

A Kígyó munkájában különösen ígéretes kilátások mutatkoznak a Kutya évében. Nem szabad tétováznia, ha jelentősebb feladatokkal foglalkozna, vagy ha előrelépést fontolgat. Kedvező fordulatokat hozhat számára, ha a Kutya évében hajlandó és képes cselekedni. Anyagi téren általánosan kedvező lesz a 2018-as év a Kígyó számára, ráadásul nem csak havi rendszeres jövedelme emelkedhet, de más forrásokból is juthat plusz bevételhez. Azonban ha módjában áll, a megtakarításait is érdemes növelnie. Amennyiben ügyesen kezeli pénzügyeit, azzal nem csupán korábbi erőfeszítései jutalmát élvezheti, de a biztos anyagi jövőt is megalapozhatja. Arra azonban érdemes a Kígyónak 2018-ban figyelnie, hogy néhány gyakorlati feladattal kapcsolatban nem várt nehézségekkel találhatja magát szemben, mely feszült pillanatokat eredményezhet.

A Kutya évében a Kígyó nagyra becsüli majd családi életét és rokoni kapcsolatait. A hozzá közelállóktól kiemelkedő segítségre számíthat, és ha fontos döntést kell hoznia, hálás lehet a bátorításért és a kapott tanácsokért. A Kígyó megfontoltsága és tanácsai fordított esetben szintén sokat segíthetnek nagy döntés előtt álló családtagjainak 2018-ban. Az év temérdek tennivalója miatt 2018-ban dönthet úgy a Kígyó, hogy mérsékli társasági programjai számát. A független Kígyók, akik szeretnék, ha nagyobb társaságuk lenne, szerencsés ismeretségeket köthetnek 2018-ban, mely akár szerelemmé és változhat a jövőben.

2018-ban a Kígyó személyes kapcsolataira pozitív erők hatnak. A Kutya éve ugyanis kitűnő lehetőségeket ígér a szívügyek terén, így egyedülállók igaz szerelemre találhatnak idén. Azoknak a Kígyóknak, akiket nem rég szerelmi bánat ért, itt az idő továbblépniük: járjanak el többet otthonról és szerezzenek új barátokat. A legtöbb egyedülálló Kígyó a Kutya évében találkozni fog valakivel, aki gyorsan fontossá válik számára. 2018-ban a Kígyó sok örömet lel a társasági életben, ezért érdemes gyakrabban eljárnia otthonról.

Ló kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, mely eredményekben fog bővelkedni a számára, és különösen a 2018-as év utolsó hónapjai bővelkednek majd sok jóban. A Kutya éve megszámlálhatatlan lehetőséget teremt a Ló számára, azonban ezek kihasználásához a Lónak félre kell tennie önállóságát és függetlenségét. A közös erőfeszítések és teljesítmények azonban megtérülnek 2018-ban, így érdemes vállalni a kellemetlenségeket a célok elérése során. A Lovak szeretik, ha gyorsan történnek a dolgok, a Kutya éve pedig pontosan ilyen ritmust ígér számukra.

A Kutya évére jellemző lendület és mozgékonyság a Ló számára tökéletesen megfelel. 2018-ban a Ló teljes erővel haladhat előre tervei és elképzelései megvalósításában. A Ló számára a munkahelyén éppen itt az ideje, hogy ereje legjavát nyújtsa és összpontosítson azokra a területekre, ahol a legtöbb tapasztalattal rendelkezik. Ha a Ló tevékeny marad, és hajlik az együttműködésre, annak kezdeményezései gyümölcsözőek lesznek. Egy kis odafigyeléssel a Ló 2018-ban sokat lendíthet előre szakmai ügyein.

2018-ban számos olyan lehetőség adódik majd, amikor a Lovak közül sokaknak sikerül olyan új állást szerezniük, ahol alkalmuk nyílik bővíteni szaktudásukat, és az elért eredmények több örömet okoznak számukra. A Ló számára a Kutya évében egyértelműen kedvező fordulatok várnak jelenlegi munkahelyén, és az előző években megszerzett tapasztalata által előléptetésre is számíthat. Bár a Kutya éve általánosan kedvező évnek számít a kínai asztrológiában, mégis óvatosság szükséges a Ló számára, ami a pénzügyeket és a kockázatvállalást illeti. Így a Lónak a Kutya évében ajánlatos óvakodni olyan üzletekbe belevágni, melyekről nincs elegendő információja vagy nem látja pontosan a kimenetelét.

A Ló személyes kapcsolatai 2018-ban kedvezően alakulnak, így otthon sok kellemes pillanatban lehet része a sok közös tevékenység és a családtagjainak kínált támogatás okán. Élénk, érdeklődő természete miatt a Ló szívesen jár társaságába, a Kutya éve számos kellemes programot és mulatságot ígér számára. Azoknak a Lovaknak, akik magányosan kezdik a 2018-as évet, az év sok változást hoz, és több új barátság vagy akár új szerelem is létre jöhet. A magánéleti kapcsolatokat tekintve a Ló 2018-ban remek formában lesz. A március, május, az augusztus és a december ígérkezik ilyen téren különösen mozgalmasnak.

KECSKE

Kecske kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és vegyes élményeket tartogat a Kecske számára. Csak kapkodja a fejét, minden olyan gyorsan történik körülötte, és 2018-ban számos esetben veszélybe kerülhet az a nyugalom, melyet a Kecske olyannyira kedvel. Az év néhány szakaszában kihívásokkal tarkított helyzetekbe sodródhat, de a nem egyértelműen pozitív hatások ellenére a Kecske sok mindent elsajáthíthat a Kutya évében. 2018-ban azonban előfordulhat néhány olyan esemény is, amikor kicsúszik az irányítás a Kecske kezéből. Ezt nem érdemes egyéni kudarcként felfogni, túl kell esni rajta.

A Kutya éve nem lesz a legkellemesebb időszak a Kecske számára, de ha hajlandó lesz felvenni a ritmust, akkor talán a negatív hatásokat is sikerülhet előnyükre fordítani. A Kecske az elmúlt években többször váltott munkahelyet vagy pozíciót, így szívesen maradna jelenlegi helyén. Bár a változásokért a Kecske nem rajong túlságosan, mindennek megvan a jó oldala is. Az új helyeken új tapasztalatokat lehet gyűjteni, de felfedezhet önmagában olyan képességeket is, melyekkel korábban nem volt tisztában. Nagyon fontos, hogy a 2018-as év során minden élethelyzetben rugalmas maradjon a Kecske, és a lehető leghatékonyabban alkalmazkodjon körülményekhez.

Anyagi lehetőségeit tekintve a Kecskének érdemes lesz 2018-ban odafigyelnie kiadásaira és általános pénzügyi helyzetére is. Bármilyen költséges megállapodásba keveredne a Kecske, alaposan ellenőrizze a határidőket és a szerződésben foglaltakat. A későbbi problémák elkerülése érdekében érdemes takarékoskodni és félretenni különleges és váratlan kiadásokra. Fényesebbnek mutatkoznak a Kutya évében a Kecske magánéleti kilátásai, sűrű időbeosztása ellenére se feledkezzen meg szeretteiről.

Rokoni és társas kapcsolatai kimondottan jól alakulnak majd a Kutya évében, a családi élete különösen mozgalmas lesz, a mindennapokat jelentős családi események színesítik majd 2018-ban. Ha a Kecske egyedülállóként lép be a Kutya évébe, akkor is számíthat arra, hogy 2018-ban újra boldogság vár rá és egy új párkapcsolat értelmet ad életének. A Kecske életvidám jellemmel rendelkezik, így aztán a Kutya évében is rendszeresen eljár szórakozni, mely számos új barátság létrejöttét segíti. Annak ellenére, hogy a Kecskére 2018-ban kissé megterhelő év vár, és a munkájában is lesznek változások, de ha alkalmazkodik az új helyzetekhez és egyensúlyban próbálja tartani lelki világát, akkor a Kutya évében is boldogan szemlélheti majd eredményességét.

MAJOM

Majom kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és annak ellenére, hogy nagyszerű lehetőségekkel kecsegtet, elengedhetetlen az óvatosság. Különösképpen arra kell figyelnie a Majom jegy szülötteinek, hogy ne kockáztasson és ne kapkodjon 2018-ban. A Kutya évében ugyanis könnyen megleckéztethetik, ha nem elég elővigyázatos. Kitűnő változások történhetnek azonban a Majom munkáját tekintve, melyek megerősíthetik jelenlegi pozícióját. Ennek ellenére az egész év során éberen kell követnie a történéseket, rendszeresen tájékozódnia kell a fejleményekről és újdonságokról.

Amennyiben a Majom utánajár az érdekesnek tűnő lehetőségeknek, akkor nagy esélye lesz arra, hogy jelentőségteljesebb munkakörrel bízzák meg 2018-ban. Szinte bármibe belefoghat szabadúszóként a Kutya évében, hiszen a szerencse mellé áll és nagy lépéseket tehet vállalkozóként előre. A Majom értékes személyiségével, lendületével és tapasztalataival elemében van, és ebben az évben módja lesz kihasználni képességeit, és jelentős eredményeket érhet el. Találékonyságának ebben az évben számos alkalommal hasznát veszi.

A Majom a legtöbb esetben nehezen fog hozzá a feladatai elvégzéséhez, de ha belelendül, akkor minden önmaga körül lévő problémát megold. Az elszánt, kitartó és lelkes Majmok látványos sikereket érhetnek el a munka területén. Márciusban, áprilisban, októberben és novemberben lényeges fordulatok várhatóak a Majom munkáját tekintve. Ráadásul a Majom jelentős jövedelemnövekedésre is számíthat az év során. Anyagi lehetőségei idén megengedik, hogy törlessze korábbi adósságait, vagy növelje megtakarításait.

A Kutya évében a Majom számára sokat jelent majd, hogy barátai és családtagjai mellette állnak, és számos tanáccsal segítenek neki. Habár a Majom 2018-ban hajlamos saját gondolatait megtartani magának ám ha kikéri mások véleményét, meg fog lepődni azon, hogy milyen sokféle módon tudnak neki segíteni a körülötte lévők. Ha családtagjaival megosztja ötleteit és vágyait, támogatásukkal sokkal könnyebben boldogul majd. 2018-ban a Majom ismeretségi köre jelentősen bővülni fog, így új barátok és ismerősök mellett az egyedülálló Majmok akár szerelmükre is rátalálhatnak. Akik számára az elmúlt időszak szomorúságot és boldogtalanságot hozott a párkapcsolat terén, azoknak 2018 fordulópontot jelenthet és egy új, boldogabb időszak kezdete lesz.

KAKAS

Kakas kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és egyaránt tartogat jót és rosszat is a Kakas számára. Egyike a Kakas alapvető tulajdonságainak, hogy szeret előre tervezni, körültekintően és módszeresen áll teendőihez. A Kutya évében azonban rugalmasságra lesz szüksége. Mivel az események fokozott iramban haladnak 2018-ban, ezzel nem mindig tud a Kakas lépést tartani, ez pedig sokszor nehéz pillanatokat okoz majd. Az év során lesznek olyan esetek, amikor rendkívül gyorsan kell a Kakasnak fontos döntéseket meghoznia, ez pedig nagy felelősséggel is jár.

Munka terén a Kakas számára 2018-ban előnyt jelent az a megközelítés, mely szerint a jelenlegi év nem az óriási előrelépéseké, hanem a tapasztalatszerzésé. Azon Kakasok számára, akik az elmúlt években munkahelyet váltottak, belemerülhetnek új szerepkörükbe, megbarátkozhatnak feladataik különféle vetületeivel. Ha készen állnak a tanulásra és tapasztalatszerzésre, akkor a Kutya évében további hasznos tudásra tehetnek szert. Érdemes élni azokkal a lehetőségekkel, amikor a kollégákkal ismerkedhetnek. Ez a jövőben még fontos lehet a szakmai előrelépés szempontjából.

Bár a Kakas kissé rugalmatlan a változásokkal szemben, mindenképpen meg kell próbálnia alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, különben a jövőbeli kilátásai is csorbulhatnak. A Kakas anyagi téren kedvező hónapokra számíthat 2018-ban, de a költekezés helyett jobban teszi, ha a későbbi nehéz évekre félretesz inkább. Akadnak azonban olyan Kakasok is, akik megrögzött pazarlók, nekik különösen fontos lenne odafigyelniük a pénz költésére. Van a Kutya évében az életnek még egy területe, ahol szintén óvatosnak kel lennie a Kakasnak. Ez pedig az érzelmek és az emberi kapcsolatok területe.

A magánéletben felmerülő problémákat ha nem oldja meg 2018-ban a Kakas, akkor azok később még nagyobb gonddá terebélyesedhetnek. A Kutya évében bekövetkező kínos és feszült pillanatokat a Kakas úgy tudja elkerülni a magánéletben, ha a problémákat őszintén megbeszéli a másik féllel, és némi rugalmasságot is alkalmaznia kell majd a béke kedvéért. 2018-ban a Kakasnak nem szabad megfeledkeznie arról, hogy barátai és rokonai támogatják akkor is, ha baj van, viszont ehhez nyíltabban kell beszélnie a nehézségeiről. Az érzelmi buktatók ellenére a Kutya évében rengeteg szép pillanat is vár a Kakas jegyben születettekre.

KUTYA

Kakas kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és alapvetően sikeresnek ígérkezik a Kutya számára. Ez az ő éve, ki is élvezheti minden percét. Fogja fel úgy az időszak kezdetét, mint előmenetele időszakát, hiszen most jött el az ideje annak, hogy a Kutya bátraké a szerencse alapon hozzon meg döntéseket. Munkájában a kilátásai biztatóak lesznek 2018-ban, lehetősége nyílik arra, hogy a ranglétrán felfelé kapaszkodjon. Munkájában tovább tudja hasznosítani a korábbi időszakok tapasztalatait, de a magánéletben is mozgalmas és sokszor kifejezetten izgalmas időszak vár a Kutyára 2018-ban.

A Kutya évében a Kutya számára számos munkahelyi előrelépési lehetőség kínálkozik, ez pedig jövedelmét is növeli majd. Néhány Kutya kiegészítheti jövedelmét további plusz munkával, vagy egy vállalkozó szellemű ötlet segítségével. Keresete 2018-ban kitűnő lesz, így többen úgy határoznak majd a Kutya jegy szülöttei közül, hogy megvalósítják álmukat, és új otthont teremtenek maguknak. Helyesen döntenek, ha elegendő időt szentelnek azonban anyagi lehetőségeik feltérképezésére.

Ha a Kutya évében munkahelyet vált a Kutya, akkor az új állásukkal kapcsolatban pozitív érzéseik lesznek. Hiszen azt fogják tapasztalni, hogy érdemes volt pozíciót váltani, és új feladataik kellemes kontrasztban lesznek előző munkakörükkel, mely még fokozottabban fogja őket ösztönözni a jó teljesítményre. A 2018-as év azonban mindemellett nagyszerű szakmai tanulási lehetőségeket is kínál a Kutya számára. 2018-ban figyelnie kell a Kutyának arra, hogy a sok munka miatt túlságosan hosszúra nyúlt hétköznapok nehogy hatással legyenek negatív értelemben magánéletére.

A Kutya évében éppen ezért fokozottan óvnia kell az életében az egyensúlyt. Ezért aztán a Kutya számára nem szabad engedni, hogy ne hagyjon időt a kikapcsolódásra, pihenésre és szórakozásra. Aa sikerül a Kutyának elegendő időt szakítania 2018-ban a családtagokkal kellemes közös programokra, akkor az sok örömet okoz majd számára és családi élete élményekben gazdag lesz. 2018-ban számos családi esemény ad majd okot a közös ünneplésre, melyben a Kutya mindig boldogan vesz részt. A Kutya éve nagyszerű kilátásokat tartogat a Kutya számára, de ahhoz neki is cselekednie kell, hogy valós eredményeket érjen a 2018-as év során.

DISZNÓ

Kakas kínai horoszkóp 2018 - A Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, és a Disznó számára izgalmas fejleményeket ígér. Ugyan nem minden sül majd el úgy az év során, ahogy a Disznó várja, azonban a begyűjtött tapasztalatok igazi értéket képviselnek. A Disznó legnagyobb sikerei abból fakadnak majd a Kutya évében, ha képzi magát. Tudása szélesítésével javít kilátásain, és számtalan lehetősége adódik jelenlegi munkájában hatásköre bővítésére. A tanfolyamok által kínált tanulási lehetőséggel érdemes a Disznónak 2018-ban élnie, hiszen a jövője érdekében cselekszik.

A munka terén a 2018-as év szép sikereket hozhat a Disznó számára, de az eredmények eléréséhez keményen meg kell majd dolgoznia. Ha a Disznó tisztában van saját hibáival és a munkahelyi buktatókkal, akkor könnyedén el tudja látni feladatait, és kollégáival is nyugodt viszonyra számíthat a Kutya évében. Munkalehetőségek szempontjából a májustól októberig tartó időszak számít a legjobbnak a Kutya évében. A Disznónak 2018-ban is keményen meg kell dolgoznia az elismerésért és a szakmai előrejutás eléréséért. 2018-ban is maradjon alapos, hatékony és megfontolt, mely lenni szokott.

A Disznó 2018-ban is remek kapcsolatot tart majd fenn környezetével, de a Kutya évében is ápolni kell ezeket a kapcsolatokat, ha közös erővel szeretné megvalósítani terveit. Több olyan élethelyzet is adódik majd az év során, melyet a Disznó bosszantónak és feleslegesnek talál, de a legtöbb esetben ezeket is meg kell oldani. Anyagi téren aKutya éve azonban óvatosságot és önmérsékletet kíván. Jobb a későbbi időkre is félretenni, hiszen nem mindig lesz olyan kedvező pénzügyi helyzetben, mint idén. Ha 2018-ban ügyesen gazdálkodik azzal ami van, akkor megelőzheti, hogy pénzzavarba kerüljön.

2018-ban sok pozitív esemény vár az egyedülálló vagy friss kapcsolatban élő Disznóknak. A már meglévő ismertségek a Kutya évében kiteljesednek, a magányosoknak pedig lehetőségük lesz új barátságokat kötni. Sok Disznónak sikerül kedves természete és kedvessége okén meghódítania választottját. 2018-ban a Disznó számára otthonában is pompásan alakulnak a dolgok, hiszen a családi együttlétek a rokoni viszonyokat is elmélyíthetik. Sajnos a Kutya éve tartogat kisebb-nagyobb feszültségeket, nézeteltéréseket is. A Disznó azonban akkor viselkedik helyesen, ha nem fordít hátat konfliktus esetén partnerének, hanem őszintén megbeszélik a problémákat. 2019-ben pedig már a Disznó (vagy Vaddisznó) éve és új jóslatok fogják befolyásolni életünket.


2018 a Föld Kutya éve   Föld Kutya éve   minek az éve 2019   minek az éve 2018   föld kutya   2018 föld kutya éve   Vaddisznó éve 2019   Disznó éve 2019   Kínai horoszkóp 2019 a Vaddisznó éve   Kínai horoszkóp 2019 a Disznó éve   csillagjegyek 2018   csillagjegyek   állatjegyek   Kínai horoszkóp 2019   horoszkóp 2019   kínai horoszkóp csillagjegyek   kínai horoszkóp 2018 Nyúl   kínai horoszkóp 2018 Tigris   kínai horoszkóp 2018 Bivaly   kínai horoszkóp 2018 Patkány   kínai horoszkóp 2018 Disznó   kínai horoszkóp 2018 Kutya   kínai horoszkóp 2018 Kakas   kínai horoszkóp 2018 Majom   kínai horoszkóp 2018 Kecske   kínai horoszkóp 2018 Ló   kínai horoszkóp 2018 Kígyó   kínai horoszkóp 2018 Sárkány   kínai horoszkóp 2018 kutya éve   Kakas horoszkóp 2018   Disznó   Patkány   Nyúl   Nyúl horoszkóp 2018   Tigris horoszkóp 2018   Tigris   Bivaly horoszkóp 2018   Patkány horoszkóp 2018   Disznó horoszkóp 2018   Kecske horoszkóp 2018   Kutya horoszkóp 2018   Kutya   Kakas   Majom horoszkóp 2018   Kecske   Ló horoszkóp 2018   Kígyó horoszkóp 2018   Sárkány horoszkóp 2018   Napi kínai horoszkóp 2018   kínai csillagjegyek 2018   kínai csillagjegyek   kínai állatjegyek 2018   kínai állatjegyek   Kutya 2018 kínai horoszkóp   Kutya 2018   éves kínai horoszkóp 2018   kínai asztrológia 2018   kínai újév 2018   holdújév 2018   újév napja 2018 ázsia   Kutya kínai horoszkóp 2018   kutya éve 2018   horoszkóp 2018   éves horoszkóp 2018   2018 a Kutya éve   Kínai horoszkóp 2018 a Kutya éve   Kínai horoszkóp 2018   asztrológia   kínai asztrológia   horoszkóp   kínai horoszkóp  
KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta: katásoknak kötelező a nyilvántartás vezetése 2018-ban...

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is  [ ... ]

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmo [ ... ]

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok?

Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugd [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minim [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2018 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2018-ban is számos esetben érvény [ ... ]

Jogosítvány ára 2018: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2018-ban

Jogosítvány ára 2018: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2018-ban. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2018-ban a jogosítvány [ ... ]

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2018-ban

Felmondási idő 2018: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2018-ban. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Minimálbér 2018 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól

Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minim [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban

Családi adókedvezmény összege 2018: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2018-ban. Mi mennyi 2018-ban? Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gye [ ... ]

Munkaszüneti napok 2018: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2018-ban

Munkaszüneti napok 2018: itt a munkaidő naptár 2018 és a munkarend. 2018. évi munkaszüneti napok táblázat és naptár: a hosszú hétvégék és a munkaszüneti napok ledolgozása 2018-ban íg [ ... ]

Tanév rendje 2017/18: itt a hivatalos lista, hogy mikor lesznek az iskolai szünetek idén

2017/2018 tanév rendje: ekkor lesz az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet idén. Itt megtalálható a 2017-18-as tanév naptár szerinti időbeosztása, vagyis az iskolai tanítás [ ... ]

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: fontos változásokra kell számítani

Rokkantsági ellátás összege, igénylése 2018: rokkant nyugdíj helyett fontos változások léptek életbe korábban, melyre 2018-ban is fontos figyelni. Érdemes tisztázni a rokkantsági ellát [ ... ]

Nők nyugdíja 40 év után 2018: feltételek a 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjhoz 2018-ban...

Nők nyugdíja 40 év munkaviszony után 2018: feltételek és szabályok a nők 40 év munka utáni kedvezményes nyugdíjához 2018-ban. Nők 40 éves nyugdíjazása 2018-ban is igényelhető, a nő [ ... ]

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben?

Kínai horoszkóp 2017: a Kakas éve Önnek is változásokat hoz 2017-ben? Most megtudhatja, hogy 2017-ben mire számíthat a kínai horoszkóp előrejelzései alapján: szerencse, harmónia, bőség [ ... ]

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?

Kínai horoszkóp 2016: a Majom éve Önnek milyen változásokat hoz 2016-ban?g> Itt megtudhatja, hogy 2016-ban mire számíthat a kínai horoszkóp jövendölései alapján: harmónia, remény, szeren [ ... ]

TB járulék összege 2018: TB járulék fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban

TB változások 2018 és TB járulék összege és fizetése egyénileg 2018: így történik a TB fizetés egyénileg vagy munkanélkülieknek 2018-ban. Mennyi a TB járulék összege 2018-ban? Minde [ ... ]

Ingatlan bérbeadás adózása 2018: változásokra kell figyelni lakáskiadás esetén!

Ingatlan bérbeadás (albérlet) utáni adózás 2018: erre figyeljen lakáskiadás utáni adózás esetén 2018-ben! Jelentősen módosult és kedvezőbb adózás terheli az ingatlankiadást 2018-tó [ ... ]

Friss

KATA bevételi nyilvántartás 2018 minta letöltés: katásoknak kötelező a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is! KATA adózás esetén a bevételi nyilvántartás vezetése 2018-ban is kötelező, töltse...
Pénzmosás elleni szabályzat 2018 minta: végre letölthető az új pénzmosási mintaszabályzat, mely az új pénzmosás elleni törvény (2017. évi LIII. törvény) alapján készült. A pénzmosás elleni...
Nyugdíjprémium összege 2018: kinek jár és mennyi plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjemelés mellett nyugdíj kiegészítésként? A kormány döntött, hogy 2017. novemberében a nyugdíjasok egyszeri...
Minimálbér 2018 összege: kiszámoltuk, ennyi nettó bért kaphat kézhez 2018-tól! Mennyi a 2018. évi minimálbér bruttó-nettó összege? Garantált bérminimum 2018 összege (szakmunkás minimálbér) és a...
Cafeteria szabályzat minta 2018: a kötelező céges dokumentum, mely azonnal letölthető. A cafeteria szabályzat minta 2018 ingyen jelenleg nem elérhető, hiszen egy elég bonyolult szakmai iratanyagról van...

CSOK 2018

Családi adókedvezmény 2018

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2018

Pénzmosás elleni szabályzat 2018

Munkaszerződés 2018

Munkáltatói tájékoztató 2018

Járulékok 2018

Albérleti szerződés 2018

Jelenléti ív 2018 / Túlóra 2018

Számviteli politika 2018

Ajándékozási szerződés 2018

Pénzkezelési szabályzat 2018

Számviteli szabályzatok 2018

Özvegyi nyugdíj 2018

SZÉP Kártya 2018 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2018 / KATA 2018

Betegszabadság 2018

Autópálya matrica 2018

Jogosítvány 2018 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2018

Közmunkabér 2018

Munkanélküli segély 2018

Szociális segély 2018

Megbízási szerződés minta 2018

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2018

Vasárnapi pótlék 2018

Munkáltatói felmondás 2018

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2018

Nyugdíjemelés 2018

Nyugdíj melletti munka 2018

Rokkantsági ellátás 2018

Rehabilitációs ellátás 2018

Adóbevallás 2018

Alkalmi munka 2018

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2018

Munka GYED mellett 2018

GYED Extra 2018

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2018

Nők nyugdíja 40 év után 2018

Nyugdíj utalás 2018

Azonnali hatályú felmondás 2018

Felmondás munkavállaló részéről 2018

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2018

Advent Bécsben 2018

Munkaszüneti napok 2018

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2018

Éves horoszkóp 2018

Utazás

Szlovén autópálya matrica 2018 árak, vásárlás és Szlovénia autópálya térkép. A szlovén matricával igénybe vehető autópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint...
Horvátország bankkártyás fizetés: hogyan lehetséges a gyors kártyás fizetés a horvát autópálya szakaszokon? Milyen bankkártyákkal és hol lehet fizetni Horvátországban? Érdemes-e a kuna árfolyammal és...
Top 12 homokos tengerpart Horvátország: itt a teljes lista és térkép a horvát homokos strandokról! Apartman és szállás ajánló a horvát homokos strandok közelében, melyek kisgyermekes családok számára...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.