Erzsébet-program 2017 pályázatok: üdülési pályázat és nyugdíjas Erzsébet-utalvány igénylése 2017-ben

Erzsébet-program pályázat nyugdíjasoknak 2017: nyugdíjas Erzsébet-utalvány és üdülési pályázat időseknek 2017-ben! Ingyenes fürdőbelépő nyugdíjasoknak a 2017-es évben sajnos nem igényelhető. Fontos tudni azonban, hogy már kérhető az ingyenes nyaralási lehetőség nyugdíjasok számára a 2017-es és 2018-as évre. Tudjon meg mindent a nyugdíjasok számára meghirdetett 2017. évi Erzsébet-pályázatról, mellyel ingyenesen kérhető számos hazai gyógyszállodába és hotelbe támogatott üdülési lehetőség. Idén korában, már decemberben kiírásra kerültek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 2017. évi pályázatai, így sokak örömére 2017-ben és 2018-ban kérhető szálláshelyeken igénybe vehető támogatás nyugdíjasoknak, hiszen kibővült a felhasználási időszak is.

2016. Karácsonyán minden magyarországi idős ember kap 10 ezer forint értékben nyugdíjas Erzsébet-utalványt, melyről külön is írunk részletesebben. Az Erzsébet-program nyugdíjasoknak 2017. évi pályázati információit a döntéshozók már 2016. decemberében közzétették hivatalosan is, így 2016. december 30-ig igényelhető a nyugdíjas Erzsébet-utalvány, mely a 2017/2018-as szezonban használható majd fel pihenésre és nyaralásra magyarországi szálláshelyeken. A 2017-es évben a nyugdíjas Erzsébet-utalvány pihenéssel összefüggő szolgáltatásokra, elsősorban szálláshelyeken használható majd fel, üdülési támogatásként. Az alábbi információk a 2017. évi Erzsébet-program pályázati adatait elemzik. Közzétette a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program új pályázatait, melyekre 2016. év végéig lehet pályázni nyugdíjasoknak és hátrányos helyzetű személyeknek. A korábbi években az Erzsébet-program pályázatainak segítségével a nyugdíjasok ingyenes gyógyfürdő-belépőhöz juthattak Magyarország legnépszerűbb gyógy- és termálfürdőibe, így megérte a pályázatra az igénylést benyújtani. Az ingyenes fürdőbelépő igénylésének lehetősége 2016-ban sajnos már nem él, vagyis a 2017-es évre már nem kérhető ingyenes fürdőbelépő nyugdíjasoknak. Már kiírásra kerültek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatai, így má igényelhetőek a nyugdíjasok számára a 2017-es és a 2018-as évekre szóló üdülési támogatások. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy milyen lehetőségekkel élhetnek a pályázatot benyújtó idősek és rászorultak 2017-ben.


Rengeteg érdeklődő nyugdíjas várta 2016. őszén, hogy végre nyilvánosságra kerüljenek az Erzsébet-pályázat részletei, és lehetőség legyen újra ingyenes gyógyfürdő belépőket igényelni. Sajnos azonban 2016-ban és 2017-ben nem igényelhető ingyenes nyugdíjas fürdőbelépő. Kicsit ugyan késve, a téli időszakba nyúlva, de 2016. december 30-ig igényelhető a nyugdíjasok számára az üdülési támogatás a 2017/2018-as szezonra ebben az évben. Mivel a pályázat benyújtásának idei határideje 2016. december 30-a, ezért már csak szűk huszonöt nap marad arra idén, hogy a jogosultak üdülési támogatást igényeljenek. Érdemes gyorsan pályázni az üdülési lehetőségekre, hiszen ha a létszámkeret kimerül, akkor lezárhatják a pályázati keretet.

2017-ben nem igényelhető ingyenes nyugdíjas fürdőbelépő

Sajnos a 2017-es évre nem igényelhető ingyenes nyugdíjas fürdőbelépő a korábbi évektől eltérően, így a nyugdíjas pályázók az Erzsébet-program által elsősorban szálláshely-támogatáshoz juthatnak, mely által a 2017/2018-as nyaralási szezonban pihenhetnek. Cikkünk további része már nem frissül, annak tartalma a 2016. februárjában kért ingyenes fürdőbelépők igénylésére vonatkozik. Figyelem! Az alábbiakban ARCHÍV TARTALOM olvasható:


2016-ban az Erzsébet-utalvány korábbi bevételéből már közel 6 milliárd forintot fordít a kormány által négy éve létrehozott Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány arra, hogy szegény és hátrányos helyzetű emberek eljuthassanak nyaralni, ezeknek a pályázatoknak egy része pedig nyugdíjasoknak szól, akik ingyenes gyógyfürdő belépőt igényelhetnek. Mivel a nyugdíjemelés 2016-ban is elég szerény mértékű lesz, így az Erzsébet-program pályázata által kínált ingyenes fürdőbelépő több ezer nyugdíjasnak jelent segítséget.

Az Erzsébet-program pályázatai nagy segítséget nyújtanak abban, hogy nyaralhassanak belföldön azok a hátrányos helyzetű családok, akik enélkül a segítség nélkül ezt nem tehetnék meg. A korábbi években több, mint 250 ezer ember, köztük 100 ezer hátrányos helyzetű ember nyaralhatott állami támogatással évente.

A 2016. évi Erzsébet-pályázat kiírásait a minisztérium megbízásából az üdülési alapítvány már 2016. őszén közzétette, melyet most közérthető módon összefoglalunk. A korábbi évekhez képest kétszer annyi pályázat kerül kiírásra az Erzsébet-programon belül 2016-ban. A pályázatokon belül a nagycsaládosok, fogyatékossággal élők és nyugdíjasok részére négy szociális üdülési pályázatot hirdettek meg.

Érdemes a jogosultaknak ezeken a pályázatokon részt venni, hiszen a gyógyfürdőkben és a termál szállodákban töltött órák jót tesznek a test mellett a léleknek, így hosszú távon pozitívan az általános egészségi állapotra.

Üdülési támogatás nyugdíjasok részére 2016

A korábbi években is rendkívül nagy népszerűségnek örvendett, így idén is meghirdették azt a pályázati lehetőséget, mely által fürdőbelépőre váltható a nyertes pályázat. A belépéshez kapott elektronikus kártya 2016-ban több, mint 50 magyarországi fürdőbe jogosít majd ingyenes belépésre öt alkalommal. A cél az, hogy a nyugdíjasok is igénybe vehessenek olyan gyógyfürdő-szolgáltatásokat, melyek hozzájárulnak egészségük megőrzéséhez.

Kik pályázhatnak? Azok az öregségi nyugdíjasok, akik betöltötték 60. életévüket, nyugdíjuk havonta nem haladja meg a 147.000 forintot, és nem rendelkeznek egyéb adóköteles jövedelemmel. A 2016-os pályázatok elbírálásánál előnyt élveznek idén azok a személyek, akiknek a havi nyugdíja nem haladja meg a 111.000 forintot. Ennek oka, hogy az elmúlt években nagyon sokan lemaradtak erről a pályázatról, így 2016-ban azoknak is lehetőséget szeretne biztosítani a bíráló, akik eddig kimaradtak.

Egy személy csak egy fürdőbelépőre jogosító pályázatot adhat be, ha elnyeri a pályázatot, akkor 2.500 forint kötelező önrészt kell vállalnia, ezután lesz jogosult a támogatott összeget az 50 magyarországi gyógyfürdő egyikében felhasználni. Az önrész befizethető lesz a postai úton kapott csekken vagy az alapítvány weboldalán, bankkártyás fizetési lehetőséggel. Az elnyert Erzsébet-pályázat összegét postai úton megküldött Erzsébet-kártyán kapják kézhez a pályázók.

Hol lehet pályázni? Kizárólag a www.palyazat.erzsebetprogram.hu honlapon, regisztrációt követően lehet a pályázatokat elektronikus úton benyújtani. Sajnos mivel rendkívül népszerű az ingyenes fürdőbelépő igénylése a nyugdíjasok körében, ezért előfordulhat, hogy a pályázati oldal túlterheltség miatt átmenetileg nem érhető el. Ekkor érdemes néhány perccel később újra próbálkozni.

Pályázati határidő: mettől meddig lehet pályázni? Egy hónapon keresztül, 2016. február 4-től lehet a pályázatokat benyújtani 2015. február 29. napja 24:00 óráig. A 2.500 forintos pályázati önrészt 2016. március 1-ig kell befizetni.

2016-tól jelentősen bővült azoknak a fürdőknek a listája, melyekbe el lehet jutni az ingyenes nyugdíjas fürdőbelépőkkel. Az Erzsébet-program pályázataiban lehetőség van megválasztani azt a gyógyfürdőt, melybe szeretne az igénylő járni. Magyarország legfelkapottabb fürdővárosai mind szerepelnek a listában, így Hévíztől Zalakaroson, Sárváron és Gyulán át Hajdúszoboszlóig felkereshető bármely nagy gyógyhely. De természetesen az összes budapesti gyógyfürdő valamint strand is szerepel a lehetőségek között. Az alábbi táblázatban szereplő magyarországi fürdők egyikében lehet a nyertes pályázatot követően a támogatás összegét fürdőbelépőre váltani, legalább 5, maximum 33 alkalommal 2016-ban:

Erzsébet Pályázat 2016 - FÜRDŐK LISTÁJA (2017-es évre nem igényelhető!)

Ingyenes fürdőbelépő nyugdíjasoknak 2016-ban

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Balmazújváros – Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő

Balfi Gyógyfürdőkórház

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

Békés Uszoda

Békéscsaba – Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Bogácsi Thermálfürdő

Budapest – Aquaworld Resort Budapest

Budapest – Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda

Budapest – Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda

Budapest – Dandár Gyógyfürdő

Budapest – Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Budapest – Király Gyógyfürdő

Budapest – Palatinus Strandfürdő

Budapest – Paskál Strandfürdő

Budapest – Pünkösdfürdői Strand

Budapest – Római Strandfürdő

Budapest – Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Budapest – Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

Budapest – Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Bükkszék – Bükkszékfürdő

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Celldömölk – Vulkán Gyógy- és Élményfürdő

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

Csokonyavisonta – Gyógy- és Strandfürdő

Csongrád – Városi Gyógy- és Strandfürdő

Debrecen – Aquaticum Termálfürdő

Egri Termálfürdő

Fehérgyarmat – Városi Strandfürdő

Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping

Győr – Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Gyulai Várfürdő

Hajdúböszörmény – Bocskai Strand és Termálfürdő

Hajdúnánási Gyógyfürdő

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdőkórház

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Hévíz - Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Hódmezővásárhely – Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda

Jászberény – Strand és Termálfürdő

Kalocsa – Gyógyfürdő és Uszoda

Kaposvár – Virágfürdő

Karcag – Akácliget Fürdő

Kecskeméti Fürdő

Kehidakustány - Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kiskunhalasi Városi Strand és Termálfürdő

Kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdő - Jonathermál

Kisújszállás – Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Kisvárda – Várfürdő

Komáromi Gyógyfürdő

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Makó – Hagymatikum

Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont

Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

Mezőkövesd – Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Miskolctapolca Barlangfürdő

Mórahalom – Szent Erzsébet Gyógyfürdő

Nagykátai Gyógyfürdő

Nyíregyháza – Aquarius Élmény- és Parkfürdő

Nyíregyháza – Hotel Fürdőház

Nyíregyháza – Júlia fürdő

Nyíregyháza – Tófürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Püspökladányi Gyógyfürdő

Ráckeve – Aqua Land Termál és Élményfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Siklós – Thermal Spa Siklós

Szentgotthárdi Fürdő

Szolnok – Liget Termálstrand és Élményfürdő

Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő

Tamási Termálfürdő

Tiszakécske – Tisza-parti Termálfürdő

Tiszakécske - Kerekdombi Termálfürdő

Túrkeve Termál- és Élményfürdő

Vásárosnamény – Szilva Termál- és Wellnessfürdő

Zalakarosi Fürdő

Zalaszentgrót – Szent Gróth Termálfürdő

Az alábbiakban összefoglaljuk röviden, hogy hogyan is lehet pályázni az ingyenes fürdőbelépőért. 2016-tól megújult az Erzsébet Program weboldala, pályázatokat pedig már csak a személyes adatok interneten keresztüli megadása után létrejövő felhasználói profil segítségével lehet benyújtani. A felhasználói profil és a regisztráció lehetősége minden érdeklődő számára kizárólag az Erzsébet Program pályázati oldalán érhető el. Vagyis ezen az egyetlen módon lehet a pályázatot benyújtani, és ezáltal fürdőjegyet igényelni.

Az Erzsébet-pályázatokról további információ illetve a pályázat benyújtásához segítség kérhető az alapítvány által megadott 06 1 371 32 42 telefonszámon munkaidőben, vagy írásban az ugyfelszolgalat @ erzsebetprogram.hu e-mail címen. Érdemes időben igényelni az ingyenes fürdőbelépőt, mert idén is csak limitált számban juthatnak hozzá a rászoruló nyugdíjasok. Azok a nyugdíjasok viszont, akik a szociális üdülési pályázatokra is igényt nyújtottak már be, sajnos nem vehetnek részt az ingyenes fürdőbelépőt igénylő pályázók között.

Az Erzsébet-pályázatok portálján a kiíró által kért szükséges dokumentumokat ki kell nyomtatnia, olvashatóan ki kell töltenie, és a kitöltött dokumentumokat elektronikus úton, vagyis interneten keresztül kell eljuttatnia az Erzsébet Program weboldalán keresztül a pályázat kiírójához. Ez nem jelent mást, mint hogy a kinyomtatott dokumentumokat kitöltés után be kell szkennelni és ezeket a file-okat kell feltöltenie az Erzsébet Program weboldalára. A pályázat postai úton nem nyújtható be 2016-ban sem. Emiatt sok nyugdíjas kér segítséget gyermekétől, unokájától, de 2016-ban a kormányablakokban és a járási hivatalokban is kérhető segítség az internet használatához kötött pályázatbenyújtáshoz.

Az előbb említett dokumentumok mellé csatolni kell a 2015. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolást, mely a pályázó nevére lett kiállítva. Ezt szintén interneten keresztül, digitális formában kell elküldeni. Az Erzsébet Program weboldalán átlátható módon lehet regisztrálni a pályázati lehetőségre, az informatikai fejlesztéseket követően 2016-tól egyszerűbbé válik a pályázat benyújtása. A pályázati weboldalon az ott található utasításokat követve mindenki számára egyszerűen megoldható a pályázathoz szükséges információk kitöltése.

Pályázati határidő: 2016. február 29.

Ha a pályázó minden dokumentumot benyújtott a www.palyazat.erzsebetprogram.hu honlapon keresztül, akkor erről visszaigazoló emailt fog kapni, melyben lesz egy aktiváló link, amelyre rá kell kattintani 2016. február 29. éjfélig, mert a pályázat csak így aktiválódik. Aki ezt elmulasztja, annak a pályázatát érvénytelennek nyilvánítják.


Horvátországi autópályadíjak 2017: kalkulátor, térkép és benzinkutak listája

Horvát autópályadíj 2017 kalkulátor (frissített árak!), sebességhatárok Horvátországban, benzinkutak és 2017-es horvát autópálya térkép. A horvát autópálya díjak 2017-től újra d [ ... ]

Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el!

Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el! Rengetegen keresik minden évben a Magyarországhoz legközelebbi horvát >homokos vagy kavicsos strandokat és engerp [ ... ]

Horvátországi árak 2017: élelmiszer, szállás, étterem, benzin árak aktuális listája 2017-ben...

Aktuális árak Horvátországban új, 2017-es lista: horvátországi élelmiszer árak a szupermarketekben, olcsó szállás és apartman árak, étteremben tapasztalható étel és ital árak, benzi [ ... ]

Horvátország legszebb helyei, strandjai és tengerpartjai képekkel és leírással

Horvátország legszebb helyei, strandjai, szigetei és tengerpartjai képekkel és leírással 2017: ez a 10 legjobb strand és gyönyörű tengerpart a horvát Adrián, szubjektív értékelésünk  [ ... ]

CSOK 2017 kisokos: a CSOK feltételei, összege, igénylése új és használt lakásra 2017-ben

CSOK 2017 változások, feltételek és az igénylés módja, CSOK-rendelet 2017 és kalkulátor: a CSOK támogatás összege új és használt lakásra, házra, bővítésre. Egy helyen mindent megtu [ ... ]

GYED / GYES kisokos 2017: ezt kell tudni a CSED, GYED és GYES összegéről és igényléséről 2017-ben...

GYED / GYES / CSED 2017 összege, igénylés módja: fontos tudnivalók és kalkulátor a CSED, anyasági támogatás, GYES és GYED Extra 2017-től aktuális változásairól és a terhes nők és a  [ ... ]

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól

Minimálbér 2016 összege: ennyi nettó bért kaphat kézhez 2016-tól. A minimálbér és a garantát bérminimum összege is növekszik 2016-tól, így a magyar gazdaság jó teljesítményének er [ ... ]

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma

Munkaszüneti napok 2017-ben: így alakul a munkarend és a hosszú hétvégék száma 2017-ben! Tervezze meg előre szabadságát és nyaralását, hiszen már elérhetőek a 2017. évi munkaszüneti [ ... ]

Végkielégítés 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben?

Végkielégítés mértéke 2017: kinek mennyi végkielégítés jár az új szabályok szerint 2017-ben? Végkielégítés nem mindenkinek jár a munkaviszony megszűnése esetén 2017-ben sem. A mun [ ... ]

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált bérminimum összege 2017. január 1 [ ... ]

Adóbevallás 2017 kisokos: a 1653 nyomtatvány kitöltése és adóbevallás határidők 2017-ben

Adóbevallás 2017 nyomtatvány és határidők: a 1653 és az adó 1% nyomtatványok letöltése egy helyről, kitöltési útmutatóval együtt! Adóbevallás 2017 határidők: változtak az időpon [ ... ]

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben

Minimálbér 2015 nettó összege: ennyit kaphat kézhez 2015-ben. A biztató gazdasági adatok miatt a magyarországi minimálbér összege 2015-ben újra emelkedni fog és jócskán meghaladhatja a  [ ... ]

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben...

Nagy éves horoszkóp 2017: számos változásra készülhetünk az éves horoszkóp alapján 2017-ben. Tervezze előrelátó módon a 2017-es évet, hiszen az új év sok új lehetőségeket ígér,  [ ... ]

2016/2017-es tanév rendje: az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet időpontjai

Itt elérhető a 2016/2017-es tanév rendje: az őszi, a téli szünet, a tavaszi és a nyári szünet időpontjai. Emellett a 2015/2016-os tanév rendje is megtalálható oldalunkon: ekkor lesz a tav [ ... ]

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás va...

Ingatlan illeték 2017 eladás vagy vétel esetén: mennyi az átírási illeték és az adó mértéke lakás vagy ház eladásakor? Ingatlan illeték kedvezmény 2017-ben is számos esetben érvény [ ... ]

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta 2017

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017: szabályok és felmondó levél minta letöltése 2017-ben. Közös megegyezéssel történő felmondás 2017-ben is a munkavállaló és a munkáltató m [ ... ]

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben

Családi adókedvezmény összege 2017: kalkulátor és a családi adókedvezmény nyomtatvány kitöltésnek módja 2017-ben. Tovább nő a családi adókedvezmény összege 2 gyerek után és jelent [ ... ]

Felmondási idő 2017: a felmondási idő számítása az új rendelkezések alapján 2017-ben

Felmondási idő 2017: a felmondási idő számítása közérthetően, az új Munka Törvénykönyve rendelkezései alapján 2017-ben. Mivel a változtak a felmondással kapcsolatos szabályok az elm [ ... ]

Jogosítvány ára 2017: a jogosítvány hosszabbítás és az orvosi vizsgálat menete 2017-bean

Jogosítvány ára 2017: a lejárt B kategóriás jogosítvány hosszabbítása és az orvosi vizsgálat menete és ára 2017-ben. Mindent megtudhat összefoglalónkból, hogy 2017-ben a jogosítvány [ ... ]

Azonnali hatályú felmondás 2017 minta: mit kell tenni ha a munkavállaló vagy a munkáltató mond fel?...

Azonnali hatályú felmondás 2017 indoklás nélkül minta: mit kell tenni ha a munkavállaló vagy a munkáltató mond fel 2017-ben? Korábban rendkívüli felmondásnak nevezték ezt az elbocsátá [ ... ]

Friss

Érettségi 2017 kisokos: emelt szintű és középszintű írásbeli és szóbeli időpontok, jelentkezés, érettségi tantárgyak és tételek 2017, követelmények, új érettségi feladatok és megoldások. 2017-ben...
Munkáltatói tájékoztató 2017 minta: kötelező a munkaszerződéshez mellékelni 2017-ben! Munkáltatói tájékoztatás az új Munka Törvénykönyve előírásai alapján, melyet a munkavállaló részére el kell...
Számlatükör 2017 minta: ezt kell tudni a számlakeret felépítéséről 2017-ben. Letölthető számlatükör (számlakerettükör) 2017 minta található portálunkon, továbbá részletes leírást is találhat a...
Karácsonyi Erzsébet-utalvány nyugdíjasoknak 2017: ekkor kapják meg a 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést a jogosultak. 2017. Karácsonyán a fenyőfa alatt a nyugdíjasok állami nyugdíj-kiegészítést találnak majd, 10...
Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege, igénylése és feltételei. A lakhatási támogatás 2017. január 1-től jelentősen megváltozik, így a munkáltató akár adómentesen is segítheti dolgozója...

CSOK 2017

Családi adókedvezmény 2017

Felmondás közös megegyezéssel

Közalkalmazotti bértábla 2017

Munkaszerződés 2017

Munkáltatói tájékoztató 2017

Járulékok 2017

Albérleti szerződés 2017

Jelenléti ív 2017 / Túlóra 2017

Számviteli politika 2017

Ajándékozási szerződés 2017

Pénzkezelési szabályzat 2017

Számviteli szabályzatok 2017

Özvegyi nyugdíj 2016

SZÉP Kártya 2016 / Útlevél

Pedagógus bértábla

Táppénz 2016 / KATA 2017

Betegszabadság 2016

Autópálya matrica 2017

Jogosítvány 2016 / Szabadság

Új személyi igazolvány 2016

Közmunkabér 2017

Munkanélküli segély 2016

Szociális segély 2016

Megbízási szerződés minta 2017

Átvételi elismervény

Műszakpótlék 2016

Vasárnapi pótlék 2016

Munkáltatói felmondás 2017

Felmondási idő / Végkielégítés

Meghatalmazás / TB járulék 2016

Nyugdíjemelés 2016

Nyugdíj melletti munka 2016

Munkaszüneti napok 2016

Rokkantsági ellátás 2016

Rehabilitációs ellátás 2016

Adóbevallás 2017

Alkalmi munka 2016

Felmondás indoklása

Erzsébet Utalvány 2016

Munka GYED mellett 2016

GYED Extra 2016

Tulajdoni lap lekérése

Ingatlan illeték 2016

Nők nyugdíja 40 év után 2016

Nyugdíj utalás 2016

2016/2017 tanév rendje

Azonnali hatályú felmondás 2017

Felmondás munkavállaló részéről 2017

Indoklás nélküli felmondás

Vállalkozási szerződés 2017

Advent Bécsben 2017

Munkaszüneti napok 2017

Felmondás próbaidő alatt

Teljesítés igazolás

Fizetés nélküli szabadság

Számlatükör 2017

Kínai horoszkóp 2017

Éves horoszkóp 2017

Utazás

Horvát autópályadíj 2017 kalkulátor (frissített árak!), sebességhatárok Horvátországban, benzinkutak és 2017-es horvát autópálya térkép. A horvát autópálya díjak 2017-től újra drágultak, az árakról és...
Magyarországhoz legközelebbi horvát tengerpart: a leggyorsabban ide juthat el! Rengetegen keresik minden évben a Magyarországhoz legközelebbi horváthomokos vagy kavicsos strandokat és...
Aktuális árak Horvátországban új, 2017-es lista: horvátországi élelmiszer árak a szupermarketekben, olcsó szállás és apartman árak, étteremben tapasztalható étel és ital árak, benzin árak, strand,...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress

Ahogy majdnem minden honlap, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat, a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. Erről bővebben itt olvashatsz.

  A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.